ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ – Τα μάζεψε και έφυγε από την Κ.Πλατεία ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Σωτήρης Μπαϊρακτάρης

Άγνωστοι μεταξύ….αγνώστων! Δεν θέλω να «κακίες» αλλά υποψήφιος βουλευτής του κόμματος έχει πάρει μαζί του έναν…φωτογράφο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει «γνωστός» στον κόσμο μόνο που δεν του δίνει κανείς σημασία κι έτσι κάθεται κάπου για 2-3 λεπτά και μετά από λίγο …εξαφανίζεται! Μαζί με τον φωτογράφο του ΑΛΕΚΤΩΡ

*Στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης στεγάζεται πλέον το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου από εκεί να δοθεί και η μάχη των εκλογών…

Πρόκειται για τον ίδιο χώρο που είχε το εκλογικό του κέντρο και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να διοργανωθεί στον ίδιο χώρο και εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης.

Μολονότι κάποιος από αυτούς «αντιδρά» με το αιτιολογικό ότι δεν είναι καλός στους πολιτικούς…λόγους!

-Σε τι είναι καλός τελικά; Αυτό ποιος θα μας το πει;

…..

*Ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαλτούρος, παρέστη την Τρίτη στην προσκύνηση της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, όπου και είχε θερμό διάλογο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ.

….

*Νωρίτερα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Ξάνθης βρέθηκε στο Εύλαλο, συνοδεία της πρωταθλήτριάς μας Βασιλικής Παυλακάκη. Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τοπείρου, το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου και την αγορά όπου και συνομίλησε με πολλούς συντοπίτες μας οι οποίοι επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά ότι και οι ίδιοι, δεν πιστεύουν σε υποσχέσεις και μεγαλοστομίες αλλά στη δουλειά και τον σωστό προγραμματισμό.

……..

*Κατά γενική πάντως παραδοχή ο Δημήτρης Σαλτούρος κάθε μέρα που περνάει κερδίζει και περισσότερους πόντους  χάρις στη σεμνότητα και το πολιτικό του ήθος, η δε υποδοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα θερμή στο πρόσωπό του.

Σε αντίθεση με κάποιους  άλλους που αποδεικνύονται όπως λέει κι ο λαός, κυριολεκτικά άδεια… «μύδια»!

….

*Ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Σωτήρης Μπαϊρακτάρης μετά το «επεισόδιο» που είχε με τον Φανουράκη αλλά και τον συνυποψήφιό του στο ίδιο κόμμα Γιώργο Μυλωνά, αναγκάστηκε τελικά να «μαζέψει» την ομπρέλα και το τραπεζάκι του και να  «φύγει» από την κεντρική πλατεία Ξάνθης όπου είχε «στρατοπεδεύσει» για λίγες μέρες…δίνοντας τόπο στην «οργή»!

-Ποιος το «περίμενε» πάντως ο Σωτήρης Μπαϊρακτάρης να συναντήσει τέτοια αντίδραση και τέτοιο «κυνηγητό» από έναν συνυποψήφιό  του ! Ούτε ο ίδιος φαντάζομαι…

….

*Τον Φεβρουάριο του 2016 ιδρύθηκε στο Βερολίνο το Πανευρωπαϊκό κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25) με κύριο σκοπό τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης.

Στις 26 Μαρτίου του 2018 ιδρύθηκε στην Αθήνα το Μέτωπο Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25), το ελληνικό πατριωτικό μέτωπο των υπεύθυνα ανυπάκουων ευρωπαϊστών, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πρώτου στην ιστορία δι-εθνικού πανευρωπαϊκού κινήματος για τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης και της κάθε χώρας μας ξεχωριστά – του DiEM25.

Στις Ευρωεκλογές του 2019 για 400 ψήφους το ΜέΡΑ25 δεν κατάφερε να εκλέξει τον πρώτο Ευρωβουλευτή του.

Στις Εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 το ΜέΡΑ25 ζητά την ψήφο των πολιτών και φιλοδοξεί να καταγράψει την είσοδό του στην Ελληνική Βουλή, για να επαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος να βγούμε από την κρίση πέρα των μνημονίων που μας επέβαλαν.

*Σημειώνω ότι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΜέΡΑ25 στον Νομό Ξάνθης είναι η Γιαννίκη Ελισσάβετ (Νομικός – Δικηγόρος), ο Παπαδούδης Αντώνιος (Επιχειρηματίας) και ο Τσάμης Γεώργιος (Εκπαιδευτικός – Ηθοποιός).

……………

*Δεν ξέρω γιατί σημειώθηκε αυτό το «αλαλούμ» κι αυτές οι τεράστιες διαφορές με τους σταυρούς των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Ξάνθης, εκπλήσσουν ωστόσο αυτές τους πάντες, αφού είναι τεράστιες..!

Για παράδειγμα ο μουσουλμάνος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Τσέπελη Χουσεΐν Ογλού Οζάν (για τους φίλους του Μάκης ο καμπριολέ) ενώ εμφανίζονταν με τους σταυρούς του Πρωτοδικείου Ξάνθης να έχει πάρει 166 ψήφους, τελικά σύμφωνα με την βεβαίωση της δικηγόρου Δέσποινας Χατζηφωτιάδου, τελικά οι σταυροί προτίμησης που έχει πάρει είναι 322!!!

-Βέβαια δεν εκλέγεται ο άνθρωπος, ωστόσο ανεβαίνει πολλές σειρές πιο ψηλά!

Τα σχόλια για σας

Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ