ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος με νέες αιχμές κατά της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι πρωτοκλασάτο στέλεχος του Τσέπελη πήγε στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης ενώ αυτός απουσίαζε κι άρχισε να τον βρίζει αποκαλώντας τον ψεύτη, αχάριστο και θα τον…κανονίσει! Κι ο λόγος; Δεν ενδίδει ο Τσέπελης όπως ο Δημαρχόπουλος να του κάνει τα…χατίρια! Μπράβο Δήμαρχε κι είναι η πρώτη φορά που στο λέω.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου ο πρώην υπάλληλος του γραφείου του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών Στάθη Γιαννακίδη και ιδού τι του έσυρε χθες από το ηλεκτρονικό του μέσον:

«Δεν έχουν κοπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης οι αντιδράσεις μετά την αψυχολόγητη ανακοίνωση της Νομαρχιακής, την περασμένη εβδομάδα, που καταφέρθηκε εναντίον του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου για τη στελέχωση του ΚΕΦΙΑΠ. Το αφελές ερώτημα είναι αν η Νομαρχιακή επικρίνει όλο το Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια μια συγκεκριμένη πολιτική για τη διάσωση της Δημόσιας Υγείας από τη λαίλαπα που προηγήθηκε. Για να μην σχολιάσουμε την ατυχέστατη φωτογραφία που διανεμήθηκε.

….

*Ποια είναι η ατυχέστατη φωτογραφία; Μα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου μπροστά στην πισινούλα του ΚΕΦΙΑΠ! Σας την ξαναθυμίζουμε.

……

*Και καταλήγει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος με νέες αιχμές κατά της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με αιχμή του δόρατος και πάλι τον  γραμματέα:

«Πάντως, δεν φαίνεται να σκέφτηκε κάποιος από τους συντάκτες της ανακοίνωσης ότι ο μόνος που μπορεί να κατηγορηθεί για τη στελέχωση του ΚΕΦΙΑΠ είναι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η προκήρυξη των θέσεων, που προωθούνται από τις κατά τόπους διοικήσεις, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας, άρα η Νομαρχιακή της Ξάνθης ασκεί κριτική στους Ξανθό και Πολλάκη που δεν προκήρυξαν τις θέσεις για τα ΚΕΦΙΑΠ της χώρας, στο χρόνο που απαιτούσαν κάποιοι τοπικοί ! Οι προτεραιότητες, όταν πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα τοπίο καταστροφής, είναι πολύ συγκεκριμένες…

Μήπως η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί και με την προμήθεια του Μαγνητικού Τομογράφου, για παράδειγμα, ή τα συνολικά 6,2 εκατ. ευρώ που απορρόφησε το Νοσοκομείο από το ΕΣΠΑ, επί ημερών Γερόπουλου;  Συμφωνούν ή διαφωνούν με Γερόπουλο ή το Γιαννακίδη που παραβίασε τους περιορισμούς για νοσοκομεία κάτω των 200 κλινών και χρηματοδότησε την προμήθεια του μαγνητικού ως πανελλαδική εξαίρεση; Ευτυχής πάντως θα πρέπει να είναι η νέα Διοικητής του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα αφού το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιπολιτεύεται την ίδια αλλά τον προκάτοχό της, του ΣΥΡΙΖΑ»

-Και το δικό μου σχόλιο λόγω Ροφαέλας…! Καλά θα κάνουν κάποιοι να κρατάνε μικρό κανάλι για την νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης, γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα ….και πολύ φοβάμαι ότι θα ψάχνεται από την πρώτη μέρα!

….

*Επί του πιεστηρίου. Ιδού η Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την Ξάνθη.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ.

-Συμπέρασμα. Την «γλιτώνουμε» με 200.000 ευρώ πρόστιμο!!! Που μπορεί και να μειωθεί με την ένστασή μας….!

….

*Ακόμη μία δικογραφία με εμπλεκόμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο διαβιβάζεται από την εισαγγελία κατά της διαφθοράς στη Βουλή. Στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας αποδίδεται το αδίκημα της απιστίας που σχετίζεται με τη σύμβαση προμήθειας στρατιωτικών τηλεφωνικών πινάκων την περίοδο 2001-2006 η οποία υπεγράφη με τη SIEMENS.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς η ζημία που προκλήθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο από την επίμαχη σύμβαση εκτιμάται σε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η Εισαγγελία άσκησε ποινικές διώξεις και σε περίπου 30 άτομα για συνέργεια στην απιστία. Μεταξύ αυτών, είναι ο πρώην ισχυρός άνδρας της SIEMENS ΕΛΛΑΣ Μιχάλης Χριστοφοράκος, στελέχη της εταιρείας και στρατιωτικοί.

….

*Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον δημοσιογράφο κι εκδότη του «Documento» Κώστα Βαξεβάνη για εξύβριση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς είχε μηνύσει τον Κ. Βαξεβάνη καθώς ο δημοσιογράφος τον Φεβρουάριο του 2018 είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία τύπου meme, που εμφάνιζε τον Αντώνη Σαμαρά να λέει: «Όποιος ανοίγει το στοματάκι του θα έχει την τύχη του Μαυρίκου. Το αισθάνομαι» και βασιζόταν σε παλαιότερο βίντεο προεκλογικής συνέντευξης του πρώην πρωθυπουργού, στην οποία είχε πει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει, το αισθάνομαι».

Σύμφωνα με τον κ. Βαξεβάνη τη φωτογραφία τού την είχε στείλει τότε αναγνωστης μετά την κυκλοφορία του Documento, το οποίο αποκάλυπτε ότι στο σκάνδαλο της Novartis υπάρχουν τρεις νεκροί και η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει «Noor 1».

Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από συκοφαντική δυσφήμηση σε απλή εξύβριση κρίνοντας πως η φωτογραφία αναφερόταν σε μη πραγματικό γεγονός.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ