ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τι έλεγε η κυρία Χρυσούλα Δημούδη τον περασμένο Ιούνιο κατά Σταύρου Καρυπίδη-Πάνου Αμβροσιάδη

Όταν τα γραπτά υπάρχουν τα …λόγια περισσεύουν! Όταν ο ίδιος ο Πάνος Αμβροσιάδης μιλούσε στο fb για…κασκαρίκα σε βάρος του προκειμένου να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος η κυρία Δημούδη κι όχι ο ίδιος…πώς να μας πείσει ο γιατρός όλα είναι «αρμονικά» στην οικογένεια Τσέπελη; Απλά οι θέσεις και τα συμφέροντα αναγκαστικά τους κρατάνε δεμένους!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Νάμαστε ειλικρινείς…Υπάρχει κανείς που δεν θυμάται τι «πιέσεις» και τι χαμός έγινε όταν ο Πάνος Αμβροσιάδης ανακοίνωσε στο fb ότι αυτός εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης στη 10η σειρά κι όχι η Δημούδη;

Και ιδίως από την παράταξη Τσέπελη;

-Ξεχνιούνται αυτά βρε γιατρέ…Κι απο την ώρα μάλιστα που ο Πάνος όποιον έβλεπε μπροστά του τα «εσώψυχά» του έβγαζε;;;!

…..

*Αλλά κι ο Πάνος Παπαδόπουλος.

Ενώ την είχε «αφαιρέσει» την επιστολή της κυρίας Δημούδη από το site του ο Σταύρος Καρυπίδης μετά από τα όσα τους έσυρε και τους δυο (Καρυπίδη και Πάνο Αμβροσιάδη) να τους…βγάλει μέσα σε λίγα λεπτά την επιστολή ο εκδότης του «Μ».


*Υπενθυμίζω  λοιπόν στη στήλη μου κι εγώ, τι έλεγε η κυρία Χρυσούλα Δημούδη τον περασμένο Ιούνιο κατά Σταύρου Καρυπίδη-Πάνου Αμβροσιάδη αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κάποιος… «Κώστας» άλλαξε τα …ψηφοδέλτια και πρόσθεσε σταυρούς στον εσωκομματικό της αντίπαλο!

….

*Ιδού λοιπόν αυτούσια η σκληρή απάντησή της Χρυσούλας Δημούδη στη ηλεκτρονική σελίδα του Σταύρου Καρπίδη XanthiNews :

«Αλήθεια από που Xanthi News, διαπιστώσατε πως οι ψήφοι της Δημούδη είναι 380? Σας το δήλωσε το πρωτοδικείο ή το εκλογοδικείο? Και πως επίσης γνωρίζετε πως «Στις υπόλοιπες περιπτώσεις η καταμέτρηση ανέβασε τους τελικούς ψήφους αλλά δεν άλλαξε την σειρά κατάταξης. Η κα Ψωμά από 349 έφτασε τους 369 ψήφους αλλά παραμένει 12 η». Δεν σας φάνηκε παράξενο πως σε όλες τις περιπτώσεις συμβαίνει το ίδιο αλλά για την Δημούδη θα ήταν κάτι το διαφορετικό?

Πήρατε μήπως την πληροφορία μετά την καταμέτρηση των πρώτων σάκων που φαινόταν η διαφορά μικρή? Μήπως δεν αντιληφθήκατε πως πρόκειται για καθαρά «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» που δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να τα χειρίζεσθε?

Το πόσοι σταυροί καταμετρήθηκαν το γνωρίζω εγώ ο σύζυγός μου και η δικηγόρος μου. Εσείς από που συμπεράνατε πως η προηγούμενη σχέση θέσεων ανετράπη?.

Το να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ρήγματα στις σχέσεις των μελών του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» είναι μικρόψυχο και ουτοπικό. Αν δεν μπορείτε να χωνέψετε πως ο Μανώλης Τσέπελης είναι ο αυριανός Δήμαρχος κακό του κεφαλιού σας. Αν δεν ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες σας σ” αυτές τις εκλογές και δεν γνωρίζω ποιες θα μπορούσαν να είναι, δικό σας πρόβλημα.

Το ότι ΕΧΕΤΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΊ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ είναι μεπτό και κατηγορητέο .

(Καλά θα κάνετε να ρωτήσετε με ποια «λογική» ο «Κώστας» πρόσθετε σταυρούς στον Αμβροσιάδη ενώ δεν υπήρχαν και τι απάντηση έδωσε στην υπάλληλο που τον ρώτησε γιατί προσθέτει τους σταυρούς» . «Για Στατιστικούς λόγους». Η στατιστική μπορεί να βοηθάει στην πρόβλεψη της αλήθειας αλλά δεν είναι η αλήθεια. Περιμένω άμεσα διάψευση των όσων ανακριβών και αβάσιμων στοιχείων δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας και την αποκατάσταση της αλήθειας πριν την αποκαταστήσουν οι φυσικοί της λειτουργοί.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΗΜΟΥΔΗ

*Δηλαδή αν καταλάβατε καλά, η κυρία Δημούδη (δίδυμο με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη), κατηγορούσε το «δίδυμο» Πάνο Αμβροσιάδη και Σταύρο Καρυπίδη ότι ήθελε να…διασπάσει την παράταξη!

-Αυτά που ισχυρίζεται τώρα ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης για τον…Πάνο Παπαδόπουλο του «Μαχητή»!

Περίεργες συμπτώσεις..

…..

*Κι επειδή σαν Σταύρος Μωραϊτης την ξέρω πολύ καλά την κυρία Δημούδη θα την ρωτήσω με το χέρι στη καρδιά;

Δηλαδή την ενόχλησε το σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου ότι η Δημούδη είναι πολύ καθαρή και έντιμη για να αντέξει στο περιβάλλον Τσέπελη; Εσύ Χρυσούλα επικροτείς τις απευθείας αναθέσεις του Φανουράκη; Και όλα βλέπουν τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα;

……

*Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης χθες το μεσημέρι η ΞΑΝΘΗ αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Καμπαξή έναν γνήσιο οπαδό του ΑΟΞ.

Συγγενείς, φίλοι, προπονητές, διαιτητές, παλαίμαχοι, ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ, σύσσωμη η ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ με επικεφαλής τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου και πλήθος κόσμου είπαν το μεγάλο αντίο!

Η «Αδέσμευτη» με τη σειρά της, δίνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά σε όλους τους φίλους του και τους φιλάθλους της Ξάνθης που τον αγαπούσαν πολύ.

……….

*Ερωτευμένος μήπως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Paterakis Mixalis

Ιδού η χθεσινή του ανάρτηση στο fb με την ανάλογη φωτογραφία κι αν εσείς βλέπετε κάτι άλλο, είμαι στη διάθεσή σας:

«Ημέρα χαράς, γεμάτη με όμορφες ευχές που με γεμίζουν χαμόγελα και αισιοδοξία! Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο!»

-Φόντο στη φωτογραφία; Η Κροατία αν λάβω υποψιν μου την σημαία! Μια χαρά! Το…υπέροχο όμως δώρο, ποιο είναι Πρόεδρε;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ