ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Μεσημέρι της Κυριακής 26 Γενάρη, οι Εβρίτες Ξάνθης σας περιμένουμε στο κέντρο εκδηλώσεων ΔΙΟΓΕΝΗΣ για να κόψουμε μαζί σας την βασιλόπιτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο χρόνο και να διασκεδάσουμε.
Οι μουσικοί μας κορυφαίοι, το φαγητό άφθονο, το ποτό απεριόριστο, θέλουμε μόνο το κέφι σας και την καλή σας διάθεση για ένα αξέχαστο γλέντι.

 

*Με ευχές για τους εορτάζοντες Αντώνης και Αντωνίες ξεκινώ σήμερα τη στήλη μου. Τα χρόνια μου πολλά λοιπόν στον φίλο μου Αντώνη Τσίτσιο αλλά και στον Περιφερειάρχη της Ν.Δ. Αντώνη Πασχάλη.

Και του χρόνου.

…..

*Την Πάολα έκλεισε με 24.800 ευρώ ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης και έγινε χαμός στο FB όταν Μαχητής και Αδέσμευτη, αποκάλυψαν το μέγα καλλιτεχνικό θέμα και μάλιστα αποκλειστικά με αποτέλεσμα να κλαίνε…κάποιοι από την…στεναχώρια και τον πόνο τους!

……

*Σήμερα ωστόσο σας αποκαλύπτω και νέα ονόματα που θα έρθουν για τις εκδηλώσεις του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Έτσι μετά την Πάολα που όπως αποκαλύψαμε θα εμφανιστεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 19.00 στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης, σας δίνουμε και νέα ονόματα καλλιτεχνικών που θα εμφανιστούν στο Ξανθιώτικο  Καρναβάλι 2020.

…..

*Ποια είναι αυτά;

Alkatrash, Τάμτα, Josephine και  Λένα Ζευγαρά

(σ.σ. Όχι δηλαδή κάτι ιδιαίτερο.. αν αφαιρέσει κανείς την Τάμτα)

…..

*Κι ενώ συμβαίνουν ωστόσο όλα αυτά, ο Πρόεδρος μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο Πρόεδρος Ηλίας Ασκαρίδης δέχτηκε τις…δριμύτατες παρατηρήσεις από μέλους του Δ.Σ. γιατί δεν…ενημερώθηκε ο ίδιος πριν το όνομα της Πάολα ανακοινώσει άσπονδος φίλος του! Μα είναι δυνατόν κάποιοι να είναι τόσο μικρόψυχοι; Είναι δυνατόν;

…..

*Και το ωραίο της υπόθεσης; Κάποιοι έβγαλαν το θέμα της Πάολα ως δήθεν …αποκλειστικό και γέλασε όλος ο ντουνιάς, αφού το Adesmefti-thrakis.blogspot.com το είχε βγάλει ήδη μισή ώρα νωρίτερα! Για τέτοια αποκλειστικότητα μιλάμε!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Ωραίοι είναι ορισμένοι…τεμπέληδες! Οι οποίοι όταν είναι να ζητήσουνε λεφτά, ξεσκίζονται και σε ψάχνουν όταν όμως οι ίδιοι είναι για δουλειά…τότε γίνονται καπνός και ως συνήθως, είναι ασυνεπείς, ψεύτες και καραγκιόζηδες. Από έναν  τέτοιο καραγκιόζη την «πάτησα» πάλι ωστόσο του φέρθηκα κι εγώ ανάλογα αυτήν τη φορά….γιατί τα κορόιδα μας τελείωσαν! Κι αν νομίζει ο συγκεκριμένος κύριος ότι μπορεί μια ζωή να θεωρεί τους άλλους μαλάκες, γελιέται ειλικρινά! Άλλωστε με  τέτοια τερτίπια μόνο παράξενο δεν είναι ότι μονίμως είναι χωρίς λεφτά! Τίποτα άλλο προς το παρόν…

 

*Στο Άγιο Όρος βρίσκεται από χθες ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Πετρόπουλος ενώ όλοι τον αναζητούσαμε το βράδυ της Παρασκευής φυσικά στη Ξάνθη…!

Πήγε λέει να ηρεμήσει για να ετοιμαστεί για τις εκδηλώσεις του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού!

Οπότε τον περιμένουμε να επιστρέψει ανανεωμένος!

….

*Θα παίξει και στο φετινό Πικαντίλι Νο 4 η Στελίνα Σπανίδου και μάλιστα έναν τελείως διαφορετικό ρόλο απο τους προηγούμενους, Μάλιστα όπως μαθαίνω, χθες το βράδυ θα είχαν με τον Μιχάλη Σπανίδη συνάντηση με τον σκηνοθέτη της Πάνο Παπαδόπουλο, αλλά λεπτομέρειες θα σας έχω από την ερχόμενη εβδομάδα…! Με μια βόμβα μάλιστα καλλιτεχνική!

ΣΦΗΝΕΣ
Πριν αλέκτωρ λαλήσει με νέο αμόρε είναι πλέον δημοφιλής παρουσιάστρια της τηλεόρασης; Αυτό έμαθα χθες και ειλικρινά δεν παραξενεύτηκα καθόλου, αφού το κορίτσι έτσι έχει μάθει μια ζωή…Να αλλάζει τους άνδρες σαν τα…πουκάμισα κι εκείνοι να τρέχουν σαν κορόιδα από πίσω της!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ