ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Παρουσία Κυριάκου, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξανδρου Κοντού τα εγκαίνια του ανδριάντα του  Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 11 το πρωϊ θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του διοικητηρίου (σ.σ. Ήδη σήμερα επισκέπτεται τη Ξάνθη για τις τελευταίες λεπτομέρειες ο Αδελφός του Αχιλλέας Καραμανλής), παρουσία κατά πάσα πιθανότητα και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τα εγκαίνια του Ανδριάντα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Τα παραπάνω δήλωσε χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης. Όλοι οι επίσημοι θα έρθουν με ναυλωμένο τζετ από την Αθήνα ενώ θα ακολουθήσει σεμνή δεξίωση στο ξενοδοχείο Elisso hotel.

Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Εθνάρχη θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ παρόντες θα είναι εκτός του Πρωθυπουργού, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην  Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης  Στυλιανίδης, πολλοί υπουργοί της Κυβέρνησης και σύσσωμη φυσικά η οικογένεια Καραμανλή.

Όπως είπε ο Κώστας Ζαγναφέρης το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθώς αναμένεται η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του.