ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – «Χτυπάν» τον Πασχάλη Λύρατζη …γιατί; Επειδή έβαλε το στήθος μπροστά για τον Ιπποκράτη Καμαρίδη στα… δύσκολα;

Η εφημερίδα «Αγώνας» και στο παρελθόν είχε αδικηθεί από κάποιους Δήμους και κάποιους Δημάρχους, κατέθεσε ωστόσο ασφαλιστικά μέτρα και δικαιώθηκε! Μόνο που δεν το…συνέχισε με αγωγές κατά των υπευθύνων. Μετά τα συμβαίνοντα βέβαια στο Δήμο Ξάνθης  των Φανουράκη και Τσέπελη, συντάσσεται απόλυτα με τις εφημερίδες Αδέσμευτη και Μαχητής. Και αντιστέκεται και αυτή μαζί μας…
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Κοινό μέτωπο κατά του αρμόδιου υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης Κυριάκου Πεπονίδη που διαχειρίζεται τις διανομές των επί πληρωμή δημοσιεύσεων του Δήμου Ξάνθης αλλά και του «δίδυμου» Φανουράκη και Τσέπελη που του έδωσαν προφανώς αυτές τις εντολές, αποφάσισαν να κρατήσουν οι εφημερίδες ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ, ΑΓΩΝΑΣ και ΜΑΧΗΤΗΣ.

Το απλό ιστορικό. Το 95% των δημοσιεύσεων  του Δήμου Ξάνθης πάει σε συγκεκριμένες τρεις ημερήσιες εφημερίδες και μια εβδομαδιαία από 1/9/2019 που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή, κάτι που δεν συνέβαινε βέβαια επί αντιδημαρχίας Κυριάκου Παπαδόπουλου και με τον ίδιο υπάλληλο!!!

….

*Λεπτομέρειες σύντομα…! (σ.σ. Αυτή η ιστορία θα έχει πανελλήνιο ενδιαφέρον για όλον  τον Περιφερειακό τύπο).

Θυμηθείτε την περίπτωση του Περιφερειάρχη Τατούλη αλλά και τα ασφαλιστικά που κατέθεσαν παλιότερα οι Σταύρος Καρυπίδης (XanhiNews)  και Αγώνας (Κοσμάς Γεωργιάδης) και δικαιώθηκαν περίτρανα!

Οι Δήμοι δεν είναι κύριε Τσέπελη και κύριε Φανουράκη μαγαζί κανενός!!! Στις επιχειρήσεις σας αυτά…

…..

*Την επίθεση του Τένη Καμαρίδη, αδελφού του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, δέχτηκε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης μόνο που αυτό ήταν…αναμενόμενο και προσχεδιασμένο κατά την άποψή μου, αφού στην ίδια ακριβώς λογική κινήθηκε και έτερο τοπικό έντυπο που απηχεί τις απόψεις του υπερΔήμαρχου της πόλης Μανώλη Φανουράκη!

….

*Με τίτλο λοιπόν, «Ε, όχι και στην Αναπτυξιακή Ροδόπης!», ο Τένης Καμαρίδης διαβάστε με τι τρόπο σχολίασε την επιθυμία του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ να συμμετέχει στην νέα Αναπτυξιακή:

«Άστοχη έως προκλητική –λίαν επιεικώς- η «επιθυμία» του Πασχάλη Λύρατζη να συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Ροδόπης Α.Ε ΟΤΑ για πολλούς και ευνόητους λόγους… Ο οποίος Πασχάλης Λύρατζης κρατάει σαφείς αποστάσεις από το «κουαρτέτο» Δημαρχόπουλος-Μελισσόπουλος-Παπαχρόνης-Χατζηθεοδώρου (και ιδιαίτερα από τον πρώτο), καθόσον οι βλέψεις του προφανώς για την επόμενη τετραετία είναι να πάρει την θέση του «χαλίφη» από τον γνωστό πολιτικό «περίγυρο» και να κατεβεί δριμύτερος με έτοιμη «μπαρουταποθήκη» την οποία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει αρκούντος ο «δάσκαλος»! Ευσεβείς πόθοι του Πασχάλη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αν και εφόσον υιοθετηθούν από τα κέντρα αποφάσεων του γνωστού «περίγυρου»…»

1.Να θεωρήσω Τένη μου ότι γνωστό «περίγυρο» εννοείς αυτόν του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού ή τον …«περίγυρο» του πρώην δημάρχου Σταυρούπολης και Προέδρου της Αναπτυξιακής Γιάννη Τσεγγελίδη επί της θητείας του οποίου έγιναν….τέρατα και σημεία;

2.Να θεωρήσω επίσης Τένη ως «περίγυρο» του Λύρατζη τον αδελφό σου Ιπποκράτη Καμαρίδη που όσες φορές τον χρειάστηκε, ήταν παρών στις συνεδριάσεις της Οικονομικής  Επιτροπής βάζοντας μάλιστα το στήθος μπροστά κόντρα ακόμη και με τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης;

  1. Ή να θεωρήσω ότι εννοείς τον «περίγυρο» του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου στον… «περίγυρο» του οποίου ήσουν επί έτη μέχρι που προέκυψε…Μέτιος και Τσέπελης και άρχισες να καταφέρεσαι εναντίον του για λόγους που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε;

…..

*Και κάτι άλλο. Όταν η ΔΕΥΑΞ του Ιπποκράτη Καμαρίδη έκοψε το νερό στον επί χρόνια – υποτίθεται – φίλο και συνεργάτη σας Σταύρο  Μωραϊτη που επίσης στήριξε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις εκλογές του 2014, οι οφειλές του τελικά ήταν μόνο…175 ευρώ και ουχί 206 ευρώ!!!

….

*Σύμπτωση; Πάντως ακριβώς την ίδια λογική κατά Πασχάλη Λύρατζη, έσπευσε να υιοθετήσει χθες και το φιλικό έντυπο του Φανουράκη που μεταξύ των άλλων,  σχολιάζοντας τα παρακάτω:

«Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης: Η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν σας και είναι ώρα να αλλάξει η κατάσταση….Ο Λύρατζης αυτοπροτάθηκε για εκπρόσωπος του Δήμου στην Αναπτυξιακή Ροδόπης και συμφώνησαν με αυτό οι Παπαχρόνης, Δημαρχόπουλος, Μελισσόπουλος, πιθανόν γιατί είδαν να προκόβει η αναπτυξιακή Ξάνθης στα χέρια του Λύρατζη και θέλανε την ίδια προκοπή για την Αναπτυξιακή Ροδόπης»

….

*Και το προσωπικό μου σχόλιο. Κύριε  Μανώλη Φανουράκη γιατί δεν φέρνεις το συγκεκριμένο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο; Μαζί βεβαίως με αυτό της…αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ! Της ΔΕΑΞ…και των Καρναβαλιών σου! Θα είχε πολύ …σώου! Και θα έβγαιναν ζουμερές ειδήσεις…

…..

* Ο Δικηγόρος κύριος Χουρμουζέλης Αργύριος, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης μετά την διαδικασία επιλογής του από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τα παράπονα των άμεσα θιγόμενων πολιτών κι επιχειρήσεων που αφορούν τις διαφορές τους με τις υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας, καλείται να διεκπεραιώνει ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ως ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής που δέχεται τις καταγγελίες και παρέχει συμβουλές στα ενδιαφερόμενα μέρη.

Το γραφείο του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης θα στεγάζεται στο Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία) Κομοτηνής.

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ