• Επικοινωνία
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙ! 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ Z’ PALACE

10 Νοεμβρίου 2009
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΕΙ!
    26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ Z’ PALACE
  • *Προβάδισμα στη ΝΤΟΡΑ δίνουν οι δημοσκοπήσεις, έντονη κινητικότητα Κοντού, Νομάρχη, Στ. Μωραϊτη, Γ. Ράπτη, Τσαλίδη, Ζαγναφέρη υπέρ Ντόρας

Προβάδισμα στη ΝΤΟΡΑ δίνουν και οι δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται έντονη κινητικότητα Κοντού, Νομάρχη Ξάνθης, Στ. Μωραϊτη, Γ. Ράπτη, Φ. Τσαλίδη, Ζαγναφέρη κλπ υπέρ Ντόρας που στις 28 Νοεμβρίου μιλάει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Ζ’ Palace.
Bέβαια παρ’ όλα αυτά, ντέρμπι μεταξύ Μπακογιάννη – Σαματά φαίνετα ότι θα εξελιχθεί κατά την ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στην Νέα Δημοκρατία., σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009. Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις 3-4 Νοεμβρίου από την εταιρεία Marc για λογαριασμό της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, διαπιστώνεται ότι θα υπάρξει δεύτερος γύρος, καθώς η απόσταση που χωρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αντώνη Σαμαρά είναι μόλις 1,5%. Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα «ποιον επιθυμείτε για αρχηγό της ΝΔ» -μεταξύ όσων θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου- τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Ντόρα Μπακογιάννη 40,9%, Αντώνης Σαμαράς 39,4%, Παναγιώτης Ψωμιάδης 12,5%, ενώ το 7,1% των ψηφοφόρων δηλώνει αναποφάσιστο ή δεν απαντά, ενώ στο δεύτερο γύρο την κ. Μπακογιάννη προτιμά το 48,5% και τον Αντώνη Σαμαρά το 46,4%.
Η αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου φαίνεται να ωφελεί πρωτίστως τον Αντώνη Σαμαρά και δευτερευόντως την Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδια εταιρείας ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να κερδίζει περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες, η Ντόρα Μπακογιάννη 7,4% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 2,1%.
Στην άλλη δημοσκόπηση της ALCO σε όσους θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, η Ντόρα Μπακογιάννη λαμβάνει το 40,5%, ο Αντώνης Σαμαράς το 39,7% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 13,1%, ενώ στον δεύτερο γύρο ο Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει το 47,3% και η Ντόρα Μπακογιάννη το 44,7%.

ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Σφηνάκια & Λαβράκια

Επόμενο Άρθρο

Αιδώς Αργείοι… Επίθεση κατά του Μιχ. Στυλιανίδη για την ΔΕΥΑΞ!

Επόμενο Άρθρο

Αιδώς Αργείοι… Επίθεση κατά του Μιχ. Στυλιανίδη για την ΔΕΥΑΞ!

Υπό Δημοπράτηση το Νηπιαγωγείο Γενισέας!

Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης