ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Η ΣΕΚΑΠ έπρεπε να παραμείνει σε ελληνικά χέρια και την δώσαμε στον Ιβάν!

Δικαίωση της «Αδέσμευτης» έστω μετά από..8ετία, όταν κάποιοι εγχώριοι «πίεζαν» και ήθελαν να την «πουλήσουν» στους Τούρκους!

Δικαίωση της «Αδέσμευτης» έστω και μετά από…8ετία για να μην μιλήσουμε για 9ετία, όταν δηλαδή βγαίναμε με συνεχή πρωτοσέλιδα και ζητούσαμε να πάρει την ΣΕΚΑΠ ο Ιβάν Σαββίδης, τον οποίο ουδέποτε συναντήσαμε μάλιστα στη ζωή μας….μόνο και μόνο για να μην «ξεπουληθεί» η πρώην Συνεταιριστική εταιρεία σε ΤΟΥΡΚΙΚΑ χέρια!

Τώρα πλέον (σ.σ. Και αφού τα ίδια πράγματα είχε υποστηρίξει και ο Ιβάν Σαββίδης όταν του ρίχνανε κάποιοι λάσπη και τον χαρακτήριζαν «λαθρέμπορα» τσιγάρων), έρχεται με επίσημα χείλη και αποκαλύπτει ο νομικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού και εξ απορρήτων του  πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος!

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην γενικός της Κυβέρνησης Σαμαρά και γνωστός νομικός Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας…στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM, σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την ΣΕΚΑΠ!

Ο κ. Μπαλτάκος τόνισε: “Η ΣΕΚΑΠ έπρεπε να μείνει σε ελληνικά χέρια και αυτό επιδιώξαμε τότε, με τον Ιβάν Σαββίδη να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η ΣΕΚΑΠ βρίσκεται σε μια περιοχή ευαίσθητη, που δεν είναι ούτε στη Βοιωτία ούτε στην Ευρυτανία. Ο κ. Σαββίδης έχει επενδύσει στον ελληνικό χώρο και αυτή η κίνηση που έκανε τότε, έσωσε την ΣΕΚΑΠ και δεν πήγε σε τουρκικά χέρια”.

-Ποιοι θέλανε (σ.σ. Και πιέζανε μάλιστα κάνοντας και πολλά ταξιδάκια…) η ΣΕΚΑΠ τότε (σ.σ. Περίοδος 2012 και 2013) να αγοραστεί από τους Τούρκους; Τους ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ και τους ΞΕΡΟΥΜΕ όλοι! Διότι (τούρκικο) χωριό που φαίνεται, …..κολαούζο δεν θέλει!

(σ.σ. Γι’ αυτό αισθανόμαστε άλλωστε τόσο μεγάλη υπερηφάνεια γι’ αυτήν την εφημερίδα…!)