ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Οι “δύο +1” έρχονται για πρώτη φορά στο Cafe Εμπορικό (ΔΑΓΚΛΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΣ (COSMOS CENTER), για μια όμορφη βραδιά με μουσικές από τα “παλιά” ελληνικά τραγούδια με Swing πινελιές!
Ελευθερία Χαβατζανίδου: φωνή
Κώστας Κουρτίδης: κιθάρα και φωνή
Γιώργος Παράσχου: πιάνο
Τηλ. Επικοινωνίας/reserve: 6984987721

*Live έχουν κάθε Παρασκευή τα Φαναράκια και πάλι με το υπέροχο συγκρότημα ΝΑΔΙΡ κι είμαι σίγουρος ότι αν πάτε, θα περάσετε υπέροχα…

Και ιδίως αν σας αρέσει το ρεμπέτικο ή το παλιό τραγούδι!

….

*Καλλιτεχνικό. Το μουσικό  σχήμα Ορχήστρα Γάμων Ξάνθης αυτή την Παρασκευή θα δώσει συναυλία στο Μανταμ στην Καβάλα!!!

….

*Για να δούμε τελικά τι απόφαση θα πάρει ο Χαράλαμπος Κυρκούσης και με τι θα…ασχοληθεί περισσότερο; Με την μαγειρική; Με τα φουρνάρικα; Με το θέατρο; Ή με το ραδιόφωνο;

Ή θα συνεχίσει μάνατζερ του Γιώργου Καρυπίδη;

….

ΚΑΚΙΕΣ
Ποδοσφαιρικό. Το αλίευσα από τον fb και είναι σχόλιο του Μάκη Τζάτζου με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση της ΕΑΑ για το θέμα της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Σχολίασε λοιπόν ο Μάκης: «Από όσα καταλαβαίνω το πρόβλημα της Ξάνθης είναι τεράστιο ο Πανοπουλος-Συγγελιδης μεταβίβασαν τις μετοχές της ΠΑΕ χωρίς την άδεια της επιτροπής στον Συγγελιδη-Πανοπουλο»
-Μάκη, έγραψες πάλι!

……..

*Οριστικό, Δεν θα συμμετάσχει τελικά στο Πικαντίλι-Εραστές Ονείρου η Ρένα Καραγιάννη που ήδη έκλεισε εισιτήρια και στις 1 Φεβρουαρίου αναχωρεί για την Γερμανία! Σας το δίνω σαν είδηση και απλά σας δίνω όμως και το καλό νέο…!

Επιστρέφει μεγάλο αστέρι που έπαιξε στο Πικαντίλι 1! Οπότε ουδέν κακό αμιγές καλού!

*Μη ξεχνάτε ότι σήμερα είναι Παρασκευή και στην υπέροχη και ριζικά ανακαινισμένη και πανέμορφη Ξανθίππη θα βρείτε εκτός από την υπέροχη κουζίνα και την τρομερή Μάνια Ασλάνογλου με την ορχήστρα της σε παλιές και νέες επιτυχίες! Και το ίδιο και αύριο Σάββατο…

Και με πιο απλά λόγια, ρίξτε το έξω και κλείστε εδώ και τώρα τραπέζι στο τηλέφωνο 25410/23627

…..

*Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Carnival club για να αποφασίσει τις τελικές στολές του GOTHAM CITY. Που θα είναι υπέροχες και ιδίως οι…γυναικείες!

Πάρτε μια πρώτη γεύση!

ΣΦΗΝΕΣ
Το να το παίζει κανείς και εραστής και γόης των γυναικείου φύλλου και συγχρόνως να γουστάρει και τους…άνδρες , είναι προσωπικό του δικαίωμα! Το να «πιέζει» όμως τις γκόμενες να πάνε και με τον…γκόμενό του για να του κάνει όλα  τα βίτσια, αυτό δείχνει ότι δεν έχουν αισθήματα για τίποτα…Μόνο ένα τεράστιο κενό μέσα τους!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ