ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – 30 χρόνια Γιορτές Π. Πόλης και ταυτόχρονα…30 χρόνια Τσέπελης. Δυο τούρτες στη συσκευασία του ενός!

Δυο πρώην αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, είναι αυτοί που σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, κάνανε…διόδους κόμβους, στην ίδια νησίδα του διπλού δρόμου της  Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ όπως φαίνεται. Γιατί ζητούν λοιπόν τα «ξεφτέρια» της δημοσιογραφίας τα ρέστα από το έναν, όταν ο πρώτος που ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ είναι ο «δικός τους» άνθρωπος;
ΑΛΕΚΤΩΡ

*Προς γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης (της παράταξης Τσέπελη) Ιπποκράτη Καμαρίδη νέο Δ.Σ. κέντρου Πολιτισμού Ενταύθα

Γιατρέ μου, από τη στιγμή που η κυρία Ειρήνη Χαριτωνίδου επιθυμεί διακαώς να μπει…έμμισθη αντιπρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, ώστε από τη θέση αυτή να βοηθήσει τον σύλλογό της ΘΑΜΥΡΙΣ, μήπως μπορείς να εκπροσωπήσεις εσύ τη Θρακική Σκηνή στο νέο Δ.Σ, ώστε να έχουμε και μείς …γλείψιμο και ολίγην προνομιακή μεταχείριση στο Κέντρο; Έστω κι αν είσαι επιφορτισμένος να εκπροσωπείς και τη χορωδία;

……

*Εκτός αν Ιπποκράτη Καμαρίδη ήδη έχεις δώσει το λόγο σου στους Πάνο Αμβροσιάδη και Σταύρο Καρυπίδη να εκπροσωπείς τον νεοσύστατο Βυζαντινό τους  σύλλογο που συμμετείχε φέτος και στην…ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΔΑ, οπότε κάνω…πάσο!

-Τότε θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλον εκπρόσωπο…

…..

*«Το ευχαριστώ είναι λίγο, μπροστά σε αυτά που χρωστάμε στους Συλλόγους της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, που είναι η καρδιά, ο παλμός, η ψυχή των Γιορτών.

Σας ευχαριστούμε βαθιά, για όλα όσα κάνετε τρεις δεκαετίες τώρα γι αυτή την πόλη, για την Ξάνθη της καρδιάς μας, για την Ξάνθη του αύριο» ανέφερε ο Τσέπελης στο ευχαριστήριο μήνυμά του προς τους συλλόγους!

-Μεγάλος! 30 χρόνια Γιορτές Π. Πόλης και ταυτόχρονα…30 χρόνια Τσέπελης. Δυο τούρτες στη συσκευασία του ενός!

…..

*Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ Ομέρογλου είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Ο Τούρκος Πρόξενος επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του εκφράσει τις ευχές του για μια παραγωγική νέα θητεία στη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Οι κ. Μέτιος και Ομέρογλου συζήτησαν θέματα επιχειρηματικότητας, εμπορίου και τουρισμού και τόνισαν την ανάγκη να υπάρχει επικοινωνία και διασυνοριακή συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜΘ και τις όμορες τουρκικές Νομαρχίες σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος

…….

*Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας κ. Αχμέτ Ιμπράμ και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά.

………..

*Μήνυμα στους μαθητές και τις μαθήτριες εν όψει της νέας σχολικής περιόδου, έστειλε ο νέος Μουφτής Τοποτηρητής Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ.

Ιδού τι αναφέρει:

“Εύχομαι σε όλους τους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει ένα ακόμη ωφέλιμο και παραγωγικό ταξίδι, στον κόσμο της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

Με το ξεκίνημα αυτής σπουδαίας διαδρομής των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της πόλης μας, τους εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου με θέληση και μεθοδικότητα να κάνουν ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.

Ταυτόχρονα εύχομαι στους εκπαιδευτικούς λειτουργούς υπομονή, δύναμη και κουράγιο, στη δύσκολη και υπεύθυνη διαδικασία μεταλαμπάδευσης της γνώσης στους μαθητές τους.

Στους γονείς εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια των μαθητών και να αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς λειτουργίας και αξιών μάθησης για τα παιδιά τους.

Καλή σχολική χρόνια γεμάτη με προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες.

Μουφτεία Ξάνθης”

….

*Προς τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης κ.Λεβέντ

Αλήθεια, στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Απελευθέρωσης της Ξάνθης από τους Βουλγάρους, ποιον Μουφτή θα καλέσετε; Τον θείο σου Ψευτομουφτή  Ξάνθης κ.Μετέ ή τον νόμιμο Τοποτηρητή Μουφτείας Ξάνθης κ.Μπιλάλ Καρά Χαλήλ;

Περιμένω άμεσα απάντηση..

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ