Τόπε τόπε…ο παπαγάλος! Αφού ο  Πέτροβιτς «σαμπόταρε» την υποψηφιότηταΖαγναφέρη, προσχώρησε τελικά στον…Μέτιο!

Έντονη αντίδραση και σκληρό σχόλιο από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη  μετά την κοινή δήλωση Μέτιου-Πέτροβιτς

Τελικά όλα έγιναν όπως το λαϊκόν άσμα…..Τόπε τόπε…ο παπαγάλος! Μετά από «ταλαιπωρία» πολλών μηνών και αφού ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς  «σαμπόταρε» την υποψηφιότητα  του Κώστα Ζαγναφέρη συμμετέχοντας σε όλες τις συναντήσεις των Αντιπεριφερειαρχών, ενώ ήταν και αυτός που ΝΑΥΛΩΣΕ το…γαλάζιο πούλμαν να πάνε όλοι μαζί στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούνε κατά του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ κρίνοντάς τον ως…ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, χθες  και επίσημα προσχώρησε τελικά στον Συνδυασμό …Μέτιου!

Το απίστευτο της υπόθεσης και έξω από τις Αρχές της Νέας Δημοκρατίας! Μετέτρεψαν το γραφείο τύπου της Περιφέρειας σε…γραφείο τύπου των Μέτιου και Πέτροβιτς! Αφού την κοινή δήλωση έστειλε στα  ΜΜΕ το…Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας που πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!!

Αλήθεια, τα εγκρίνει όλα αυτά ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γραμματέας του Κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης;

Ιδού και η Κοινή δήλωση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου – Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δημήτρη Πέτροβιτς

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.

Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΞΑΝΘΗΣ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ

Ιδού και το καυστικό σχόλιο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη για τον «λαγό» του κ.Μέτιου, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΆΘΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΤΟΥ ΜΑΣ ΦΌΡΤΩΣΕ ΈΝΑ ΑΡΙΒΙΣΤΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΙΣ ΚΥΒΙΣΘΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΊ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΖΕΙ. …..ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ!

(Υ.Γ. Για τους μη μυημένους το σχόλιο αφορά τον Φον Δημητρακη των αναχωμάτων!!)