ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Εκδήλωση του συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Αντωνιάδη , την Τετάρτη 8 Μαΐου στα Άβδηρα

Μάλλον δίκαιο τελικά είχε ο Μανώλης Φανουράκης για τον πρώην κολλητό του Σταύρο Αμοιρά, ότι τελικά θα στηρίξει δυνατά ναι μεν τον Σάββα Μελισσόπουλο, αλλά ο ίδιος…ΔΕΝ θα τολμήσει να κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης. Κι έπεσε «διάνα»….
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη πήρα και δημοσιεύω την παρακάτω πρόσκληση:

«Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ», που θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 στα Άβδηρα στην αίθουσ-ταβέρνα  με την ονομασία «ΧΩΡΙΟ» του Μάκη Χατζόπουλου .

Θα σας παρουσιάσουμε τους υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους για την  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΒΔΗΡΩΝ:

  1. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΝΟΝΑ του Μωϋσή και της Ελένης
  2. ΔΡΑΓΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Δημητρίου και της Φατμά
  3. ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δήμου κ της Δήμητρας
  4. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Σωτηρίου και της Χρυσούλας
  5. ΚΑΡΑΦΩΤΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Γεωργίου κ της Μαλαματένιας
  6. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Συμεών και της Αθανασίας
  7. ΠΑΣΣΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΑ του Αθανασίου και της Ελένης

Θα ακολουθήσει προγραμματική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Αντωνιάδη.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης

κ. Κώστας Αντωνιάδης»

…………

*Φυσικά θα ευχηθώ από τώρα το καλή επιτυχία στην τηλεπαρουσιάστρια του NEXT tv Αναστασία Πασσαλή που κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αντωνιάδη και για το λόγο αυτό άλλωστε απέχει και από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τις ειδήσεις του καναλιού.

…..

*Το παζάρι της Ξάνθης επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους μεταξύ των οποίων και τον υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο και ηλεκτρολόγο μηχανολόγο Παράσχο Ευστρατίου. Ιδού τι ανέφερε ο ίδιος σε σχόλιό του στο fb:

«Από την επίσκεψή μου το Σάββατο στο Παζάρι της Ξάνθης. Η αναβάθμισή του θα είναι πρώτη προτεραιότητά μας μετά την 26η Μαΐου.

Πασχάλης Λύρατζης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης»

……….

*Με δικηγόρο την Έλενα Τσέτση, η δημοτική Παράταξη «ΑΓΑΠΗ για την Ξάνθη Μας» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Ιωάννη Παπαχρόνη, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ξάνθης το Σάββατο 4/5/2019 στις 11 στο Πρωτοδικείο Ξάνθης το φάκελο του συνδυασμού, καταθέτοντας τα 47 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Ξάνθης.

Ο συνδυασμός θα στηρίξει όλα τα ανεξάρτητα τοπικά συμβούλια που κατατέθηκαν για τον Δήμο Ξάνθης ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές του.

Πρώτοι αναγγείλαμε υποψηφιότητα,  πρώτοι καταθέτουμε συνδυασμό σχολίασε με νόημα στο fb ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού Δημήτρης Πετρόπουλος.

Η φωτογραφία από την κατάθεση του Συνδυασμού.

………

*Με λιτή και απλή δήλωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες για την Ξάνθη» Γιώργος Χατζηθεοδώρου ανακοίνωσε την Κυριακή το μεσημέρι ότι κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του στο Πρωτοδικείο Ξάνθης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την ΝΙΚΗ και την ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Ξάνθης απο το σημερινό σύστημα αλλά και τις…παραφυάδες του!

Ιδού αυτούσια η δήλωσή του:

Σήμερα το μεσημέρι βρεθήκαμε στο Πρωτοδικείο Ξάνθης όπου καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της νίκης!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

…..

*Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός “Ανταρσία στην Ξάνθη”. Αναλυτικά:

Καταθέσαμε το πρωί της Κυριακής στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της “Ανταρσία στην Ξάνθη” – Ξάνθη του αγώνα της ανατροπής και του διεθνισμού. Ένα ψηφοδέλτιο μάχης όπου συμμετέχουν αγωνιστές και αγωνίστριες, εργάτες και εργάτριες, μέλη της μειονότητας, εκπαιδευτικοί, άνεργοι και ελαστικά εργαζόμενοι, άνθρωποι των γραμμάτων, της τέχνης και του πολιτισμού. Ριχνόμαστε με νέα ορμή και αποφασιστικότητα στη μάχη των δημοτικών εκλογών και διεκδικούμε να γίνουμε η ντουντούκα των καταπιεσμένων, η φωνή και το στήριγμα των αγώνων για να τα πάρουμε όλα πίσω.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ