ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Μέχρι και ο Σπύρος Τσιλιγγίρης που δεν έχει πατήσει στο γήπεδο έκανε δήλωση για την ομάδα μας!

Πως τα καταφέρνει τόσο καλά ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης ώστε να τα έχουν όλοι …μαζί του; Κι από τη μια να φέρνει με 25.000 ευρώ την ΠΑΟΛΑ κι από την άλλη να «ματαιώνει» την εκλογή της βασίλισσας του Καρναβαλιού, γιατί ο Φανουράκης θέλει…ΜΟΝΤΕΛΟ για βασίλισσα; Ειλικρινά απορώ…Από το κακό στο χειρότερο!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Το να είναι άσχετος ένας άνθρωπος με τα ποδοσφαιρικά και να μην έχει πατήσει στο γήπεδο, το καταλαβαίνω. Να είναι όμως βουλευτής και να κάνει και δηλώσεις και να παίρνει θέση εκφράζοντας την…ικανοποίησή του για την έκβαση μιας υπόθεσης που ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη; Πράγματι αυτό είναι άπαιχτο!

….

*Διαβάζω λοιπόν με περισσή περισυλλογή σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης δήλωση του βουλευτή Ξάνθης ο οποίος τι έκανε λέτε; Εξέφρασε τη…βαθιά ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης της Ξάνθης!

Όταν στην καλύτερη περίπτωση, θα φάμε ποινή αφαίρεσης τουλάχιστον 6 βαθμών!!!

«Θέση για την πολύκροτη υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΞ παίρνει ο Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει τα εξής εκφράζω την βαθιά ικανοποίηση και την χαρά μου για την εξέλιξη και την αίσια έκβαση της υπόθεσης «εμπλοκής» της ΠΑΕ Ξάνθης, αναφορικά με το ιδιοκτησιακό της καθεστώς (πολυιδιοκτησία με ΠΑΕ ΠΑΟΚ) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ακόμη μια δικαίωση για την θρυλική ποδοσφαιρική ομάδα μας και την ΠΑΕ που εδώ και 25 χρόνια μας χαρίζει απίστευτες νίκες, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο την Α’ κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Super League).

Στηρίζω ανεπιφύλακτα τις επιλογές της διοίκησης και του μεγαλομέτοχου Χρήστου Πανόπουλου που κερδίζουν ακόμη ένα στοίχημα, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση απέναντι σε εκείνους που προσπάθησαν να τους εμπλέξουν σε περιπέτειες.

Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ παραμένει ΟΡΘΙΑ και συνεχίζει ακλόνητη την νικηφόρο πορεία της προς την κορυφή.

ΑΟΞΑΡΑ είμαστε δίπλα σου».

-Με το χέρι λοιπόν στην καρδιά! Έστω ένας από εσάς που με διαβάζετε, έχετε δει έστω μια φορά στο γήπεδο των Πηγαδίων τον κύριο Σπύρο Τσιλιγγίρη; Έστω μια φορά; Όποιος τον είδε, να σηκώσει το…χέρι!

…..

*Για να μαθαίνει ωστόσο ο Σπύρος Τσιλιγγίρης και να μη συνεχίσει να εκτίθεται, του δίνω δυστυχώς την δυσάρεστη είδηση ότι, «Ξανά καλούν την Ξάνθη στην ΕΕΑ την άλλη Δευτέρα…με πιθανή τιμωρία -6 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών…»

-Κι αυτό μόνο ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ δεν μπορεί να φέρνει για τον Ξανθιώτικο λαό!

….

*Δεν υπάρχει μέρα που να μην βλέπω τον νομικό Θεολόγο Καλαϊτζή να βολτάρει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, εμφανώς απαλλαγμένος πλέον το άγχος της…φυλάκισης και των ισοβίων του.

Μάλιστα παρά την ταλαιπωρία του, τον είδα ανανεωμένο και σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που οδηγήθηκε στη φυλακή. Μπράβο του…

…..

*Την Πέμπτη 16/1 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Αγωνιστικών Κινήσεων στο πανεπιστήμιο της Ξάνθης, με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση στην τριτοβάθμια.

Η μαζικότητα δεν έδωσε τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση διαδήλωσης στους δρόμους της πόλης, οπότε αναρτήθηκε πανό και μοιράστηκε αντίστοιχο υλικό.

Παρά το κλίμα της εξεταστικής, η ανάγκη για την ανατροπή της επίθεσης συνεχίζεται.

….

*Ποδοσφαιρικό νέο. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Βιτσέντζο Ρενέλα και η διοίκηση της Ξάνθης, πρόκειται να λύσει το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Ο Ιταλός παίκτης ήρθε το καλοκαίρι από την Ισπανική Β κατηγορίας ομάδα της Κάντιθ αλλά μολονότι έχει 12 παρουσίες στην ως τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος και μια συμμετοχή στο Κύπελλο, δεν έπεισε για την αξία του τον νέο τεχνικό της ξανθιώτικης ομάδας.

*Ο Ρενέλα έχει περάσει από πολλές ομάδες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τις περισσότερες συμμετοχές όμως τις έχει με την ελβετική Λουγκάνο (56), ενώ στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα της αμερικανικής Μαϊάμι, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

….

*Την σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου ζητούν πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων μετά τις ατυχείς, όπως τις χαρακτηρίζουν, πρωτοβουλίες του προέδρου της Ένωσης Χριστόφορου Σεβαστίδη, αλλά και την πρόσφατη δήλωσή του για τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στους 20 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Κουκάκι.

…..

*Ειδικότερα, οι πέντε αναφέρουν ότι ζητούν τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου για τις ενέργειες του προέδρου της ΕΔΕ κ. Σεβαστίδη, όπως είναι: 1) η έγγραφη δήλωσή του στις 16.1.2020 ως προς τα γεγονότα στο Κουκάκι, 2) η προσωπική του απόφαση περί μη πρόσκλησης του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Δημήτρη Βερβεσού στην ετήσια Γενική Συνέλευση, 3) η αποστολή επιστολής στην Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων με άγνωστο στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη μας περιεχόμενο και 4) η μη εγχείρησης του ψηφίσματος της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης αλλά στον υπουργό Επικρατείας.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ