ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ…

Να κάνουν γκάλοπ και εκτιμήσεις οι άλλοι, να κάνει όμως κι ο Γιάννης Τσεγγελίδης; Που στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος έβγαζε πρώτο τον Δημήτρη Μπένη και ο εκλεκτός του ήρθε…3ος; Ο εν λόγω κύριος με ποια αξιοπιστία μπορεί να μας πείσει οτι ο κύριος Τσέπελης θα πάει στην δεύτερη Κυριακή; Σε λόγια να βρισκόμαστε δηλαδή…;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Σχολιάζει ο Καλλισθένης και φιλοξενώ στη στήλη μου:

«Η αθλιότητα των τουρκόψυχων σε όλη της την έκταση. Ο ψευτομουφτής Ξάνθης ζητά οικονομική ενίσχυση από τους πιστούς μουσουλμάνους για ένα πρόστιμο που του επέβαλε η εφορία. Δεν αναφέρει την αιτία επιβολής του προστίμου, παρά κάποιες αόριστες δικαιολογίες για έναν έρανο και ένα δάνειο που έκανε, και για ισχυρισμούς που δεν έγιναν αποδεκτοί από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται κατά κρατών, πάντα διώκονται και ότι οι ανάλγητοι (αναίσθητοι) σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσπαθούν να τους τρομάξουν (αυτούς που αγωνίζονται κατά κρατών) με απειλές, δικαστήρια και φυλακίσεις. Παριστάνει και τον ήρωα δηλαδή που τον καταδιώκει το ελληνικό κράτος, που είναι «αναίσθητο σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όπως λέει.

Όμως, δεν αποκαλύπτει ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε επειδή δεν δικαιολόγησε με πόθεν έσχες την αγορά ενός πολυτελούς Jeep. Πού βρέθηκαν τα χρήματα για την αγορά, αφού δεν είχε επαρκές εισόδημα ή αποταμιεύσεις, ή μισθό από κάποια εργασία για να το δικαιολογήσει;»

(σ.σ. Η φωτογραφία είναι από πολυτελές τζιπ του Ψευτομουφτή Ξάνθης, δεν γνωρίζω όμως αν αναφέρεται σε αυτό το δημοσίευμα ή σε κάποιο άλλο…)

….

*Και  συνεχίζει το σχόλιό του ο Καλλισθένης:

«Ποια είναι τελικά η ασχολία του κου Μέτε από ποιον πληρώνεται, αν πληρώνεται; Αν δεν πληρώνεται τότε πως συντηρείται και πως καλύπτει όλα τα έξοδα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό, ή τις περιοδείες γενικότερα;  Αν έχει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες γιατί δεν δηλώνεται στην φορολογική του δήλωση;

Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ελέγξει τους τουρκοπράκτορες, οι οποίοι ζουν άνετα χωρίς να αμείβονται νομίμως από κάπου».

-Κύριε βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, θα πρέπει να γίνει αυτός ο έλεγχος για τους…τουρκοπράτορες που αναφέρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ; Ή θα πρέπει να υπάρξει ασυλία στους «ψευτομουφτήδες»; Περιμένω ως Έλλην βουλευτής την καθαρή απάντησή σου!

……

*Αναφέρει σε δελτίο τύπου που μας έστειλε ο κοινός υποψήφιος  ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ και Μπιρόλ κύριος Τσολακίδης τα παρακάτω:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση και των 114 μελών του συνδυασμού συνΕΡΓΑΣΙΑ, για να ενημερωθούν για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές.  Κοινή πεποίθηση όλων των μελών αποτελεί η Νίκη στις εκλογές στις 26 Μαΐου.  Συνεχίζουμε δυναμικά…

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Αβδήρων»

….

*Sorry κύριε Τσολακίδη…αλλά έπρεπε να …τραπεζώσετε τους υποψηφίους σας με φαγητό, ρετσίνες, κρασιά και τσίπουρα για να ενημερώσετε για τις επόμενες δημοτικές εκλογές;

-Τρώγανε δηλαδή κι ο νους τους ήταν στο φαγητό, ή στις κάλπες;

…..

*Πριν αλέκτωρ λαλήσει και από τον μοναδικό Συνδυασμό που ΑΚΥΡΩΣΕ στο Νομό Ξάνθης, σύμφωνα με την με αριθ. 7 απόφασή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης, υποψήφιο σύμβουλο, ήταν ο συνδυασμός του κυρίου Μανώλη Τσέπελη! Τυχαίο; Δεν νομίζω..

…..

*Συγκεκριμένα και σύμφωνα μάλιστα με το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης,  ενώ ομόφωνα ανακηρύχτηκαν όλοι οι συνδυασμοί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης, υπήρχε μια και μοναδική…ακύρωση! Συγκεκριμένα ο συνδυασμός Τσέπελης προσκόμισε  για υποψήφιό του πλαστό πιστοποιητικό γέννησης, αφού αυτό αφορούσε τρίτο πρόσωπο!

….

*Αναλυτικότερα στην απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης αναφέρονται τα παρακάτω:

….»ομόφωνα πρέπει να γίνουν δεκτές όλοι οι συνδυασμοί που δηλώθηκαν για τις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στον Δήμο αυτόν, πλην του υποψηφίου Συμβούλου για την Κοινότητα Κιμμερίων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Ξάνθης με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» Μπογιάρ Σεδάτ του Ραμαδάν, ο οποίος δεν προσκόμισε σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 5 ν. 3852/2010 πιστοποιητικό γέννησης στο οποίο να βεβαιώνεται η εγγραφή του υποψηφίου στο δημοτολόγιο του Δήμου, όπου θέτει υποψηφιότητα ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του Δήμου αυτού, το δε πιστοποιητικό γέννησης που υπάρχει στον φάκελό, αφορά τρίτο πρόσωπο».

-Τελικά κύριε Τσέπελη! Πάλι εσείς;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ