ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης μετά την επιτυχημένη είσοδο του στο Voice, έρχεται την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου για μια μοναδική εμφάνιση στην γενέτειρα του στην Ξάνθη στο Nostos Bar.
Θα μας παρουσιάσει την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία του e single «ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΕΡΙΑ” από την δισκογραφική εταιρεία Zoe Μusic της Ζωής Τηγανουρια.
Μαζί του ο συνθέτης του τραγουδιού Κωνσταντίνος Καλλιας ο Βασίλης Κουτσόνας και ο Νίκος Σουβλερης.

*Πρώτη είδηση. Επέστρεψε η Δέσποινα Χατζοπύλου το…μονόπετρο στον πρώην αγαπημένος της και με δήλωση ψυχής σχολίασε τα παρακάτω:

-Τα μονόπετρα δεν φέρουν την ευτυχία!

Τι σημαίνει αυτό; Μα ότι χώρισε!!! Οπότε έτσι δικαιολογείται και το ταξίδι της στο Κιλκίς μέσα στις γιορτές!

……

*Μάλιστα όταν την πείραξα στο fb και της είπα, «μην αγχώνεσαι, θα τα ξαναβρείτε», η απάντησή της ήταν αφοπλιστική:

«Δεν θα τα ξαναβρούμε το προσπαθήσαμε πολύ δεν προχωράει το μονόπετρο έχει επιστραφεί  και το τώρα που τελείωσε, δεν στεναχωριέμαι απλά θέλω να πάω παρακάτω!

Τα μονόπετρα δεν φέρνουν  την ευτυχία, οι ψυχές να κάνουν κλικ και όλα είναι πανέμορφα»

*Κι όμως…Εκεί που τους περίμενα και τους δυο στην Θεσσαλονίκη, μέσα στο Σαββατοκύριακο τους είδα καμαρωτούς καμαρωτούς στη Ξάνθη!

Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη και τον «μάνατζερ» του Μπάμπη Κυρκούση!

Ανανεωμένοι και έτοιμοι (και οι δυο…) για νέες περιπέτειες!

…..

*Τα θερμά συλλυπητήρια και της στήλης στην καλή μου φίλη Φιφή Χατζηστόϊκου που κυριολεκτικά έχασε τον «μπαμπά» της τζάμπα από εγκεφαλικό κι ενώ πρόσφατα του Αϊ Γιαννιού γιόρτασε με χαμόγελο τη γιορτή του.

Κουράγιο Φιφή! Δυστυχώς σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περιττεύουν…

…..

ΚΑΚΙΕΣ
Έξω από τα δόντια τα είπε χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Πάνου Παπαδόπουλου ο Πρόεδρος των Βατράχων Μιχάλης Τσέπελης για την κατάργηση από την Οργανωτική Επιτροπή των ΒΡΑΒΕΙΩΝ που κάθε χρόνο έπαιρναν δυο σύλλογοι για το θέμα τους αλλά και τη συνολική τους εμφάνιση. Ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και το θέμα με το οποίο θα συμμετάσχει φέτος  ο σύλλογός τους στην παρέλαση κι είναι τα ΞΩΤΙΚΑ!
Λέγοντας ότι το πρόβλημα για τους ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ήταν η αξιοπιστία της Επιτροπής και τα μέλη που θα την απαρτίσουν, ώστε τα βραβεία αυτά να δίνονται με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα.
Για να πω το κρίμα μου, σωστά ήταν αυτά που είπε, τόσο δύσκολο όμως είναι να γίνει μια επιτροπή με πρόσωπα που πραγματικά θα ψηφίσουν την καλύτερη στολή και το καλύτερο γκρούπ; Τόσο δύσκολο; Και τώρα που κατήργησαν κάτι πετυχημένο και δεν υπάρχει κίνητρο στους συλλόγους, είναι καλύτερα;

*Αυτό μη το χάσετε. Στο Arrow café στην Μιχαήλ Βόγδου 4 το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ο συνθέτης και τραγουδιστής του ΤΡΑΚΤΕΡ Νίκος Στογιαννίδης τραγουδάει live. Πλήκτρα Ανέστης Μελισσόπουλος.

Να μη λείψει κανείς!

….

*Πολύ ανανεωμένη είδα χθες την Σταυρούλα Καζάκη μαζί με την φίλη της Δέσποινα Παπαδοπούλου κι ας είχε αντίθετη άποψη, γιατί μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της.

Τα αστέρια Σταυρούλα μου λάμπουν και θα λάμπουν…!

(σ.σ. Σημειώνω ότι η Σταυρούλα είναι…Κριός και τα άστρα λένε ότι το 2020 είναι η χρονιά των Κριών. Με κέρατα ή όχι…είναι ούτως ή άλλως η χρονιά σου Σταυρούλα)

ΣΦΗΝΕΣ
Άριστες σαν παρουσιάστριες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης στο ELisso Hotel τόσο η εξαίρετη γραμματέας του Δ.Σ. Μαριάνθη Μαλιαρουδάκη, όσο και η πολύ όμορφη υπάλληλος του Φορέα Σοφία Τζελεπίδου. Και οι δυο ήταν υπέροχες!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ