Ε για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, η απευθείας ανάθεση των 3.472 ευρώ για φωτογραφίσεις σε γνωστό φιλικό προς τον Τσέπελη και ιδιαίτερα τον Φανουράκη έντυπο, είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που πήραν και παίρνουν οι υπόλοιποι. Άσχετα αν διπλάσιο ποσόν όπως λένε οι «φίλοι» του, πήρε και στην διάρκεια των γιορτών Π.Πόλης 2022. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας… ΑΛΕΚΤΩΡ
….
*Ένα απίστευτο περιστατικό μετέδωσε η ΕΡΤ με μια μαθήτρια να συλλαμβάνεται από την αστυνομία, καθώς εντοπίστηκε με όπλο και ναρκωτικά στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η νεαρή κοπέλα έφερε μαζί της ένα μαχαίρι με λάμα 13 εκατοστών, το οποίο προσπάθησε να πετάξει όταν συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ανιχνευτής μετάλλων. Η κοπέλα έγινε αντιληπτή και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη. Καλά πως μπήκε μέσα και δεν την πήρε χαμπάρι κανείς; Στην Ελληνική Βουλή; Αυτά στην Ελλάδα μόνο γίνονται…
…
*Εντολή για τη διενέργεια εκτεταμένου και ενδελεχούς ελέγχου στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Οικονομική Αστυνομία.
Ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης, ο οποίος ανέλαβε τη δικογραφία για την οικονομική διαχείριση της οργάνωσης, έδωσε παραγγελία να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αδικήματα, όπως:
υπεξαίρεση,
απιστία,
φοροδιαφυγή, και
ξέπλυμα μαύρου χρήματος
τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.
Εισαγγελική έρευνα για 11 πρόσωπα, ανάμεσά τους για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα
Η εισαγγελική παραγγελία αφορά τα οικονομικά της Κιβωτού, αλλά και 11 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.
…..
*Η Οικονομική Αστυνομία έχει λάβει εντολή να διενεργήσει:
Φορολογικό έλεγχο στα οικονομικά της οργάνωσης για την τελευταία πενταετία.
Διαχειριστικό έλεγχο.
Έρευνα για κρατικές επιχορηγήσεις και ευρωπαϊκούς πόρους.
Άνοιγμα λογαριασμών σε εταιρικούς λογαριασμούς και σε λογαριασμούς φυσικών προσώπων.
…
Το άνοιγμα αφορά την τελευταία πενταετία και περιλαμβάνει τους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας, στενών συγγενικών προσώπων τους και μελών του Δ.Σ. της Κιβωτού. Περιλαμβάνονται και κάρτες, μετοχές και κάθε άλλο χρηματοπιστωτικό προϊόν που τυχόν έχουν στην κατοχή τους.
……
*Νέα έργα πήρε ο γνωστός Τσαμούρ στο δημοτικό κολυμβητήριο γιατί βρέθηκαν κακοτοεχνίες και μπαίνανε νερά και απλά θα ήθελα να ρωτήσω τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη.
1.Με τι μελέτη γίνονται οι νέες εργασίες του Τσαμούρ στο κολυμβητήριο;
2.Σε τι χρηματικό ποσόν φτάνουν οι νέες εργασίες του συγκεκριμένου συνεργείου που παίρνει όλες τις δουλειές του Δήμου Ξάνθης εδώ και 3.5 χρόνια;
3.Ποιός υπογράφει για να πληρωθεί ο συγκεκριμένος κύριος αλλά και ποιος μηχανικός παραλαμβάνει α «έργα» του Τσαμούρ από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης;
…..
*Το αυτοκίνητο της Σουζάνα Σλάιν, η οποία είναι πρώτη σύμβουλος της Ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα, καταστράφηκε ολοσχερώς, μετά από πυρκαγιά που έβαλαν άγνωστοι σε χώρο στάθμευσης της μονοκατοικίας της, επί της οδού Μπλέσσα 68, στου Παπάγου.
Οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά και λίγο αργότερα εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, σπίρτα και προσανάμματα.
….
*Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα ενώ από την πυρκαγιά εκτός από το αυτοκίνητο που καταστράφηκε, προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ διερευνά το ενδεχόμενο ο εμπρησμός να συνδέεται με τη σύλληψη του Ιταλού αντιεξουσιαστή Alfredo Cospito, που πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 20 Οκτωβρίου στις φυλακές Ferrara.