ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τα καλύτερα παραπολικά από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

Καλό θα ήταν ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης να σταματήσει να αγκαλιάζει τους πάντες θεωρώντας τους όλους… «αδελφούληδες», καθότι έχουν βγάλει όλοι το συμπέρασμα ότι όπως επί χρόνια «τούμπαιρνε» τους προηγούμενους, το ίδιο προσδοκά και τώρα…! Μασάει η κατσίκα ταραμά;  Θα φανεί σύντομα…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Τι σου κάνει μια τηλεοπτική αναμετάδοση. Και να ήθελαν να «κρυφτούν» οι αρχηγοί των παρατάξεων, δεν μπορούσαν στη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης το πρωϊ της Κυριακής. Όλες οι διαβουλεύσεις, τι συζητούσαν, ποιοι με ποιους κλπ

Όλα με εικόνα και ήχος…

…..

*Αθάνατο Next tv. Ιδίως όλοι αυτοί οι…φαλακροί και οι πόζες ορισμένων δημοτικών συμβούλων όταν πήγαιναν οι αγαπημένοι τους φωτορεπόρτερ να τους…απαθανατίσουν, δεν παίζονταν!

….

*Το ωραίο είναι ότι φωτογράφοι και φωτογραφιζόμενοι σε κάποιες φάσεις, χάθηκαν τόσο πολύ στη «μετάφραση»…συγνώμη, στις πόζες….που φοβήθηκα μη «πάθουν» κάτι έτσι… «άγαλμα» που τους είδα!

….

*Κι όσο για τον νέο «αδελφούλη» Δήμαρχο, όλους τους αγκάλιαζε, όλους τους φιλούσε, με όλους έκανε πλακίτσες και χαρές…!

Μια ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ οικογένεια!

…..

*Έχασα τις… «φορές» που ο δημοτικός σύμβουλος του Τσέπελη και πρώην της Νέας Εποχής Ιπποκράτης Καμαρίδης, σηκώνονταν άλλοτε κάτι να «συμβουλεύσει» τον Δήμαρχο κι άλλοτε να κάνει χιούμορ με τους συναδέλφους του….συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης…!

Δεν ξέρω μόνο αν τους έπεισε όλους για τις καλές προθέσεις του, γιατί ο ίδιος ως αντιπολίτευση επί μια 5ετία μόνο…φώναζε και κατέγγελνε τους πάντες! Τώρα που άλλαξαν οι όροι λοιπόν και υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιοι από την αντιπολίτευση να του κάνουν τα ίδια…ανυπομονώ με αγωνία να δω την συνέχεια!

….

*Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος αμέσως μετά την εκλογή και καταξίωσή του και από την πλειψοηφία της αντιπολίτευσης, έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Ιωάννης Μπούτος. Θα ήθελα από βάθος καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσεπελη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, προτείνοντάς με για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης και την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ που ομόφωνα αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου. Επίσης όλες τις παρατάξεις και τους Δημοτικούς Συμβούλους τους, οι οποίοι πήραν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρίου και να τους διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ απρόσκοπτα και με σύνεση ως πρόεδρος όλων, αμερόληπτα για το κοινό καλό της πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου για την υπομονή της και την δύναμη που μου δίνει»

-Σεμνός παραμένει ο Γιάννης Μπούτος κι αυτός είναι στα συν του…! Το κακό για την παράταξη του νέου Δημάρχου Ξάνθης είναι σαν τον Γιάννη Μπούτο είναι ζήτημα αν έχει 2-3 ο κύριος Τσέπελης….

………..

*Όχι ότι λέει κάτι σπουδαίο –εγώ απορώ γιατί αυτά που αναφέρει κατ’ ιδίων ο Καβαλιώτης Υπουργός, δεν τα λέει και γραπτά.., πήρα όμως και φιλοξενώ στη στήλη μου το παρακάτω δελτίο τύπου της Μητρόπολης Ξάνθης, σύμφωνα με την οποία ο κύριος Νίκος Παναγιωτόπουλος στέκεται κατά της δημιουργίας Hot spot στο στρατόπεδο της Σταυρούπολης.\

Ιδού αναλυτικά τι αναφέρει η  Μητρόπολη Ξάνθης:

Εξ αφορμής του θορύβου που δημιουργήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο λειτουργίας Hot Spot φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο  Στρατόπεδο «Αναλογίδη» Σταυρουπόλεως Ξάνθης, η Ιερά Μητρόπολις Ξάνθης και Περιθεωρίου ενημερώνει τον λαό της περιοχής πώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων επικοινώνησε με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο σχετικά με το ζήτημα και έλαβε την διαβεβαίωση πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δημιουργηθεί Hot Spot στο εν λόγω  Στρατόπεδο.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

*Ενταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Διεθνών Σχέσεων όρισε τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Ιδού και το ευχαριστήριο του Κώστα Κουρτίδη.

Σήμερα, o Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος μου ζήτησε να συμμετάσχω στη διοίκηση της περιφέρειας, αναλαμβάνοντας ως εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων και εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διάσκεψη Παράκτιων Περιφερειακών Περιοχών (CPMR). Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε. Θέλω να προσφέρω και να υπηρετήσω την περιφέρεια ΑΜΘ, σε μια περίοδο ανάκαμψης, ανάπτυξης και δημιουργίας. Η περιφέρειά μας βρίσκεται μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις στις οποίες θα ανταποκριθούμε με το εμπεριστατωμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα μας αλλά και σκληρή δουλειά.   Θέλω να ευχαριστήσω τις Ξανθιώτισσες και τους Ξανθιώτες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στόχος ήταν και θα είναι πάντα, η πρόοδος και ευημερία του τόπου μας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Κώστας Κουρτίδης

*Ερώτημα κρίσεως. Κύριε Κουρτίδη θέση είναι έμμισθη ή όχι; Γιατί για  δυο τουλάχιστον εντεταλμένους  συμβούλους του κυρίου Μέτιου, η συγκεκριμένη θέση είναι έμμισθη…Μπορείς να ρωτήσεις και τον συνάδελφό σου κύριο Καραγιώργη…

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ