ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Λιτή αλλά καυστική η απάντηση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Λέτε η γριούλα που κατηγορεί δημόσια δημοτικό σύμβουλο ότι την εξαπάτησε και της έφαγε 27.000 ευρώ –πριν λίγες μέρες μάλιστα πήγε και διαμαρτύρονταν φωναχτά και έξω από το Δημαρχείο- , να «μπουκάρει» την Δευτέρα και στο δημοτικό συμβούλιο; Λέτε;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Λιτή αλλά ιδιαίτερα καυστική ήταν η απάντηση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατά Ζαγναφέρη με αιχμή του δόρατος όμως τον…ίδιο!

Συγκεκριμένα και σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις επιθέσεις που, σε κάθε ευκαιρία, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εκτοξεύει εναντίον του, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, απάντησε:

«Αλήθεια; Ποια είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης; Ποιος ασχολείται μαζί τους; Για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολούμαι με όσους έχουν ως μοναδικό τρόπο για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους το να βγάζουν άναρθρες και εν πολλοίς αστείες κραυγές εναντίον των άλλων. Τόσο εμένα προσωπικά, όσο όμως και τους συμπολίτες μου, απασχολούν σοβαρότερα θέματα».

-Και με ποιο απλά λόγια…! Είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν…ποιος τους…ξέρει;

……

*Απάντηση όμως στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για το πρόγραμμα   Leader και έδωσε και η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, χωρίς όμως στην ουσία να απαντά  και σε…κάτι!

Ιδού αυτούσια η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ  κατά ΣΥΡΙΖΑ και τα σχόλια για σας:

Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι αρνητική εξέλιξη για τη χώρα. Ο κύκλος των ψεμάτων, των λαθών, της ανεπάρκειας, της παραπλανητικής δημαγωγίας πρέπει να κλείσει το γρηγορότερο για την χώρα μας. Αυτό επιτάσσει η κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε, αυτό επιτάσσει η κοινωνία. Οι άστοχες, αναληθείς κι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του αναδεικνύουν την πραγματική αλήθεια. Οι μόνοι υπαίτιοι για την έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής σήμερα στον τόπο μας, αντί να απολογηθούν, με περισσό θράσος επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες της Ξάνθης. Λόγω της ανικανότητας τους να κυβερνήσουν τον τόπο, ακόμη και σήμερα ασκούν αντιπολίτευση τόσο ψεύτικη όσο και η ελπίδα που προσέφεραν στους Έλληνες. Όλα αυτά τα χρόνια που η πατρίδα αντιμετωπίζει πραγματικές προκλήσεις, είναι ανίκανοι να αντιδράσουν υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι μια μάχη για πολιτική κυριαρχία. Είναι μια μάχη για την ψυχή του Έθνους. Η παράταξή μας δεν φοβήθηκε ποτέ να σταθεί με ευθύνη απέναντι στην Ιστορία. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Ο αγώνας για να φύγουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και οι όμοιοι τους από την εξουσία θα είναι συνεχής, διότι η Ελλάδα αξίζει καλύτερα. Και οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!

Ο Πρόεδρος

της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης

…..

*Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης για να συζητηθεί το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού & αποτελεσμάτων χρήσης 2017 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

Μισή ώρα αργότερα στις 18:30 θα συζητηθεί η Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 .

…..

*Σημειώνω  ότι στις 19:00 θα γίνει η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Λεπτομέρειες στην σελίδα 9 της «Α»

…..

*ΧΊΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ-ΧΙΛΙΑ ΜΠΑΛΌΝΙΑ θα μοιράσει το Επιμελητήριο την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, την ώρα της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της ΞΑΝΘΗΣ….δια χειρός του Βασιλιά του καρναβαλιού ΜΑΣ!!!

Η φωτογραφία από  το fb

(σ.σ. Τελικά μέσα σε όλα ο Βασιλιάς κατά γενική παραδοχή…Τον άφησε ο Λύρατζης, τον πήρε ο Μωραϊτης!)

……..

*Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 1100 στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Σ.Ο.Π.Π.) με θέμα: “Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων-χιονοπτώσεων και παγετού χειμερινής περιόδου 2018-2019″.

Προσκεκλημένοι ήταν οι εμπλεκόμενοι Φορείς και Υπηρεσίες.

…..

*Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε, (παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι φορείς και υπηρεσίες σε έλλειψη προσωπικό και παλαιότητα μηχανολογικού εξοπλισμού), η ετοιμότητα τους για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων-χιονοπτώσεων και παγετού τη χειμερινή περίοδο 2018-2019”.

*Από το Δ’ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:15, στο Στρατόπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί θρησκευτικές, πολιτικές, τοπικές αρχές, φορείς της πόλης και του Νομού Ξάνθης.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ