Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παράνομη οδήγηση στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης.
Συνελήφθη την 16-6-2023 το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 15-6-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.
Σύλληψη αλλοδαπού σε αγροτικό δρόμο της Ροδόπης γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και είχε μπει παράνομα στη χώρα.
Συνελήφθη την 16-6-2023 το βράδυ σε αγροτική οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών
Σύλληψη 2 αλλοδαπών στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης γιατί οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθησαν την 17-6-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας δύο αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να οδηγούν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Σύλληψη αλλοδαπού στη Δράμα γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Συνελήφθη την 16-6-2023 το απόγευμα στη Δράμα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Δράμας





