ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΤΑ…ΚΙΜΜΕΡΙΑ! Αντιδήμαρχος Κιμμερίων ο Σαμπάν  Μπαντάκ!  Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος ο Μανώλης Φανουράκης!

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης «χρύσωσε» το χάπι, φοβούμενος μην του την «κάνουν» οι μειονοτικοί του DEB!

Ναι είναι αλήθεια και το ομολογεί άλλωστε απερίφραστα και ο ίδιος ο νεοελεγείς Δήμαρχος Ξάνθης. Το αν εκλέχτηκε Δήμαρχος, το οφείλει στα Κιμμέρια και στο DEB. Αυτά του έδωσαν τη νίκη, αυτά μαζί με τον Γέρακα και το σύστημα του Ψευτομουφτή Ξάνθης του έδωσαν το Δήμο Ξάνθης, κάτι που δεν ήλπιζε ούτε στον ….ύπνο του!

Και με πιο απλά λόγια, ο Τσέπελης θεωρεί εαυτόν πρώτα Δήμαρχο των…Κιμμερίων και αυτό φρόντισε να «επισφραγίσει» παίρνοντας μια ιστορική απόφαση μετά τις «απειλές» των τριών μειονοτικών του δημοτικών συμβούλων!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης, ο Δήμος θα έχει…ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κιμμερίων κι αυτός θα είναι φυσικά ο Σαμπάν Μπαντάκ του …DEB!

Με τον τρόπο αυτό «χρύσωσε» ο νεοεκλεγείς δήμαρχος το χάπι, προκειμένου να ορίσει τελικά αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης και Νο 2 στο Δήμο, τον Μανώλη Φανουράκη που χθες στην συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, έκανε για μια ακόμη φορά ΕΠΙΔΕΙΞΗ της δυναμικής του, «μιλώντας και τάζοντας περισσότερα από τον…Τσέπελη που ήταν δίπλα του και απλά τον παρακολουθούσε να αγορεύει με…θαυμασμό στις ιδέες του»!!!

Τι είπε μεταξύ των άλλων ο Φανουράκης στην συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας εν όψει των Γιορτών Π. Πόλης 2019 για τις ομάδες Εθελοντών που ζήτησαν την οικονομική συνδρομή του Δήμου για το εθελοντικό έργο τους…

«Από την μέρα που θα αναλάβουμε τον Δήμο Ξάνθης, όλα θ’ αλλάξουμε στο Δήμο Ξάνθης….», τόνισε ο Μανώλης Φανουράκης υποσχόμενος στους εθελοντές να τους πληρώνει ο Δήμος τις…βενζίνες κλπ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επίσης, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Δήμου Ξάνθης θα αναλάβει από 1/9.2019 ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Γιάννης Ζερενίδης. Πως θα δίνονται τα δημοτικά έργα και οι εργολαβίες με την διοίκηση  Τσέπελη-Ζερενίδη; Αυτό είναι το ζητούμενο που θα φανεί βέβαια από τον πρώτο χρόνο της διοίκησης Τσέπελη…!

Πάντως ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ήδη κάνει τα δικά του ανοίγματα, καθώς πληροφορίες μας λένε ότι είχε επαφές και με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη αλλά και τον Πρόεδρο Παιδικών σταθμών Τάσο Θεοδωρίδη, προσδοκώντας ότι με τον τρόπο αυτό, θα ρίξει νέες «γέφυρες»  στον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό…