ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ για τις διακοπές νερού της ΔΕΥΑΞ!

«Θεωρώ τουλάχιστον εγκληματικό να μην έχουμε ενημέρωση καθότι λόγω κορωνοιού η προσωπική υγιεινή είναι το Α και το Ω κατήγγειλε στο «Στραβά κι ανάποδα» δημότισσα της πόλης με μια ανάρτηση που δείχνει δυστυχώς ανάγλυφα για το πώς αντιλαμβάνονται οι σημερινοί διοικούντες την εταιρεία (Ιπποκράτης Καμαρίδης, Φανουράκης, Μούρκας, Λεβέντ κλπ) θέματα τόσο σοβαρά για την τοπική κοινωνία.

Η «Αδέσμευτη» δημοσιεύει αυτούσια την ανάρτηση της συνδημότισσας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ την έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των πολιτών από τη ΔΕΥΑΞ.

Στο παραπάνω θέμα μάλιστα θα επανέρθουμε:

ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Konstantina Gkotsi‎ προς Στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται

Καλησπέρα σε όλους, πάλι δεν έχουμε νερό !! Ξέρεις κάποιος να μου πει που ανακοινώνονται οι καθημερινές διακοπές του νερού για να ξέρω να προγραμματίσω πότε θα ”πλύνω τα χέρια μου” ή όχι ? Στην Ευδαπ Ξάνθης δεν ήξεραν να μου απαντήσουν και το θεωρώ τουλάχιστον εγκληματικό να μην έχουμε ενημέρωση καθότι λόγω κορωνοιού η προσωπική υγιεινή είναι το Α και το Ω.

  • Και ακολούθησαν δεκάδες άλλες αναρτήσεις από αγανακτισμένους συμπολίτες μας που έμειναν χωρίς νερό για μία σχεδόν ολόκληρη ημέρα, καταγγέλοντας την διοίκηση της ΔΕΥΑΞ ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση