ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Σκούρα γυαλιά…Αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου ξεκινάει το My club.
Καλοκαίρι καλώς ήρθες!

 

*Πολιτικό-καλλιτεχνικό. Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη κατεβαίνει η γνωστή δικηγόρος Πηνελόπη (Νόπη) Ιωαννίδου που εκτός των άλλων…έχει και καλλιτεχνική φλέβα!

Ιδού και το βιογραφικό της από την ίδια:

«Είμαι η Ιωαννίδου Πηνελόπη (Νόπη) του Νικολάου και της Σουλτάνας. Γεννήθηκα στο προσφυγικό ποντιακό χωριό Κρωμνικό Γαλάνης Ξάνθης.

Αποφοίτησα από την Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) και από το έτος 1986 ασκώ ενεργό δικηγορία στην πόλη της Ξάνθης.

Διετέλεσα για 15 χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.

Από το 1995 ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρωμνικού και μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. και κατά χρονικά διαστήματα Πρόεδρος.

Συμμετέχω στην θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης και στην παράσταση «Λυσιστράτη», που μιλάει ποντιακά».

-Καλή επιτυχία..

….

*Σε κέντρο…πολιτικών, δημοτικών και Περιφερειακών εξελίξεων έχει εξελιχθεί το υπέροχο καφέ ουζερί ΤΟ ΝΕΟΝ στην οδό  Μπρωκούμη 13 τηλέφωνο 2541022244.

Εκεί λοιπόν συναντάω τις τελευταίες μέρες υποψηφίους όλων των παρατάξεων..!

….

*Σκίζει ο Χαράλαμπος Κυρκούσης στο υπέροχο ξενοδοχείο της Μακρύαμμου στην Θάσο όπου όπως μαθαίνω περιμένει πως και πώς να κάνει καλό καιρό και να κάνει τις πρώτες βουτιές του…

….

*Στο μεταξύ ανέλαβε καθήκοντα νέου διευθυντή στο υπέροχο ξενοδοχείο A for Art στο Λιμένα Θάσου (υπέροχη πισίνα και υπέροχο καλοκαιρινό καφέ)  που ξεκίνησε μάλιστα με ιδιαίτερα προσιτές τιμές για τον μήνα Μάιο!

Σάκη περίμενε μας…..σύντομα σου ερχόμαστε!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Καλό είναι οι επιχειρηματίες των καφέ μπαρ της πόλης μας που συχνά πυκνά απουσιάζουν, να είναι συνεχώς παρόντες στα μαγαζιά τους όλη την προεκλογική περίοδο, διότι τέτοια «αγάπη» που τους έχουν όλοι οι υποψήφιοι, δεν νομίζω ότι θα ξαναβρούν, τουλάχιστον για τα επόμενα 4 χρόνια που θα ξανάρθουν δημοτικές εκλογές…
Και επομένως είναι μια ευκαιρία και να τους πουν τα παράπονά τους, αλλά και να τους «υπενθυμίσουν» κάποιοι από αυτούς τον ανελέητο πόλεμο που δέχτηκαν από κάποιους πρώην αντιδήμαρχους (σ.σ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους κυρίους Τσεγγελίδη και Απόστολο Αγκόρτσα) αλλά και τις κατασχέσεις των τραπεζοκαθισμάτων τους…Ήρθε η στιγμή δηλαδή να πάρουν την «εκδίκησή» τους γι’ αυτά που πέρασαν…!
Κι ο νοών νοείτω…

…….

*Έσκισε το περασμένο Σάββατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης σε δημοφιλή  Μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα έβγαλε την Κυριακή και σχετική φωτογραφία στο fb τονίζοντας τα παρακάτω:

«Από τη χθεσινή μου εμφάνιση στο ‘ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-LIVE’ στη Θεσσαλονίκη!! Πολύ όμορφη βραδιά!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!»

-Να τέτοια γράφω και ο κολλητός του ο Μπάμπης ο…μάνατζερ…αφρίζει που δεν μπόρεσε να βρίσκεται εκεί!

ΣΦΗΝΕΣ
Στον πολιτικό στίβο κατέρχεται και η δημοφιλής τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου στο Δήμο Αβδήρων με το συνδυασμό του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, μολονότι στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια για το Δήμο Ξάνθης. Καλή της επιτυχία…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ