ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ – Ο VALENTINO στην Κεραμωτή!

Ο VALENTINO την Κυριακή 7 Ιουλίου στο beach bar Paralia στην Κεραμωτή!

*Με…σπασμένο το χέρι, εμφανίστηκε η δημοτική σύμβουλος Σοφία Παππά (ανεψιά του Πασχάλη Λύρατζη), στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του συνδυασμού του, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ το βράδυ της Δευτέρας στη «Ξανθίππη»!

Περαστικά της…Σημασία έχει ότι εκλέχτηκε αυτή και δεν εκλέχτηκε ο Παράσχος Ευστρατίου..

…..

*Σημειώνω ότι ο ημέτερος Σταύρος Μωραϊτης έκανε…αρχηγική εμφάνιση στο τραπέζι κι ήταν μάλιστα μές στο χαμόγελο όταν τον φωτογράφιζε ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος…

(σ.σ. Που να παίρνανε τον Δήμο Ξάνθης τι θα κάνανε…Εδώ γλέντησαν που ήρθαν…τελευταίοι!)

….

*Το ωραίο του προχθεσινού τραπεζιού; Μα οι…ζεμπεκιές του Κυριάκου Κεσίσογλου που χόρεψε όσο κανείς…!

Υπενθυμίζω ότι την δεύτερη Κυριακή ο Κεσίσογλου ήταν με τον…Τσέπελη, πανηγυρίζοντας την….εκλογική του νίκη στο εκλογικό του κέντρο!

(σ.σ. Οπότε καταλαβαίνετε και ποιόν στήριξε ο Πασχάλης Λύρατζης…Οπότε….γιατί να μην συνεχίσει Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού; Σωστός…)

…..

*Ποιος έπαιζε μουσική στο χθεσινό γλέντι της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ στη Ξανθίππη; Μα ο δημοφιλής d.j. Τόρης Παπαδήμας…

Θέλει κι ερώτημα;

….

ΚΑΚΙΕΣ
Με πραγματική «αγωνία» περιμένω να δω το «αχτύπητο» φετινό πρόγραμμα του Πασχάλη Λύρατζη στις Γιορτές Π. Πόλης 2019, τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν και φυσικά και τα drones του φίλου του που πάντα κάνουν θραύση στις εκδηλώσεις του.
Υπενθυμίζοντας ότι διοργανώνει ναι μεν τις γιορτές ως Πρόεδρος του Δημαρχόπουλου, ωστόσο στην έναρξη των γιορτών θα είναι και αυτός που θα προλογίσει τον…νέο Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη!
Λύρατζης παντός χρήσεως φυσικά αλλά και πάντα στην επικαιρότητα…! Και χρήσιμος ανά περίσταση…

*Στη γειτονική Κομοτηνή είδα χθες τον εκδότη του «Μαχητή» Πάνο Παπαδόπουλο να απολαμβάνει σε κεντρικό καφέ της πόλης τον καφέ του με καλή παρέα αλλά και γνωστό δημοσιογράφο….

Κι έλεγα κι εγώ γιατί τον «χάνουμε» τον τελευταίο καιρό…

ΣΦΗΝΕΣ

Έχω απορία πόσο θα «κοστολογήσει» ο Λύρατζης την συναυλία της Πίτσας Παπαδοπούλου στην Παλιά Πόλη…

Πίτσα Παπαδοπούλου που ήταν να συμμετάσχει στο Πικαντίλι Νο 3, έκανε όμως το…βαρύ πεπόνι γιατί ήθελε να δώσει συναυλία κι όχι να είναι «κομμάτι» τις επιθεώρησης…

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ