ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Ανεπίτρεπτη προσωπική επίθεση από την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Μαρίνα Παυλίδου στον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη

Ακόμη κι αν υπήρχε μια ελάχιστη περίπτωση να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα…Στάθη Γιαννακίδη, μετά από το χθεσινό βομβαρδισμό των πολυτελών διαφημιστικών του Υφυπουργού στην είσοδο των γραφείων της «Α», το απέκλεισα! Τώρα αποφασίζουμε άλλωστε και για την Ξάνθη μας!
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Ανεπίτρεπτη προσωπική επίθεση δέχτηκε χθες από την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. Μαρίνα Παυλίδου ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης και ειλικρινά απορώ πολύ με το θράσος της εν λόγω κυρίας που ενώ μέχρι πρότινος φοβότανε ακόμη και…φωτογραφία να βγει μαζί του επειδή κατέβηκε υποψήφιος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη κι αυτή είχε εξελιχθεί στη πιο φανατική «οπαδό»  του Μέτιου  (σ.σ. 40.000 ευρώ άλλωστε δεν είναι και λίγα), του ζητάει και τα ρέστα από πάνω…

Κατηγορώντας τον ακόμη και για…αχαριστία!

….

*Συγκεκριμένα ο Τ.Κ. που επικαλείται «κύκλους» της Μαρίνας Παυλίδου, δημοσίευσε το παρακάτω σχόλιο:

«Πυρ και μανία» με τον Μιχάλη η Μαρίνα…

«Πυρ και μανία» φαίνεται να είναι η Μαρίνα Παυλίδου με την συμπεριφορά και την εν γένει στάση του Μιχάλη Αμοιρίδη, σε ότι αφορά την υποψηφιότητά της… Ο στενότερος συνεργάτης του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του και του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, θα περίμενε κανείς ότι θα βρισκόταν στο πλευρό της Μαρίνας Παυλίδου, πλην όμως όπως αναφέρουν έγκαιρες πηγές, ο ίδιος όχι μόνο δεν τάχθηκε στο πλευρό της, αλλά μάλλον πετάει από… «κανάρα σε κανάρα», κρίνοντας από την εναλλαγή των προτιμήσεών του και σε άλλες δύο περιπτώσεις! Μάλιστα κύκλοι της Μαρίνας κατακεραυνώνουν τον Μιχάλη Αμοιρίδη, κάνοντας λόγο για αθέτηση υπόσχεσής του και συγχρόνως βάζοντάς τον «στην απέναντι» εξαιτίας της αχαριστίας και της αγνωμοσύνης του…»

-Δηλαδή αντί να είναι πυρ και μανία ο Μιχάλης Αμοιρίδης με την κυρία  Μαρίνα  Παυλίδου που ουδέποτε του στάθηκε στον  εν «ψυχρώ» διωγμό του από τον νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ο οποίος δεν σεβάστηκε αυτό ακριβώς, ότι δηλαδή ήταν στενός συνεργάτης του Αείμνηστου Πατέρα της

Του….ζητάει και τα ρέστα από πάνω, αντί μιας δημόσιας συγνώμης για την συμπεριφορά της απέναντί του.

……

*Ποια ήταν η απάντηση του Μιχάλη Αμοιρίδη για το «πυρ και μανία» της  Μαρίνας;

-Άφες αυτοίς…Ο κόσμος μπορεί και κρίνει!

…..

*Ερώτημα κρίσεως. Μήπως κυρία Μαρίνα Παυλίδου βλέπετε κάθε μέρα να χάνεται και περισσότερο το «έδαφος» κάτω από τα πόδια σας, γιατί αλλιώς προφανώς τα περιμένατε και για το λόγο αυτό αντιδράστε έτσι; Μήπως ;

….

*Κι ένα ωραίο και αυθεντικό που μου διηγήθηκε ένας φίλος για υποψήφιο βουλευτή του Νομού με μεγάλο κόμμα…

Ακολουθούμενος από καμιά 10αριά μερσεντές (σαν τους προ 30ετίας καιρούς…) πάει στα χωριά, δεν λέει λέξη….αφήνει τα έντυπά του επάνω στα τραπέζια και στη συνέχεια ανεβαίνουν όλοι μαζί στα αυτοκίνητά τους και…εξαφανίζονται!!!

-Sorry δεξιοί σύντροφοι αλλά αυτά ούτε το 1980 γίνονταν! Τουλάχιστον τις εποχές εκείνες, οι υποψήφιοι της Ν.Δ. μιλούσα στα χωριά που πήγαιναν…

…..

*Στίβες φυλλαδίων του Υφυπουργού Στάθη  Γιαννακίδη με περίμενε σήμερα στην είσοδο των γραφείων της «Αδέσμευτης»….Ήταν μάλιστα τόσα πολλά τα διαφημιστικά που έκρυψαν όλα τα υπόλοιπα που υπήρχαν….

-Φαντάζεστε να πάει ο Στάθης ως Υφυπουργός, χειρότερα από ότι πήγε στις εκλογές τον Γενάρη του 2015 τι ψυχολογικό πατατράκ θα πάθει; Λέω..

…..

*Έχει ρεύμα  αναμφίβολα -ιδίως στη νεολαία- ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ  Ανέστης Αντωνιάδης που ωστόσο έχει ρίξει το βάρος της καμπάνιας του στο διαδίκτυο…

Χθες για παράδειγμα διάβασα τα παρακάτω στο fb:

Σήμερα, αφού επισκεφθήκαμε το παζάρι και τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Ευλάλου, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε για τον μέλλον του τόπου, χωρίς κομματικές παρωπίδες, με τον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Μίχογλου.

*Και κλείνω με ένα ενδιαφέρον «παραπολιτικό» που «αλίευσα» από το ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου και αφορά τον «ημέτερο» υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανέστη Αντωνιάδη.

Ιδού αυτούσιο το παραπολιτικό:

«Ξάνθη, ήρθε η ώρα να αλλάξεις φίλους»

Η επικότερη προεκλογική καμπάνια, μέχρι στιγμής, έρχεται από την Ξάνθη και προέρχεται από τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ Ανέστη Αντωνιάδη.

Κατά γενική ομολογία, έχει στήσει την πιο έξυπνη προεκλογική καμπάνια, με το γνώριμο πλέον και εύστοχο χιούμορ το οποίο προβάλει την υποψηφιότητά του. Πρόσφατα ανέβασε στα social media και το πρώτο του προεκλογικό σποτ, το οποίο έκανε θραύση στο διαδίκτυο.

«Ανέστης Αντωνιάδης: Ο Φίλος σου! Ξάνθη, ήρθε η ώρα να αλλάξεις φίλους!», αναφέρει μεταξύ άλλων, με τη σύλληψη και το σενάριο του σποτ να ανήκει στον ίδιο.

Ο Ανέστης Αντωνιάδης είναι κάτοχος πτυχίου ιχθυοκαλλιέργειας και δυο μεταπτυχιακών και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και της ψηφιακής τηλεόρασης. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2012 και το 2015».

-Και στο «καρφί» ο Ανέστης τελικά! Μπράβο του!

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ