Ξάνθη: 71χρονος απανθρακώθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι επί της οδού Δελφών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 71χρονος στην Ξάνθη το βράδυ της Τρίτης. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένο σε δωμάτιο εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας επί της οδού Δελφών. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 22:00 από άγνωστα μέχρι τώρα αίτια. Στο σημείο έσπευσαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν εντός του σπιτιού το νεκρό άτομο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Στις 21 Ιανουαρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 22:00΄, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην περιοχή πετρελαιοαποθηκών Ξάνθης. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσε άμεσα δύναμη της Υπηρεσίας μας, αποτελούμενη από δύο Πυροσβεστικά οχήματα και πέντε Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για πυρκαγιά σε μικρή μονοκατοικία, έκτασης περίπου δέκα τετραγωνικών μέτρων, η οποία καιγόταν ολοσχερώς. Προέβησαν άμεσα σε κατάσβεση, κατά την διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε η ύπαρξη απανθρακωμένου άντρα στον χώρο. Εξακριβώθηκε ότι επρόκειτο για τον Δ.Ο.Μ, ετών 71, ο οποίος διέμενε στην ανωτέρω οικία. Για τα αίτια της πυρκαγιάς και της συνθήκες θανάτου του διαμένοντος σ’ αυτήν, διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

 Ο Αν. Διοικητής Χρήστος

Ι. Γκίγκης Επιπυραγός