ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Με ντοκουμέντα για τα όλα όσα έλεγε ο Δημήτρης Μπένης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τον γνωστό παιδότοπο τον Οκτώβριο του 2014, απάντησε χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος και μάλιστα σε φιλικά του ΜΜΕ λέγοντας ότι «κάθε χρόνο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο τους θερινούς μήνες, παρότι δεν δικαιούται άδεια σύμφωνα και με την υπηρεσία, χαρακτηρίζοντας την επιβολή του προστίμου των 15.000 ευρώ ως μονόδρομο…Κι από μένα σχόλιο ουδέν. ΑΛΕΚΤΩΡ

…….

*Όλα του «φταίνε» τον τελευταίο καιρό του Τένη Καμαρίδη πλην του…εαυτού του βεβαίως! Κατανοητός βέβαια ο «πανικός» του και η αγωνία του, αλλά τουλάχιστον νάχει το θάρρος όταν γράφει κάτι φωτογραφίζοντας μάλιστα καθαρά τον άνθρωπο που τον ευεργέτησε  όσο κανείς, να αναλαμβάνει και την ευθύνη των όσων γράφει και… χαρακτηρίζει μάλιστα ως… «δολοφόνους» κι όχι φοβούμενος τις αγωγές και τις μηνύσεις να μιλάει για… αοριστίες!

…….

*Ξεκινάω λοιπόν από την αρχή, γιατί ειλικρινά ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια θλίψη για ένα κείμενο, να «φωτογραφίζεται» ένας άνθρωπος επειδή είχε μια τραγωδία στη ζωή του, αυτή του Τροχαίου το 1998 που στοίχισε τον θάνατο ενός παιδιού και ενός σοβαρού τραυματισμού του ιδίου που σώθηκε από θαύμα.

19 χρόνια λοιπόν μετά, ο Τένης Καμαρίδης με εμφανή εμπάθεια και μίσος για τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα νέα πρόστιμα που επέβαλε στον γνωστό παιδότοπο ο Δήμος Ξάνθης, έγραψε στην προσωπική του στήλη «Κερασάκι στη Τούρτα» το παρακάτω σχόλιο:

«Υπάρχουν… «μιάσματα» στην Ξανθιώτικη κοινωνία;

Το να είσαι κακός, φθονερός, μοχθηρός και… «σκατόψυχος», μπορεί να θεωρείται και… προσόν στην σημερινή εποχή της ανθρωποφαγίας! Όταν όμως όλα αυτά συνοδεύονται και με άλλες ιδιότητες, όπως αυτές του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, του γλύφτη, του πληρωμένου δολοφόνου ανθρώπινων υπολήψεων και του ξεγάνωτου τενεκέ σε ότι αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις και τις στοιχειώδεις γνώσεις συμπεριφοράς, τότε συνθέτει μία προσωπικότητα που ΛΕΡΩΝΕΙ την κοινωνία και δικαίως αποκτά και τον προσδιορισμό του ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ! Υπάρχουν άραγε τέτοια μιάσματα στην κοινωνία της Ξάνθης; Έλα μου ντε…ΘΡΑΚΗ (23/7/2019)».

-Έλα μου ντε… Τένη, αυτό λέω κι εγώ, γιατί .όσο μίσος και να διαθέτεις για έναν άνθρωπο, τέτοια πράγματα δεν γράφεις..

……

*Χθες ωστόσο o Τένης απάντησε στη στήλη (και στην Αδέσμευτη) με το παρακάτω σχόλιο που δημοσιεύω αυτούσια για να περάσω και την δική του άποψη και δείτε τι ισχυρίζεται:

«Τα πονηρά… «μουχαμπέτια»!

Προς… «κατίνες», «παρασκηνιακούς» και λοιπούς εκεί στην «Αδέσμευτη», η οποία ως γνωστόν είναι των ίδιων συμφερόντων με τον έτερο «Μαχητή»… Αν η αναφορά μου σε κακούς, φθονερούς, μοχθηρούς και… «σκατόψυχους» ως στοιχεία ανθρώπων σε μια εποχή της ανθρωποφαγίας εσείς τα προσωποποιείτε στον… Παναγιώτη Παπαδόπουλο, δικό σας θέμα και δικό σας πρόβλημα… Θαρρείς και στις «τοπικές κοινωνίες», όπου αναφέρομαι χαρακτηριστικά, υπάρχει μόνο… ένας Παπαδόπουλος! Και επειδή το γνωρίζω πολύ καλά αυτό το «μουχαμπέτι» (ξέρει ο Παπαδόπουλος), δηλώνω ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι το σχόλιό μου ήταν αόριστο και δεν αναφερόταν σε κανέναν Παπαδόπουλο! Δυστυχώς στη σημερινή εποχή της ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ υπάρχουν χιλιάδες φθονεροί, χιλιάδες μοχθηροί και χιλιάδες… «σκατόψυχοι» που πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα! Είναι σημεία των καιρών… Το αν υπάρχουν και στην Ξάνθη τέτοιοι (που όλο και θα υπάρχουν) θα τους ξέρει πολύ καλά η τοπική κοινωνία και δεν χρειάζεται εγώ να αναφερθώ σε κανέναν προσωπικά. Τελεία και παύλα!

(Θράκη 25/7/2019)

-Ως συνήθως δηλαδή…ο κόσμος τόχει τούμπανο κι ο Τένης κρυφό «καμάρι»! «Κρυβόμενος» πίσω από το «δάχτυλό» του…!

…….

*Η δική μου άποψη; Η αντιπαράθεση του Πάνου Παπαδόπουλου με τους Καμαριδαίους θα συνεχιστεί και θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Κι όσο για τις χθεσινές νέες «απειλές» του Τένη  ότι θα προσφύγουν με τον αδελφό του στα δικαστήρια κατά του Πάνου Παπαδόπουλου κλπ

Είναι απόλυτο δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει.

…….

*Άλλωστε από ότι θυμάμαι και στο παρελθόν ο γιατρός είχε μηνύσει τον Πάνο Παπαδόπουλο σε υπόθεση που αφορούσε την λειτουργία του ως Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ξάνθης μετά από καταγγελίες άλλων μελών του Δ.Σ. και είχε αθωωθεί, όπως και ο Τένης είχε καταδικαστεί σε άλλη υπόθεση με συγκατηγορούμενο τον Λάκη Αποστολίδη, οπότε είναι συνηθισμένοι να καταλήγουν και σε αυτό…

Όπως και όλοι θυμούμαστε βέβαια ποιος στήριξε τον  Τένη και αθωώθηκε στην εργατική αντιπαράθεσή του με τον Κυριάκο Κεσίσογλου, αφού αρέσκεται να μας γυρίζει πίσω τον…χρόνο!

Και να επαναλαμβάνει τα ίδια συνεχώς πράγματα. Στο τέλος θα πείσει ακόμη και μένα ότι του χρωστάει ο Πάνος Παπαδόπουλος και την εφημερίδα… Θράκη!

…….

*Αλλάζω θέμα. Στην Καβάλα απόγευμα της περασμένης Τρίτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού “Περιφερειακή Σύνθεση” υπό τον επικεφαλής  Χριστόδουλο Τοψίδη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο οργανωτικός σχεδιασμός και το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργεί η “Περιφερειακή Σύνθεση”,  προκειμένου να εκφράζεται αξιόπιστα και τεκμηριωμένα ο Προγραμματικός αυτοδιοικητικός λόγος του συνδυασμού, εν όψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

……

*Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που πήραμε, «Με τεκμηριωμένες απόψεις, θέσεις και προτάσεις η “Περιφερειακή Σύνθεση” θα συμμετέχει ενεργά στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Α.Μ.Θ. , συνδιαμορφώνοντας τον αναπτυξιακό ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση των εποικοδομητικών πρωτοβουλιών στις επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Περιφέρειά μας».

……

*Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βαβίας Σταύρος, Βουλγαρίδης Νικόλαος, Εξακουστός Κωνσταντίνος (Π.Ε. Έβρου), Ταπατζάς Μανώλης, Ιμάμογλου Τζιχάν, Καζάκου Φελίνα (Π.Ε. Ροδόπης), Αμοιρίδης Μιχάλης, Βουρβουκέλης Οδυσσέας, Χατζηγκενέ Ιρφάν (Π.Ε. Ξάνθης), Μαρκόπουλος Θεόδωρος, Γάκης Χρήστος, Ιωσηφίδης Αλέξανδρος (Π.Ε. Καβάλας), Πολυμέρου Μαρία (Π.Ε. Θάσου).

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ