ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Μιχάλης Πατεράκης και Νίκος Κιατίπης σε καφενείο της Ηλιόπετρας

Αν κατάλαβα δηλαδή καλά κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτοί που στα «δύσκολα» της Νέας Δημοκρατίας βρίζανε το κόμμα κι ήταν με τον Καμμένο έγιναν τώρα.. «αγωνιστές» και αυτοί που το κράτησαν όρθιοι, θέλεις να τους ρίξεις στο…πυρ το εξώτερον;!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Στο καφενείο της Ηλιόπετρας ήταν χθες το πρωί ο διορισμένος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, προκειμένου να ενημερώσει τον….καφετζή του οικισμού για την σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη!

-Προσέξτε την λεπτομέρεια! Τον καφετζή πήγε να ενημερώσει κι όχι τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου αφού στον Δήμο του ανήκει η Ηλιόπετρα!

-Με ποιόν ήταν στο καφενείο; Με τον…Νίκο Κιατίπη!

….

*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, ο Μιχάλης Πατεράκης είναι κατά των… «ανταρτών» υποψηφίων Περιφερειαρχών και δημάρχων…!

-Αλλά υπέρ των…«ανταρτών» όταν πρόκειται για…«κολλητούς» του! Άπαιχτος..

*Τόσα χρόνια κάνω ρεπορτάζ, για να μην πω ποτέ, σπάνια έβλεπα τον δικηγόρο Κώστα Κουρτίδη σε κάποια εκδήλωση….Συλλόγου ή Φορέα!

Από τότε όμως που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης με τον κύριο Μέτιο, μέχρι και στους χορούς των κυνηγών άρχισε να πηγαίνει…! Κι ας μην είναι κυνηγός…

Συγκεκριμένα πήγε και στο χορό του Κυνηγητικού συλλόγου Σταυρούπολης και στο χορό του Κυνηγητικού συλλόγου Ξάνθης στη Πολιτεία συνοδεύοντας τους Μέτιο και Νίκο Ευφραιμίδη!

Μπράβο Κώστα…

……

*Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης βρέθηκε στο Κουτσό Ξάνθης και σχολίασε τα παρακάτω στο fb για μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή στο συνδυασμό του:

«Μεγάλη τιμή για τον συνδυασμό μας που είναι μαζί μας ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΞΑΝΘΗΣ και ταμίας των παλαιμάχων ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ . Ένας άνθρωπος με ήθος και μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας»

Καλή επιτυχία στο Σάκη!

….

*Άλλη μεταγραφή αυτήν τη φορά  για το συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης.

Ο γνωστός dj του Καρναβαλιού Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε χθες επίσημα ότι κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Ιδού το σχόλιό του χθες στο fb:

«Γεώργιος Παπαδόπουλος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο” που ηγείται ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος»

-Ερώτημα κρίσεως…Αληθεύει ότι μόλις ο Πρόεδρος του Κέντρου πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Δημαρχόπουλου, έδωσε εντολή –παραμονή της παρέλασης-να….απολυθεί;;;;

….

*Εγκώμια για τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου από τον Alkis Michails στο fb:

«Ο συγκεκριμένος δήμαρχος μόνο που μπόρεσε και έβαλε σε τάξη έναν Δήμο που δούλευε στον αυτόματο πιλότο και μια προηγούμενη δημοτική αρχή να έχει αφήσει στεγνό τον δήμο και με φέσια εκατομμυρίων του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αλλά δεν μένω μόνο εκεί, εμένα μου φτάνει μόνο που πηγαίνω το παιδί μου στο σχολείο και βλέπω ένα καλά συντηρημένο σχολείο με βοήθεια του δήμου αλλά και ένα ζεστό σχολείο που τα έξοδα πετρελαίου τα βάζει ο Δήμος αυτό τα λέει όλα για εμένα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Μίχογλου αν και είναι δεδομένη η νίκη του.»

-Είδες οπαδούς που έχει τελικά ο Θωμάς; Τύφλα νάχει ο…Στέλιος Μωραϊτης!

….

*Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησαν ο απερχόμενος Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Πόγραδετς» Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου και ο νέος Διοικητής Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή για τη συνεργασία, ενώ ευχήθηκε στο νέο Διοικητή δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα έχουν μια εποικοδομητική συνεργασία.

-Από φωτογραφίες και λεζάντα ο Μέτιος μπόλικες…Από έργο…το απόλυτα τίποτα!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ