ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Επίθεση στους συνδικαλιστές εξαπέλυσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης

Τελικά ο δημοτικός σύμβουλος Καρά  Αχμέτ από ποιο κόμμα δέχτηκε πρόταση να κατέβει υποψήφιος βουλευτής; Από το ΚΙΝΑΛ ή από το DEB; Γιατί οι του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης δηλώνουν…άγνοια! Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με Μελισσόπουλο πάντως δεν κατεβαίνει!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα τιμήσει με την παρουσία του την βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης στο Z’ Palace και ιδού τι αναφέρει και η σχετική πρόταση που πήραμε από τον Πρόεδρο Μιχάλη Πατεράκη:

«Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, στις 19.00 μ.μ. στο Z Palace (Γεωρ. Κονδύλη), θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, στην οποία καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης»

…..

*Επίθεση στους συνδικαλιστές εξαπέλυσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θράκη» αλλά και στο fb και αναμείνατε και την απάντηση…

Αν και ο κύριος Δημήτρης Γαλανόπουλος, μπορεί να είναι συνδικαλιστής, ως Σαρακατσάνος όμως και Νεοδημοκράτης, είναι και οπαδός του κυρίου Ζαγναφέρη!

……

*Αναλυτικότερα: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ», σημειώνει ο κύριος Ζαγναφέρης με αιχμές κατά των συνδικαλιστών (σ.σ. Κύριε Μπάμπη Ευστρατίου για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;) και ιδού η αναφορά του όπως την «αλίευσα» από τον ίδιο στον τοίχο του στο fb:

«Πρόκληση για τους συναλλασσόμενους της Ξάνθης η «αργία» για τις συνδικαλιστικές ανάγκες των υπαλλήλων της Π.Ε Ξάνθης.

Μάλιστα θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, έλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο οποίος δήλωσε επακριβώς στην «Θ» ότι «θεωρώ απαράδεκτο, αυτήν την περίοδο που όλοι οι Έλληνες βιώνουν μια πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση, την στιγμή που οι περισσότεροι παραμένουν άνεργοι και ψάχνουν αγωνιωδώς για μια θέση εργασίας, η πολιτεία να δίνει προκλητικά περισσότερα προνόμια στον Δημόσιο Τομέα, πόσω μάλλον όταν αυτά βαίνουν σε βάρος των συναλλασσόμενων.

Μέχρι τώρα οι συνελεύσεις των υπαλλήλων γινόταν σε ώρες που δεν επηρέαζαν τις συναλλαγές με το κοινό, ενώ από πλευράς μας υπήρχε πάντα μια διαλλακτικότητα σε αυτό. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον λόγο ώστε να δοθεί μια ολόκληρη ημέρα αργίας η οποία επιλέχθηκε να είναι Δευτέρα (τριήμερο) ενώ αν λάβουμε υπόψη τις προηγούμενες παρουσίες στις συνελεύσεις, αυτές ήταν αμυδρές.

Μήπως τελικά πρόκειται για ακόμη μια αργία τριημέρου και όχι για μια πρακτική διευκόλυνσης;»

-Λαλίστατε κύριε Μπάμπη Ευστρατίου, θα απαντήσετε στον γαλάζιο σύντροφό σας κύριο Ζαγναφέρη για αυτά που λέει;

….

*Αλλάζω θέμα. Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γεώργιο Καββαθά είχε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί θεσμικά τα τελευταία χρόνια.

Η πάταξη του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου που απασχολούν έντονα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και ιδιαίτερα την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η επαναλειτουργία των Κλιμακίων Ελέγχων Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου, η στελέχωση των μεθοριακών σταθμών του Έβρου, ήταν μεταξύ άλλων κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν. Κοινός στόχος αποτελεί η στήριξη των επιχειρήσεων και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

…….

*Όσον αφορά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, να δωρίσει ένα μηχάνημα XRAY για τις ανάγκες του Τελωνείου Κήπων, ο κ. Πέτροβιτς υπογράμμισε ότι αυτό θα βελτιώσει και θα επισπεύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και τόνισε ότι ο ίδιος θα επικαιροποιήσει το αίτημά του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση του Τελωνείου με ανθρώπινο δυναμικό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου (ΟΕΒΕΣΕ) και Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Αθανάσιος Μπέλλας, ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΣΕ Ηλίας Διαμαντίδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣΕ Κωνσταντίνος Κεβρεκίδης και Δημήτριος Κόλλιας και τα επιστημονικά στελέχη του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ Ηλίας Θ. Γεωργόπουλος και Φώτης Μαραγκός,.

……..

*Είδηση. Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

Απολογισμός Πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2018.

Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.

-Για να δούμε…Ο κύριος Μέτιος θα αναφερθεί καθόλου στα…τελευταία του «έργα»;

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ