ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Προφορικές εντολές του Τσέπελη στη ΔΕΥΑΞ για επανασυνδέσεις Κιμμεριωτών, στα δικαστήρια στέλνει η Διοίκηση την Λυκίδου

Με τη μηχανή του γιατρού ως συνοδηγός (και χωρίς να φοράνε κράνος και οι δυο τους), εμφανίστηκαν χθες λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ, Τσέπελης και Ιπποκράτης  Καμαρίδης, ενώ κάπου στα γραφεία ήταν και ο Χρήστος Μούρκας. Όταν όμως ξεκίνησε η συνεδρίαση, ήταν όλοι απόντες…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Η «Αδέσμευτη» έδωσε εντολή στη νομική της σύμβουλος να κινηθεί εναντίον τόσο του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη όσο και κατά παντός υπευθύνου, για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και κατάχρησης εξουσίας, με την απόφασή τους να επιβάλλουν «εμπάργκο» στην εφημερίδα μας στο θέμα της δημοσίευσης των αρμοδιοτήτων των νέων αντιδημάρχων και όχι μόνο.

Οπότε ας αφήσουμε τους νομικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Άλλωστε ο κύριος Τσέπελης διακατέχεται από εμπάθεια και δόλο απέναντι στην εφημερίδα «Αδέσμευτη» (όπως και στο Μαχητή), από την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ με διευθύντρια την κυρία Λυκίδου.

Δηλαδή ότι κάνει σε βάρος μας, το κάνει και με πρόθεση να μας βλάψει αλλά και με δόλο.

*Την ίδια ώρα και όπως αποκάλυψε χθες ο «Μαχητής», υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ που θεωρείται του περιβάλλοντος Τσέπελη (σ.σ. Ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του…), μετέφερε ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ «εντολή»  του νυν δημάρχου Μανώλη Τσέπελη να πάει και να επανασυνδέσει το νερό Κιμμεριώτη ψηφοφόρου του (σ.σ.  Το ποσόν της οφειλής πάνω από 1.400 ευρώ) αντί αυτός να μπει στη ρύθμιση που έχει ανακοινώσει η δημοτική εταιρεία και αφορά όλους τους οφειλέτες φυσικά.

-Ο αρμόδιος πάντως υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παρανομήσει και να ικανοποιήσει την ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολή του νέου Δημάρχου Ξάνθης που και στο παρελθόν είχε καταγγελθεί επί Πούλιου-Ξυνίδη για παρόμοιες πρακτικές την περίοδο που ήταν Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΞ!!!

Οπότε ο άνθρωπος απλά…επαναλαμβάνει  τον εαυτό του!  Τσέπελης ήταν…Τσέπελης παρέμεινε!

…..

*Ουσιαστική, γόνιμη και συμβολική ήταν η επίσκεψη του Υπουργού Ανταγωνιστικότητας και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών και η συνάντηση του με το Δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο.

Στη συνάντηση μάλιστα παραβρέθηκε από τη Ξάνθη και το Next αλλά και η «Αδέσμευτη»

…..

*Μέσα σ’ ένα φιλικό περιβάλλον αλληλοσεβασμού και κατανόησης οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις και δημιουργικούς προβληματισμούς αποτέλεσμα των οποίων ήταν η υιοθέτηση από τον Υπουργό της χρηματοδότησης δομικών μελετών για λογαριασμό του Δήμου ενώ συμφωνήθηκε η συνάντηση τους στην Αθήνα στο γραφείο του Υπουργού στην οποία θα συζητηθεί αναλυτικά το περιεχόμενο των προτάσεων που του έδωσε ο Δήμαρχος.

…..

*Στον Υπουργό Ανάπτυξης  ο Δήμαρχος Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος έδωσε μάλιστα ως δώρο καλάθι με τοπικά προϊόντα!!!

*Την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ Μαρίας Λυκίδου για εξαπάτηση της Αποκεντρωμένη αλλά και πειθαρχικά, έλαβε χθες η Διοίκηση του Μαρίνου Σδρέβανου, μετά μάλιστα από εισήγηση του  Νομικού συμβούλου της εταιρείας.

Απόφαση με την οποία βεβαίως διαφωνεί ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ωστόσο το θέμα είναι άλλο.

Αν το γεγονός είναι αληθινό ή όχι. Δηλαδή ενώ γνώριζε η κυρία Μαρία Λυκίδου και μάλιστα υπογράφοντας την πειθαρχική δίωξη σε βάρος της τον Αύγουστο του 2018 και δεν έκανε τότε προσφυγή ως όφειλε…!

Αυτή για να μπορέσει να ξεπεράσει το…εκπρόθεσμο, ισχυρίστηκε ότι ενημερώθηκε για την απόφαση τον Γενάρη του 2019!

Η διοίκηση του Μαρίνου Σδρέβανου έχει λοιπόν στα χέρια της χαρτί στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι  η κυρία Λυκίδου έλαβε γνώση της ποινής τον Αύγουστο το 2018.

*Το πρωτόγνωρο; Στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΞ ενώ ήταν παρών το μέλος της και γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης και «έδιωξε» μάλιστα επικαλούμενος λόγους….προσωπικών δεδομένων (σ.σ. Σε λίγο θα διώχνει τα Μέσα και από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου), αφού αγόρευσε και χαρακτήρισε…»παράνομο» μάλιστα το νυν Δ.Σ. και ρητόρευσε, τελικά…αποχώρησε με την μοτοσικλέτα του!

Μα είναι παράνομο το Δ.Σ. γιατί ως ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ δεν βγαίνεις να το «καταγγείλεις» γιατρέ;

….

*Τελικά η συνεδρίαση πάντως έγινε και το ωραίο είναι ότι ο γιατρός ενώ χαρακτήρισε «παράνομο» το ΔΣ. έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια τον…Θωμά Ηλιάδη, προφανώς για να μάθει τι απόφαση πήρανε!

(σ.σ. Ειλικρινά ποιος περίμενε τέτοιες συμπεριφορές από τον Ιπποκράτη…Αλλά και να παίρνει τηλέφωνο τον Θωμά Ηλιάδη, ενώ τόσα του «σέρνουν»  του ανθρώπου…Τι να πει κανείς)

…..

*Σημειώνω ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ από τα 9 θέματα, συζητήθηκαν και πέρασαν ομόφωνα τα 6 θέματα, μεταξύ των οποίων και η έγκριση Απολογισμού-Ισολογισμού-Αποτελεσμάτων Χρήσης 2018.

Αλλά και η απόφαση για πειθαρχικό έλεγχο και υποβολή μήνυσης κατά της υπαλλήλου Μαρίας Λυκίδου.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ