ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Στην Ξάνθη βρέθηκε την Δευτέρα η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. Βίκυ Φλέσσα

Θα ήταν πιο έντιμο για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη να βγει και να πει στον κόσμο ότι αποφάσισε να την κάνει γυριστή και να στηρίξει τον Μέτιο ελπίζοντας σε μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. παρά να το παίζει σε διπλό και τριπλό ταμπλό…Γιατί έτσι χάνει από παντού
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ερώτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου στον Δήμαρχο Ξάνθης για Κολυμβητήριο και Κυνοκομείο με πολλές αιχμές θα έλεγα!

Ιδού τι αναφέρει σε αυτήν:

Μεγάλο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα από τον απερχόμενο δήμαρχο για την αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου(!), του Κυνοκομείου(!), αλλά και τη συντήρηση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού των σχολικών μονάδων(!).

Μόνο που για το τελευταίο μαθαίνουμε, από διευθυντές, ότι έγινε απευθείας ανάθεση σε παλαιό υποψήφιο για την αυτοδιοίκηση (τυχαίο), όπου μάλιστα εκβιαστικά χωρίς ενημέρωση των διευθυντών, στέλνει ήδη τιμολόγια με τεράστια ποσά. Καμία έρευνα αγοράς και καμία διαδικασία μέσω των διευθυντών των σχολείων!

Εύλογες οι “ανησυχίες” του απερχόμενου δημάρχου, να επιδείξει “έργο”.

Ρωτάμε όμως τον κ. Δημαρχόπουλο.

Ισχύει αυτή η καταγγελία;

Έγινε διαγωνισμός και ανατέθηκε το έργο στην καλύτερη προσφορά;

Ας απαντήσει ο δήμαρχος στους Ξανθιώτες.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Γιώργος Χατζηθεοδώρου

Πολίτες για την Ξάνθη

Περιμένω την απάντηση του  Δημάρχου Ξάνθης με ενδιαφέρον….

……

*Αποκλειστικό. Την Δευτέρα το μεσημέρι επισκέφτηκε την Ξάνθη για λίγο η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ. κα  Βίκυ Φλέσσα.

Μάλιστα την κα Φλέσσα συναντήσαμε στο Καφέ – Εστιατόριο Ξανθίππη όπου εκεί είδε γνωστούς και φίλους της στη Ξάνθη μεταξύ των οποίων είδα και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη αλλά και τον πρώην  Πρόεδρο Νίκο Κιατίπη.

Άνετη, όμορφη, φιλική, προσωπικά με εντυπωσίασε η κυρία Βίκυ Φλέσσα με την έντονη προσωπικότητα και τη λάμψη της.

Η ίδια μιλώντας στο NEXT TV ζήτησε την στήριξη και ψήφιση όλων των κατοίκων της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ενώ δεν έκρυψε τη χαρά της που βρέθηκε στη Ξάνθη.

………..

*Μια πραγματική ξεχωριστή υποψηφιότητα αποτελεί σίγουρα η κυρία ΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ – ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ που στις ερχόμενες εκλογές κατέρχεται υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  Ξάνθης  με τον συνδυασμό Δήμος Πρότυπο του Δημάρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Την Δέσποινα την γνωρίζω καλά και αρκετά χρόνια. Γνωρίζω την αγάπη που έχει για τον τόπο μας και για τον λόγο αυτόν υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένας Ενεργός Πολίτης της Ξάνθης.

Έχει ασχοληθεί και ασχολείται συνεχώς με τον πολιτισμό και τα πολιτιστικά , υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων , είναι αυστηρός κριτής των όσων συμβαίνουν καθημερινά στην Ξάνθη και πάνω από όλα είναι άριστη μάνα , καλή σύζυγος, επαγγελματίας  και κυρίως ο άνθρωπος της διπλανής μας πόρτας.

Η δυναμική της θα φανεί στο Δημοτικό Συμβούλιο αν της δώσουμε την ψήφο μας και την στηρίξουμε να μας εκπροσωπήσει στον Δήμο.

………

*Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Α.Μ.Θ. – “ΣΤΗΡΙΞΗ” την Πέμπτη 09 Μαΐου 2019 προχώρησε στη δωρεά 2 γραφομηχανών PERKINS στο παράρτημα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, για την διευκόλυνση της εκμάθησης της γραφής Braille των μελών του, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου που επιθυμεί να διδαχθεί την εν λόγω γραφή.

Η δωρεά των γραφομηχανών PERKINS έλαβε χώρα στα γραφεία του παραρτήματος Ξάνθης επί της οδού Σμύρνης στον 2ο όροφο, από την κυρία Κυριακή Αλατζά Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και μέλος του Δ.Σ. της “ΣΤΗΡΙΞΗΣ”.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ