ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τέσσερις συνδυασμοί με τέσσερις υποψήφιους Δημάρχους στο Δήμο Τοπείρου

Έχω απορία να δω τελικά ποιους θα κάνει Αντιπεριφερειάρχες ο Χρήστος Μέτιος, αφού όλοι κι όλοι είναι 6 και οι υποψήφιοι είναι τουλάχιστον οι…διπλάσιοι συν τους υπάρχοντες! Αντιπεριφερειάρχης περιμένει να γίνει ο Μπούτος για να πάει μαζί του, το ίδιο και ο Ιντζέ Μεμέτ και στο τέλος θυμηθείτε με ότι θα ενωθούν όλοι μαζί και θα…είναι εναντίον του!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Δεν ξέρω ποιος έπεισε τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου να βγάλει την περιβόητη φωτογραφία με τον Χρήστο Μέτιο και τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη, το μόνο σίγουρο όμως είναι ένα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία μόνο στο Θωμά δεν έκανε καλό και το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει κόσμο στον…Χριστόδουλο Τοψίδη!

-Είναι δυνατόν ο Μέτιος για να «ξεφορτωθεί» τον Νίκο Κιατίπη ο Δήμαρχος, να διαδίδουν με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη ότι θα τον κατεβάσουν υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο;

….

*Ποια είναι η αλήθεια; Πράγματι ο Νίκος Κιατίπης έκανε μια κουβέντα με τον Χρήστο Μέτιο, του οποίου θα σκεφτεί την πρότασή του, όταν όμως οι δικοί του τον «όρμηξαν» στον Τόπειρο γιατί τους εξέθεσε, επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη και του είπε ένα τρανταχτό ΟΧΙ!!!

Κι ο Μέτιος αντί να πει όλη την αλήθεια και τι συνέβη, ενημέρωσε τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον Μίχογλου ότι «θα αποσυρθεί ο Κιατίπης από την κούρσα της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Τοπείρου…»

….

*Αν πάντως όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται να κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι υλοποιήσουν τις δηλώσεις του, τότε λογικά στο Δήμο Τοπείρου θα έχουμε τέσσερις συνδυασμούς με τέσσερις υποψήφιους Δημάρχους.

1.Θωμάς Μίχογλου (Ν.Δ), 2.Νίκος Κιατίπης (Ν.Δ.), 3.Κώστας Δαλάτσης (ΚΙΝΑΛ) και Άγγελος Κηλικιώτης .

….

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 1. Ποιόν θα στηρίξει ο πρώην Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου; Μα τον κουμπάρο του Κώστα Δαλάτση…

Θέλει κι ερώτημα;

Ήδη το σύστημα Χατζηευαγγέλου έπιασε δουλειά από τώρα με σκοπό στη δεύτερη Κυριακή να είναι ο Κώστας Δαλάτσης

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 2. Με ποιόν υποψήφιο Δήμαρχο Τοπείρου θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρώην Αντιδήμαρχος του Θωμά Μίχογλου Σάκης Λουκμακιάς;

Μα με το ψηφοδέλτιο του ξαδέρφου του Άγγελου Κηλικιώτη! Θέλει κι ερώτημα;

Πάντως δεν πάει στην Περιφέρεια υποψήφιος  Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει…

……

*Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ξάνθης από τον χαμό του 20χρονου Ντογκουκάν Καραοσμάν, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στη Γοργόνα.

Ο νεαρός Ντογκουκάν Καραοσμάν έβγαλε το σχολείο στην πόλη της Ξάνθης (Γυμνάσιο και Λύκειο) και είχε περάσει εδώ και πάνω από έναν χρόνο φοιτητής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν είχε αγωνιστεί την τρέχουσα περίοδο με την ομάδα της Γοργόνας, καθώς είχε μεταφέρει το δελτίο του στην Ήπειρο και έπαιζε μπάλα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη κατηγορία του εκεί τοπικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα η ομάδα του τον αποχαιρέτισε και με μήνυμά της μέσα στο fb στο οποίο έγραφε τα παρακάτω:

«Συντετριμμένη η οικογένεια του Α.Π.Ο.Ε.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή της Δογουκαν Καραοσμαν .

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό Ταξίδι ΟΡΚΑΝ»

……..

*Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, βιομηχάνους αλλά και όλους τους καταναλωτές στην ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή, καταλήγει η πρόσκληση του ΕΒΕ Ξάνθης.

…….

*Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σήμερα στον Δήμο Τοπείρου λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Θωμά Μίχογλου.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου
Έχοντας υπόψη :
1.Τις διατάξεις του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοιίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ87/Α’/07/06/2010)
2.Τις έκτακτες καιρικές συνθήκες (χιονοπτώσεις, παγετός και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες) που επικρατούν στην περιοχή.

Αποφασίζει
Την διακοπή μαθημάτων την  Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 στο σύνολο των παιδικών σταθμών και των Σχολικών Μονάδων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τοπείρου.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ