ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Αύριο στην Καβάλα, θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ του Χριστόδουλου Τοψίδη!

Ετοιμασθείτε για δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές τον Μάιο, αλλά και Εθνικές εκλογές που μάλλον θα προηγηθούν κατά μία ή δυο εβδομάδες! Τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες μου. Τι σημαίνει αυτό; Όλο το μήνα θα …ψηφίζουμε και θα ασχολούμαστε μόνο για εκλογές! Και θέλουμε να πάει η χώρα μπροστά με τέτοια τερτίπια; Θα μπαίνουμε το πρωί στις κάλπες και να τελειώνουμε το βράδυ;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην Καβάλα, σε ανοιχτή εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι Θέσεις του συνδυασμού ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, για την Π.Α.Μ.-Θ.. με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο AIROTEL GALAXY HOTEL Καβάλας  στις 11:00 π.μ.

Οπότε θα γίνει και η…αποκάλυψη και του Περιφερειακού ψηφοδελτίου του Χριστόδουλου Τοψίδη.

…….

*Για τις 27/9/2019 αναβλήθηκε χθες από το Μονομελές Πλημ/κείο Ξάνθης η δίκη του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου με κατηγορούμενο τον «διαμορφωτή κοινής γνώμης» και προσφάτως υπερασπιστή του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Σταύρο Καρυπίδη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αιτία; Απουσίαζε για δεύτερη φορά (στη Μάλτα) ο δικηγόρος του κ.Καρολίδης.

*Από το γραφείο τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης πήρα και φιλοξενώ την παρακάτω ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, η πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΠΕ Ξάνθης, που είναι μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων  Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (ΣΥΠΕΞΑ), θα συμμετάσχει στην ετήσια γενική συνέλευση  του συλλόγου τους, κάνοντας χρήση της ειδικής άδειας που προβλέπεται γι΄αυτόν τον σκοπό από την ειδική συλλογική σύμβαση εργασίας (ΦΕΚ 2358/20-6-2018/τ.β.).

Ως εκ τούτου κάποιες Υπηρεσίες της ΠΕ Ξάνθης θα υπολειτουργούν και κάποιες, όπως η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών  και η Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού θα είναι κλειστές, λόγω συνολικής συμμετοχής.

Παρακαλείται το κοινό να λάβει υπόψη του την παρούσα ενημέρωση προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας στην εξυπηρέτησή του την ημέρα αυτή»

-Κύριε Ζαγναφέρη εκτός από το fb θα κάνετε και κάποια γραπτή δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα; .

Την περιμένουμε όλοι μας…πως και πως…και ιδίως οι συνδικαλιστές!

………

*Υπενθυμίζω ότι ο συνδικαλιστής Μπάμπης Ευστρατίου ενώ τον κάλεσε ο Τένης Καμαρίδης στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για να τοποθετηθεί στην επίθεση που εξαπέλυσε ο  Ζαγγναφέρης κατά των υπαλλήλων, δεν απάντησε στο κινητό του.

…..

*Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνουν πλέον οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του Πάνου Καμμένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, νωρίτερα, είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ και με ένορκη κατάθεση του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, φέρεται να καταγγέλλει πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον πιέζει αλλά και τον εκβιάζει προκειμένου ο ίδιος να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ και να μην διαλυθεί έτσι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του.

Πλέον αυτή η ένορκη κατάθεση του ανεξάρτητου βουλευτή βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωάννιδη, ο οποίος την μελετάει για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνου. Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον κ. Ιωαννίδη από την αστυνομία.

….

*Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην κατάθεσή του αναφέρει ότι την Παρασκευή  το πρωί έλαβε μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με εκβιαστικό περιεχόμενο καθώς όπως φέρεται να καταγγέλλει ο κ. Νικολόπουλος ο Παν. Καμμένος προσπαθεί να τον συνδέσει με ιστοσελίδες. «Από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις», φέρεται να αναφέρει σε ένα από τα γραπτά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Σε άλλο μήνυμα ο ο Παν. Καμμένος φέρεται να γράφει στον Ν. Νικλόπουλο, «Θα τα πούμε το απόγευμα» εννοώντας ότι θα μιλήσει για αυτό το θέμα στη Βουλή.

….

*Πάντως από την πλευρά του, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τον κύριο Νικολόπουλο, προειδοποιώντας τον ότι έχει στην κατοχή του αποδείξεις που συνδέσουν τον ανεξάρτητο βουλευτή με συγκεκριμένες ιστοσελίδες, οι οποίες λάμβαναν κρατική επιχορήγηση.

…..

*Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα τα SMS για να αποκαλυφθεί – όπως σημειώνει – το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού, όπως είπε χαρακτηριστικά!

-Για να δούμε τι άλλο θα….δούμε!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ