ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Πέτρος Ούτσης: «Για αυτούς έγινε όλη η φασαρία στις εκλογές;»

Ένας Δήμαρχος κρίνεται εκ του αποτελέσματος και αν θέλει να ενώσει ή να διχάσει τον κόσμο. Μπορεί λοιπόν ο κύριος Τσέπελης να εμφανίζεται να κάνει…χειραψίες σε όλους και να μιλάει για δήθεν συνεργασίες και δήθεν ενότητα, πρώτος και καλύτερος όμως αυτός «ξεχωρίζει τους δημότες σε «δικούς του» και όλοι οι άλλοι στα…τάρταρα!
ΑΛΕΚΤΩΡ

 

*Ένα εξαιρετικό άρθρο  θα έλεγα δημοσίευσε ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress με αιχμή του δόρατος τον Φανουράκη και τον βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη που για να είμαι ειλικρινής τα έχει καταφέρει ήδη τόσο …«άσχημα» που όλοι πλέον αναζητούν με νοσταλγία το όνομα Αλέξανδρος Κοντός!

Και όπου βρεθώ κι όπου σταθώ αυτό είναι το μόνο που ακούω…

-Αλέκο που είσαι! Γιατί εσύ ναι μεν μπορεί να αποφάσισες να μην πολιτευτείς, η Ξάνθη όμως την πληρώνει τελικά αυτή σου την απόφαση.

*«Για αυτούς έγινε όλη η φασαρία στις εκλογές;», σχολιάζει ο Πέτρος Ούτσης με νόημα και στη συνέχεια παραθέτει το παρακάτω κείμενο:

«Πριν τις εκλογές, αυτοδιοικητικές και Εθνικές, στον Ξανθιώτικο λαό και στις δύο “φυλές” των ψηφοφόρων, αυτή της γενιάς του “Κυβερνείου”, και αυτή της γενιάς του “Ζυγούρι”, επικρατούσε η αισιοδοξία ότι θα φύγει το «Παλιό» και θα έρθει ένας καινούριος αέρας για την Ξάνθη. Ο αέρας τελικά ήρθε αλλά ήταν κοπανιστός!

Για την νέα δημοτική τα είπαμε και μην τα επαναλαμβάνουμε, μια τρόικα διοικεί σήμερα τον Δήμο (Τσέπελης, Φανουράκης και Καμαρίδης) η οποία το επόμενο διάστημα θα χωριστεί με ειδική επέμβαση.»

…..

*Και συνεχίζει ο Πέτρος Ούτσης:

«Αυτός όμως που πραγματικά είναι “Κοπανιστός”, όχι αέρας, αλλά από παντού, είναι ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο οποίος είναι από παντού απών και όπου δηλώνει παρών, φτάνει τελευταίος.

Δεν ήταν πλήγμα που δεν παραβρέθηκε στα Θεοφάνια, έπεσε ο Σταυρός και χωρίς αυτόν, δεν ήταν και πλήγμα που δεν παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου, βρέθηκε τυχερός και χωρίς αυτόν. Είναι όμως πλήγμα, και μάλιστα σοβαρό, η κοινοβουλευτική του δράση και η σχέση του με τους πολίτες της Ξάνθης. Και αν ο Δήμος αποτελείται από όλους αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο στους τέσσερις ορίζοντες χωρίς να ξέρουν που είναι η Ανατολή, η μάλλον, θα μάθουν σύντομα που είναι η Δύση, και δεν είναι ιδιαίτερα οδυνηρό για την φήμη του Νομού και της πόλης, ένας βουλευτής θα πρέπει να γνωρίζει ότι εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό και όχι τους φίλους του»

-Τι δεν μας λέει ο Πέτρος Ούτσης. Ποιοι είναι οι.. «φίλοι» του κυρίου Σπύρου Τσιλιγγίρη αφού ήδη ακόμη και οι πλέον φανατικοί υποστηριχτές του, μόνο κολακευτικά δεν μιλάνε πλέον για τον βουλευτή τους. Για τον απλούστατο λόγο ότι κάνει αυτό που έκανε και ως Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης.

Είναι ΑΠΩΝ από παντού και παράλληλα αδιάφορος…αρκούμενος σε κάποια δελτία τύπου!

……

*Μάλιστα σχολιάζοντας την εμφάνιση του κυρίου Σπύρου Τσιλιγγίρη στην παρουσίαση της Θρακιώτικης στολής στην Προεδρική Φρουρά, καταλήγει ως εξής:

«Και ας μην θιχτεί, ο ίδιος δίνει αφορμές, όπως με την παρουσία του στην παρουσίαση της Θρακιώτικης στολής στην Προεδρική Φρουρά από όπου είναι και η φωτογραφία. Ο Βουλευτής Ξάνθης, εμφανώς επηρεασμένος από το στυλ των Συριζαίων πολιτικών, ντύθηκε και πήγε σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, λες και θα πήγαινε στην “Παραλία” της Ξάνθης για καφέ

Για τον δε Μανώλη Φανουράκη, τον Λόγιο Αντιδήμαρχο τι να πει κανείς. Το νέο στυλάκι που λανσάρει, αυτό του διανοούμενου, δεν του επιτρέπει να ντύνεται κανονικά

(Δεξιά ο Βουλευτής Έβρου όπου πήγε στην εκδήλωση όπως έπρεπε, με σεβασμό)»

….

*Sorry κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, όντως αυτή δεν είναι εμφάνιση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας..! Εκτός αν τον επηρέασε τόσο πολύ τον κύριο Σπύρο Τσιλιγγίρη το στυλ του Φανουράκη και τον…μιμείται, Μανώλης όμως δεύτερος…δεν ξαναγεννιέται!

-Δείτε όμως όταν φωτογραφήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Σπύρος Τσιλιγγίρης πως ήταν ντυμένος κι ο νοών νοείτω….

…..

*Είδηση. Κατά την συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12η-1-2020, αποφασίσθηκε παμψηφεί αποχή των μελών του από την υπογραφή πράξεων που απαιτούν προσάρτηση πιστοποιητικού ΕΝ.Φ.Ι.Α. και από οποιαδήποτε συναλλαγή με τις Δ.Ο.Υ., όπως υποβολή δηλώσεων φόρου μεταβίβασης, δωρεών, γονικών παροχών και κληρονομιών και χειρογράφων πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ. μέχρι τις 26/1/2020, οπότε θα συγκληθεί εκ νέου η Γ.Σ. για να αποφασίσει σχετικά, διαμαρτυρόμενοι για τις φορολογικές διατάξεις αναφορικά με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. και τις δηλώσεις φόρου κεφαλαίου, όπως ίσχυαν και διαμορφώθηκαν περαιτέρω με τον πρόσφατο νόμο 4646/2019, οι οποίες κρίνονται εξαιρετικά επαχθείς τόσο για τους συμβολαιογράφους, όσο και για τους συναλλασσόμενους πολίτες .

Αυτό αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τερζίδης

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ