Απάντηση του Άρη στη Ξάνθη: Αιχμές οτι δεν επιτρέπει ο …Ιβάν το “αφεντικό” για τα εισιτήρια!

«Σκλήρυνε» η αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΕ Άρη και Ξάνθης λίγες μέρες πριν το παιχνίδι της Κυριακής (17.00 στο γήπεδο των  Πηγαδίων) μεταξύ των δυο ομάδων μετά την ανακοίνωση της Ξανθιώτικη ΠΑΕ ότι ο λόγος που δεν παραχωρεί εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, είναι το ότι πέρσι δόθηκαν 260 πλαστά εισιτήρια!!!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζητάει από την Ξάνθη να μην εκτίθεται και να πει δημόσια πως δεν δίνει εισιτήρια γιατί δεν το επιτρέπει το …«μεγάλο αφεντικό» υπονοώντας τον Ιβάν Σαββιδη κι όχι στον Χρήστο Πανόπουλο!

Η ανακοίνωση του ΑΡΗ:

«Προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι της «αλήθειας», που εσείς σκοπίμως κατασκευάσατε, για λόγους εντυπώσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη περί… πλαστών εισιτηρίων.

Θυμίζουμε, δε, στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ παρέλαβε επισήμως εισιτήρια στο περσινό παιχνίδι και ότι η μετακίνηση των φιλάθλων μας ήταν μεμονωμένη. Αυτό προφανώς είναι κάτι που της διαφεύγει.

Ωστόσο, όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν, προθυμοποιηθήκαμε αμέσως να κλείσουμε το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό των 900 ευρώ, που αντιστοιχεί στα 45 εισιτήρια των 20 ευρώ (τόσα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αίφνης, όμως, η ΠΑΕ Ξάνθη αξίωσε το ποσό των 5.000 ευρώ (προφανώς τόσα της έλειπαν…), υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε 45 εισιτήρια, αλλά σε 260, όπως λέει στην ανακοίνωσή της τώρα ή σε… «περίπου 250», όπως κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία μετά το συμβάν!

Τελικά ήταν 45, 250, 260… Πόσα ήταν;

Αυτή, λοιπόν και μόνο αυτή, είναι η πραγματική αλήθεια. Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί πλήρως την σύγχυση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εισιτήρια δεν μας δίνετε γιατί δεν σας επιτρέπει το «μεγάλο αφεντικό». Πείτε την αλήθεια. Μην ντρέπεστε… Είναι κοινό μυστικό άλλωστε…

Μην εκτίθεστε άλλο. Σας βλέπουν…».