ΞΑΝΘΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τον Δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σ.Σ.

Στη Ξάνθη φημολογείται ότι θα κατέβει τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος κι όχι στη Σταυρούπολη. Αλήθεια, γιατί επέλεξε ν’ αλλάξει….έδρα; Όπως κι ο Τσεγγελίδης; Μήπως θεωρεί έτσι πιο εύκολη την επανεκλογή του;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τον νέο Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη τον κ. Λαλούση για την πρόσφατη ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας για ζητήματα που συνδέονται με αρμοδιότητες των δύο φορέων επ’ ωφελεία των πολιτών.

Οι δύο άνδρες αντήλλαξαν δώρα με τον κ. Λαλούση να επιδίδει στον κ. Δημαρχόπουλο μία πλακέτα με έμβλημα του Δ΄ Σ.Σ.

….

*Σ.Σ. Ο νέος Στρατηγός με το που πάτησε το πόδι του στη Ξάνθη, έδειξε πάντως τις αρετές του, αφού σε αντίθεση με τον προηγούμενο και ντυμένος με πολιτικά, θεάθηκε στη Ξανθίππη με δυο νέα παιδιά, ενθουσιάζοντας τους πάντες με την απλότητά του…

…..

*Επίσης ο ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης  πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διοικητή Δ’ Σ.Στρατού και μας ενημερώνει για τα παρακάτω:

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, πραγματοποίησαν στις 11 Ιαν.2019, Εθιμοτυπική Επίσκεψη στο νέο Διοικητή του Δ’.Σ. Στρατού Αντγο κ. Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος τους υποδέχθηκε εγκάρδια στο Γραφείο του.

Συνεχάρησαν τον Στρατηγό, τόσο για την προαγωγή του, όσο και για την ανάληψη της Διοικήσεως του Δ’ Σ. Στρατού, ενώ του ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά για τη Ονομαστική του εορτή και Καλή Επιτυχία στο Υψηλό Εθνικό του έργο.

Επίσης ανταλλάγησαν απόψεις, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσαν ότι, οι Απόστρατοι της Ξάνθης, αναπόσπαστο κομμάτι της Τοπικής κοινωνίας, είναι εθελοντές στο πλευρό του Δ’ Σ. Στρατού και στους εν ενεργεία συναδέλφους μας, όπως εξάλλου και όλη η Κοινωνία της Θράκης και της Πατρίδας γενικότερα.

…….

*Παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξάνθου και του Αναπληρωτή Γ.Γ. Σταμάτη Βαρδαρού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Κομοτηνή ο δημόσιος απολογισμός των ΤΟΜΥ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τον κ. Πλωμαρίτη. Σχετικά η πρόσκληση αναφέρει:

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 4ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ προσκαλεί τους πολίτες στον Δημόσιο Απολογισμό των Τ.ΟΜ.Υ. (Τοπικών Ομάδων Υγείας) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής επί της οδού Ελλή Παναγιώτη 6

Στον Δημόσιο Απολογισμό θα παρευρίσκονται ο Υπουργός Υγείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΡΔΑΡΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Α. ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ

Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Μακεδονίας και Θράκης

….

*Ο ΣΕΑΝ Ξάνθης κόβει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη  πίτα του:

Αναλυτικότερα: Ο  Πρόεδρος  Ιωάννης  Σπυριδόπουλος  και  το  Διοικητικό  Συμβούλιο   του  Συνδέσμου  Εφέδρων  Αξιωματικών  Ν.  Ξάνθης ,  σας  προσκαλούν  να  τιμήσετε  με  την  παρουσία  σας,  την  εκδήλωση  της  κοπής  της  Πρωτοχρονιάτικης  πίτας   του  Συνδέσμου ,  που  θα  πραγματοποιηθεί  στη  Λέσχη  Αξιωματικών  Φρουράς  Ξάνθης,  την  Κυριακή   17  Φεβρουαρίου  2019  και  ώρα  11.00΄  π.μ.

Μετά  τιμής

Ο  Πρόεδρος

Σπυριδόπουλος  Ιωάννης

…..

*Τραγικό τέλος βρήκε ένας 47χρονος άντρας στην Ξάνθη, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον 3ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Θυατείρων.

Ο 47χρονος που σύμφωνα με τους γείτονές του είχε ψυχολογικά προβλήματα βγήκε αρχικά στο μπαλκόνι του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο πριν προλάβουν οι γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία, βούτηξε ο ίδιος στο κενό και βρέθηκε στον ακάλυπτο σοβαρά τραυματισμένος για να μεταφερθεί στο γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου αργά το απόγευμα της Κυριακής κατέληξε.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν όλα όταν μετέβη στο σπίτι του αυτόχειρα ήδη ήταν αργά, διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια της πτώσης, ενώ οι κάτοικοι στη γειτονιά μιλούν και για παλιότερη απόπειρα αυτοκτονίας του ιδίου και πάλι από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Μόνο που ενώ τότε τον είχαν αποτρέψει, αυτήν τη φορά δεν τα κατάφεραν..

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ