ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Διεκόπη για την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου η χθεσινή δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου με τον Δημήτρη Μπένη

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει αυτές τις μέρες σε όλη την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη η Νέα Δημοκρατία, καθώς πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη έρχονται στην περιοχή μας με τον Αυγενάκη μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Καβάλα να έρχεται σε ευθεία ρήξη με τους τοπικούς λόγω Μακάριου και  Μέτιου. Καλά έρχονται….αλλά πως φεύγουν; Ιδού η απορία..
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Για την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, διεκόπη η δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου (Μαχητής) με μηνυτή τον Δημήτρη Μπένη.

Η δίκη ξεκίνησε από την αρχή με…ενδιαφέρον και σκληρή κόντρα του εκδότη Θανάση Ξυνίδη και Πάνου Παπαδόπουλου, οπότε προβλέπετε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η συνέχεια την ερχόμενη Δευτέρα…

…..

*Παρόντες στη δίκη και οι Χρίστος Πούλιος, Ηλίας Βασιλούδης και Ελένη Κίτσου, ενώ Εισαγγελέας της έδρας ήταν ο κ.Μηνάς Στρουμπής, που επίσης είχε χαμηλών τόνων αυτήν την φορά φραστική αντιπαράθεση με τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο.

Δικηγόρος του Πάνου Παπαδόπουλου ήταν η Λίτσα Μιχαηλίδου, στο ακροατήριο ωστόσο ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης…

……

*Σημειώνω ότι ο Πάνος Παπαδόπουλος ρωτώντας τον Θανάση Ξυνίδη αν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Δημήτρης Μπένης στις επόμενες εκλογές, πήρε την απάντησή του ότι…

-Θα κατέβει ο…ίδιος! Θέλησε να κάνει χιούμορ; Θέλησε να τον κεντρίσει περισσότερο;

Ο κύριος Δημήτρης Μπένης πάντως που ήταν δίπλα του, δεν απάντησε καθόλου…

……

*Στην δίκη παρούσα ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του Πάνου Παπαδόπουλου ήταν πάντως και η Πρόεδρος των Ελλήνων Συνέλευσις Ελένη Κίτσου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Μπένη τόσο στις εκλογές του 2002, όσο και στις εκλογές του 2014.

…….

*Αλλάζω θέμα. Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών Γεωργιάδη Σπυρίδωνα-Άδωνη, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο και τον Βουλευτή Πρέβεζας Γιαννάκη Στέργιο, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου την Ξάνθη.

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ μας γνωστοποίησε το πρόγραμμα του κλιμακίου της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης που αναλυτικά έχει ως εξής:

10.30: Επίσκεψη στο Δ’ ΣΣ

11.10: Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης.

11.45: Επίσκεψη στο εργαστήρι του Κοιν.Σ.Επ. Γενισέας στη Συδινή.

12.20: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τοπείρου στο Δημαρχείο Τοπείρου.

12.50: Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΑΒΑΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ στο Άβατο.

13.30: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ξάνθης στη Μητρόπολη Ξάνθης.

18.00: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.

18.30: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ξάνθης στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

19.00: Συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

19.30: Κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

…..

*Επίσης στα πλαίσια της παραπάνω δράσης, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή

Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, καλεί τους φίλους και τα μέλη της να παραστούν στην ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στις 19.30 με ομιλητές, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών Γεωργιάδη Σπυρίδωνα- Άδωνη, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο και τον Βουλευτή Πρέβεζας Γιαννάκη Στέργιο.

…….

*Ο δήμος Ξάνθης μας ενημερώνει για τα παρακάτω:

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Βενιζέλου (από την οδό Γκίφχορν μέχρι και την οδό Σταύρου Βλαχοπούλου) καθώς και σε τμήμα της οδού Μακεδονίας, στην οδό Σκιάθου και στην οδό 4ης Οκτωβρίου (από την οδό Ηπείρου μέχρι και την οδό Σάρδεων).

Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ