• Επικοινωνία
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες
No Result
View All Result
Εφημερίδα Αδέσμευτη Θράκης
Home Διάφορα

ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΜΕ 2-1

15 Αυγούστου 2012
in Διάφορα
Share on FacebookShare on Twitter

*O Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να αντιληφθεί οτι οι φίλαθλοι της 

Ξάνθης φέτος έχουν ιδιαίτερες προσδοκίες απο τον ίδιο και την ομάδα

 Την πρώτη της ήττα γνώρισε η SKODA ΞΑΝΘΗ στο πρότελευταίο της φιλικό παιχνίδι την Τρίτη το απόγευμα. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 χάρη στα γκολ των Γεωργιάδη (71’) και Δεληγιαννίδη (87’) επί της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη που είχε προηγηθεί με το εντυπωσιακό γκολ του Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο 49ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το τεχνικό επιτελείο – που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με πάρα πολλούς νέους παίκτες – είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Στο 5’ το φάουλ του Γκλέισον πέρασε άουτ και στο 7’ δεν βρήκε τον στόχο η κεφαλιά του Μαρκόφσκι. Στο 18’ το σουτ του Ρομπέρ μπλόκαρε ο Λοντίγκιν και στο 22’ το σουτ του Πλατέλλα μπλόκαρε ο Γλύκος. Στο 23’ την προσπάθεια του Φωτάκη σταμάτησε ο τερματοφύλακας της SKODA ΞΑΝΘΗ ενώ στο 29’ ο Ονουάτσι έχασε την ευκαιρία στην κόντρα επίθεση. Στο 31’ ο Μαρσελίνιο απείλησε αλλά ο τ/φ ήταν σε ετοιμότητα ενώ στο 33’ το δυνατό σουτ του Βασιλακάκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Γλύκος. Στο 36’ σε κόρνερ μετάτρεψε το σουτ του Γεωργιάδη ο Λοντίγκιν που στο 39’ μπλόκαρε και την κεφαλιά του Κουμάλο.
Στο 47’ ο Μαρσελίνιο μετά από σόλο πλάσαρε άστοχα χάνοντας την ευκαιρία αλλά στο 49’ ο Ονουάτσι λίγο έξω από την περιοχή με δεξί όμορφο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γλύκο κάνοντας το 0-1. Στο 53’ και στο 62’ ο Λοντίγκιν είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις ενώ στο 65’ ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε το σουτ του Γεωργιάδη. Ο τελευταίος όμως στο 71’ επωφελήθηκε μετά την αδράνεια της άμυνας και πέτυχε το 1-1 με πλασέ και στο 87’ ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κος. Αμπάρκιολης.
ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Γιακουμής), Σταφυλλίδης (46’ Λίνο), Ιντζίδης (57’ Στάμου), Κουμάλο), Γεωργιάδης (74’ Δεληγιαννίδης), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (46’ Έτο), Παναγιωτούδης (57’ Λόρενς), Γιάννου, Ρομπέρ (64’ Πόποβιτς), Φωτάκης (64’ Κίτσιου).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν (64’ Λυμπερόπουλος), Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γκλέισον (46’ Γούτας), Ντάνι (78’ Γκατσολάρι), Πλατέλλας (78’ Κούτεβ), Μαρκόφσκι (67’ Αλτιπαρμακόφσκι), Μαρσελίνιο (84’ Τριάδης), Ονουάτσι (67’ Ράνος), Βασιλακάκης (84’ Τορομανίδης).
……
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΖΟΥΜΠΑ
Επίσης με μια λιτή ανακοίνωση, η Skoda Ξάνθη επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Καζούμπα στη ομάδα, τονίζοντας τα εξής:
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ALEX DOS SANTOS CAZUMBA
…..
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Σύγκρουση Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου με 
αμαξοστοιχία του ΟΣΕ-Τραυματίστηκε 
θανάσιμα ο 68χρονος οδηγός του

 Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 8 το πρωί στον δρόμο που οδηγεί απο την Αλεξανδρούπολη στον οικισμό Άβαντα και μόλις ένα χιλιόμετρο απο την πόλη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε τις μπάρες της φυλασσόμενης διάβασης με αποτέλεσμα να παρασυρθεί απο την αμαξοστοιχεία που εκείνη την ώρα εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.
Απο την σύγκρουση, που ήταν σφοδρή, δεν τραυματίστηκε κανείς επιβάτης του τρένου, ενώ το αυτοκίνητο παρασύρθηκε πολλά μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 68χρονος οδηγός. Αναλυτικά και σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο.
Την Τετάρτη 15-8-2012) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, παραβίασε την μπάρα φυλασσόμενης σιδηροδρομικής διάβασης και συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος. 

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.  
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης. 
ShareTweetShare
Προηγούμενο Άρθρο

Ρεκόρ ανεργίας στην Ξάνθη… 14.000 οι άνεργοι!

Επόμενο Άρθρο

Το ΕΒΕ Ξάνθης καταγγέλλει απευθείας αναθέσεις για το Κέντρο Υποδοχής λαθρομεταναστών στο θέμα της σίτισης!!!

Επόμενο Άρθρο

Το ΕΒΕ Ξάνθης καταγγέλλει απευθείας αναθέσεις για το Κέντρο Υποδοχής λαθρομεταναστών στο θέμα της σίτισης!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

"Αρμαγεδών" στα Media !

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ

RADIO LIFE 92.1

NEXT TV ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ Μ.Η.Τ.: 232171

  • Elementor #142343
  • Αρχική
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
  • Μικρές Αγγελίες
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Τηλ: 2541-105-096 & 2541-063-600

© Αδέσμευτη Θράκης

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Κοινωνία
  • Πολιτισμός
  • Παραπολιτική
  • Απόψεις
  • Gossip
  • Μικρές Αγγελίες

© Αδέσμευτη Θράκης