Συνεχίζει χωρίς Καμαρά η Ξάνθη

Προπονήσεων συνέχεια στην Ξάνθη, οι οποίες συνεχίζονται πλέον χωρίς τον Κασά Καμαρά.

Ο Μαυριτανός μέσος ξεκίνησε την άδειά του νωρίτερα από όλους, καθώς στο τέλος του Μαΐου θα ενσσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, που θα λάβει μέρος στο Κόπα Άφρικα.

Απαραίτητη λοιπόν η ξεκούραση για τον 26χρονο αμυντικό χαφ, την ίδια στιγμή που οι συμπαίκτες του προπονήθηκαν και πρωί και απόγευμα την Πέμπτη (9/5).

Το πρώτο πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, ενώ το απόγευμα οι παίκτες ασχολήθηκαν με την τακτική και τα τελειώματα φάσεων.

Αποχαιρετούν με βράβευση τους Ζίβκοβιτς, Κασάδο και Γέντρισεκ την Τετάρτη οι Xanthifans!

Μια υπέροχη πρωτοβουλία πήραν οι Xanthifans που όπως έκαναν γνωστό την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στα γραφεία του συνδέσμου στην Πλατεία Ελευθερίας, θα τιμήσουν για την προσφορά τους στον ΑΟΞ τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Χόρχε Κασάδο και Έρικ Γέντρισεκ που τη νέα χρονιά δεν θα φορούν την φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

“Στις 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στα γραφεία της Λέσχης μας, ο σύνδεσμος θα τιμήσει για τη προσφορά τους στην ομάδα μας τους Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Χόρχε Κασάδο και Έρικ Γέντρισεκ.

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας για να φωτογραφηθεί, να πάρει αυτόγραφο και να τιμήσει με τον τρόπο αυτόν τους παίχτες της ΑΟΞΑΡΑς μας.”