ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ο Παντελής Παντέλος από το Μιλάνο: Δεν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη!

Φαντάζομαι τι «πιέσεις» θα πρέπει να δέχεται ο Παντελής Παντέλος για να βρίσκεται στο Μιλάνο Ιταλίας και από εκεί να…διαψεύσει τα αδιάψευστα! Ερώτημα κρίσεως λοιπόν…Κατεβαίνεις υποψήφιος κύριε Παντέλο με τον Τσέπελη; Τι τον παιδεύεις τζάμπα τον άνθρωπο ενώ όλοι γνωρίζουν ότι του έχεις δώσει αρνητική απάντηση;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Πως γίνεται ειλικρινά το γραφείο τύπου της Περιφέρειας να «χρησιμοποιείται» για τις ανάγκες ενός υποψήφιου Περιφερειάρχη; Μα είναι δυνατόν; Να κάνουν δηλώσεις Μέτιος και Πέτροβιτς ότι θα κατέβουν από κοινού στις εκλογές κι αυτό να το κοινοποιεί στα ΜΜΕ το …γραφείο τύπου της  Περιφέρειας; Χάσανε εντελώς την μπάλα ορισμένοι;

….

*Ο πρώτος πάντως που αντέδρασε έντονα στη «προσχώρηση» του Πέτροβιτς στον Μέτιο ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που σχολίασε δηκτικά τις εξελίξεις  στο fb:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΆΘΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΟΥ ΜΑΣ ΦΌΡΤΩΣΕ ΈΝΑ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΙΣ ΚΥΒΙΣΘΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΖΕΙ. …..ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ!

( Υ.Γ Για τους μη μυημένους το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητρακη των αναχωμάτων!!)

….

*Με ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΨΕΥΣΗ –προσωπικά ακόμη δεν κατάλαβα τι διαψεύδει!- ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Παντελής Παντέλος μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα σε μερίδα του τοπικού τύπου στα οποία «χρησιμοποιήθηκε» το όνομά μου, επιθυμώ να κάνω την παρακάτω διευκρίνιση- διάψευση.

Ουδέποτε έκανα δηλώσεις και πόσο μάλλον ουδέποτε  διέψευσα διαρρέουσες πληροφορίες περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς μου στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για τον Δήμο Ξάνθης.

Θεωρώ κακόβουλα και σκοπιματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα με στόχο την παραπλάνηση των συμπολιτών μας καθόσον αποτελούν συγχρόνως και προϊόν «μοντάζ» σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφικές απεικονίσεις μου που καμία σχέση δεν έχουν με την παρούσα συγκυρία.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»

-Είναι εμφανές βέβαια ότι η παραπάνω δήλωση γράφτηκε από τον δικηγόρο του –ο ίδιος είναι στο Μιλάνο Ιταλίας-αλλά αυτά τα περί… «μοντάζ» ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω! Ποιος έκανε…μοντάζ τις φωτογραφίες του Παντέλου; Αυτοί με τους οποίους πίνε καφέ και βγάζουν selfies; Ειλικρινά δεν κατάλαβα…

……

*Και στο ρεζουμέ της παραπάνω «διάψευσης» του Παντελή Παντέλου. Το σίγουρο είναι ένα..

Ο άνθρωπος δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη! Αν κατέβαινε θα το δήλωνε ευθαρσώς…

Αλλά και τον  Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης  Στέλιο Μωραίτη που ρώτησα χθες μου απέκλεισε το ενδεχόμενο ο αντιπρόεδρός του να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη…

Αν λοιπόν έχει αντίθετη άποψη ο «αδελφούλης» δεν έχει παρά βγάλει μια ανακοίνωση ως συνδυασμός! Τι το «παιδεύει» άδικα;

*Κι επειδή πράγματι τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλά και διάφορα μεταξύ των οποίων και για…συνεργασία Λύρατζη-Τσέπελη, καλό θα ήταν να μας πούνε και οι δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι τι επακριβώς συμβαίνει, με  ΕΠΙΣΗΜΕΣ όμως ανακοινώσεις!

Κι όχι δια της μεθόδου της… «αρβύλας»!

…..

*Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει στις 29 Μαρτίου ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη την τελευταία Παρασκευή του μήνα και θα μιλήσει στις 6:30 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο της πόλης.

……

*Νέα παράταση ακινησίας ζήτησε η ναυτιλιακή εταιρεία που διαχειρίζεται το Υδροπτέρυγο έως τις 20 Μαρτίου. Ο Αντιπρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογιώργης σε δηλώσεις του τόνισε πως το σήριαλ συνεχίζεται και οι δημότες διαμαρτύρονται.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ