ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ο μήνας Δεκέμβρης μπαίνει με…νέο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Ξάνθης

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον ο διορισμός ως έμμισθων ειδικών συμβούλων του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη του γιου του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη και της υποψήφιας δημοτικής του συμβούλους Σοφίας Ψωμά. Καλορίζικοι…και οι δύο.
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Αίσθηση προκάλεσε ο σεμνός και λιτός τρόπος με τον οποίο ο εκδότης του «Μαχητή» Πάνος Παπαδόπουλος σχολίασε την πανηγυρική αθώωσή του στη δίκη που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, επανέλαβε όμως τις θέσεις του για το θέμα της απόλυτης ταύτισής του με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ και του «ΨευτοΙμάμη» της Γλαύκης.

Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι. Ή σέβεται τους Νόμιμους Μουφτήδες Ξάνθης και Ροδόπης και σταματάει τις «παρτίδες» με τους Μετέδες και τους λοιπούς πράκτορες της Τουρκίας ή παραιτείται πριν τον καθαιρέσουν και προσχωρεί στο Τουρκικό κόμμα  DEB.

Και με τον χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ…δεν γίνεται!!!

……

*Σημειώνεται ότι χθες δεκάδες πολίτες οι περισσότεροι μάλιστα ανώνυμοι, πέρασαν από τα γραφεία του ΜΑΧΗΤΗ για να τον συγχαρούν για την πανηγυρική αθώωσή του αλλά και τη μαχητική του στάση στη δίκη του με τον πανίσχυρο Ζεϊμπέκ Χουσείν! Τον άνθρωπο που επί ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελε τελικά έκανε στη Ξάνθη!!!

 

*Καλή είδηση μετά τα σχόλια της «Αδέσμευτης» για την…πλημμυρισμένη με νερά από τις  τελευταίες βροχές βιβλιοθηκούλα πίσω από το δημαρχείο επί της οδού Μιχαήλ Βόγδου αφού ο εκδότης Μιχάλης Σπανίδης έσπευσε τάχιστα να μας υπενθυμίσει από τη μια ότι γιορτάζει 8 χρόνια ζωής κι από την άλλη…εμπλουτίστηκε με νέα βιβλία!

….

*Ιδού και το σχόλιο του Μιχάλη Σπανίδη:

«Σε λίγο κλείνουν 8 χρόνια από εκείνη

την χειρονομία με το βαθύ αστικό υπόβαθρο.

Ήταν βράδυ Δευτέρας 3 του Οκτώβρη 2011,

όταν το ΔΙΚΤΥΟ ΛΟΓΟΥ & ΠΡΑΞΗΣ

με μπροστάρηδες τον Γιώργο Κωτούλα

και τον Θανάση Μουσόπουλο

καταφέρνει και στήνει στην Ξάνθη την 1η Φωλιά Βιβλίου

με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους.

Αποτέλεσε για εκείνον τον καιρό μία γνήσια πράξη προσφοράς και σεβασμού απέναντι σε χρόνιες σιαμαίες αυταπάτες από την βιομηχανία της πέτσας της καλοψημένης.

Σήμερα το απόγευμα την ξανά εμπλουτίσαμε.

Μικρή συμβολή στην μνήμη του αδικοχαμένου μας Γιώργη.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Εκδότης-Βιβλιοπώλης»

…….

*Όρεξη να έχετε εσείς ως δημότες κι αυτοί ως δημοτικοί σύμβουλοι αφού και την ερχόμενη Δευτέρα μετά τις δυο συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας, ο μήνας Δεκέμβρης μπαίνει με…νέο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Ξάνθης.

Έτσι την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 συνεδριάζει ξανά σε διάστημα λίγων ημερών το δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

01ο ΘΕΜΑ :  Οικονομική επιχορήγηση του πολιτιστικού συλλόγου «Ατόμων με Αναπηρία» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν)

02ο ΘΕΜΑ :  Ορισμός μελών στο διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)

03ο ΘΕΜΑ :  Ορισμός μελών στο διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)

………

*Στο μεταξύ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης στις 27/11/2019 έγινε εκλογή για την ανάδειξη νέων μελών της Διοικητικής Επιτροπής και παράλληλα ομόφωνα….

Η νέα σύνθεση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Στυλιανός Μωραΐτης

Α’ Αντιπρόεδρος:   Χρήστος Παμπουκίδης

Β’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Καφφετζής

Γεν. Γραμματέας:Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη

Οικονομικός Επόπτης:  Σπύρος Κάλφας

Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Γεώργιος Ρόιδος

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Εμμανουήλ Χατζησταμάτης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

……..

*Σημειώνω ότι κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του συμβουλίου στο ΕΒΕ Ξάνθης, ομόφωνα καθαιρέθηκε από μέλος του Δ.Σ. ο Απόστολος Αγκόρτσας, διότι επί δυο χρόνια περίπου δεν πάτησε σε καμία συνεδρίαση!!!

Βέβαια το βράδυ της Τετάρτης παραβρέθηκε στη συνεδρίαση, όταν όμως ενημερώθηκε για την καθαίρεσή του και είδε να καταρτίζεται το νέο Δ.Σ. σηκώθηκε κι έφυγε!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ