Τσέπελης σε Μωραϊτη: Συνδιοργανωτής ο Δήμος Ξάνθης από του χρόνου στις εκθέσεις σας, κοντά σας σε όλα τα επίπεδα!

Θα αναβαθμιστεί η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου, ο Δήμος Ξάνθης θα βρει έναν καλύτερο χώρο!!! Την σημαντική αυτή πρωτοβουλία πήρε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, παρουσία και του νέου Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτου και δημοτικών του συμβούλων, ενώ συνεχάρη ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης και τον  αντιπρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Παντελή Παντέλο για την όλη οργάνωση.

Μάλιστα στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ξάνθης πρότεινε στη διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης του χρόνου η έκθεση να γίνει με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ξάνθης και σε ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο ελκυστική τοποθεσία για τους επισκέπτες, όπως αυτή του πάρκινγκ απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ!

Δημοσιεύουμε αυτούσιο τον χαιρετισμό του Δήμαρχου  Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη όπως αποτυπώθηκε άλλωστε και με ήχο και εικόνα από το Next tv την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, αφού τα ΓΡΑΠΤΑ μένουν και περιμένουμε να δούμε αν θα υλοποιήσει και αυτά που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ από τώρα!

«Σεβασμιότατε, επίσημοι προσκεκλημένοι να πω σε όλους καταρχήν καλό μήνα, υγεία, και  δεύτερον κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Επιμελητηρίου και  βεβαίως και τον Πρόεδρο της ευρύτερης περιοχής (Χριστόδουλο ς Τοψίδης), τον καλωσορίζω.

Από  σήμερα θέλω να  ξέρετε κύριε Πρόεδρε ότι  ο Δήμος  Ξάνθης “ανοίγει” μια καινούρια σελίδα με το Επιμελητήριο.

Θέλω να συγχαρώ για αυτό που έχετε κάνει, αλλά θέλω να έχετε υπόψη σας ότι σε κάθε  δράση που πραγματικά ωφελεί την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και όλον τον τόπο  αυτόν από σήμερα σε όλα τα επίπεδα θα είμαστε κοντά σας.

Και του χρόνου αυτήν την  έκθεση θα την κάνουμε ως συνδιοργάνωση αν το δεχθείτε για να μπορέσουμε να βρούμε κι έναν χώρο καλύτερο να μην ταλαιπωρείστε όπως φέτος,  και προφανώς να δώσουμε και  την ανάλογη προβολή που χρειάζεται με κάθε μέσον σήμερα που θα δώσει και την ανάλογη επισκεψιμότητα για αυτές τις ημέρες.

Αλλά ιδιαίτερα να προβάλλουμε αυτήν την έκθεση  σε κάθε γωνιά του τόπου όλη τη χρονιά. Και αν θέλετε να έχουμε από αυτές τις  δραστηριότητες τα ανάλογα  θεμιτά αποτελέσματα στους ανθρώπους που αναπτύσσουν  αυτές τις δραστηριότητες σε όλα τα επίπεδα της συμμετοχής κι αν χρειαστεί ακόμα  περισσότερο να τα διευρύνετε, προφανώς θα είμαστε κοντά σας.

Καλή επιτυχία!

Σας ευχαριστούμε»