ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

BeetRoots Attack..!!! Τα “παντζάρια” επιστρέφουν δυναμικά το Σάββατο 14 Δεκέμβρη, στο stage του Nostos Live, για να χαράξουν ακόμα μια από αυτές τις ανεξίτηλες βραδιές, που χρόνια τώρα μας έχουν κάνει,  να τις ζητάμε ξανά και ξανά..!!
Είσοδος ελεύθερη
info: 6945672630 (μετά τις 19.00)

*Αποκλειστικό. Πρόβες με το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης  ξεκίνησε η υπέροχη αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φένια Τσαγκάλα. Μάλιστα την είδα πολύ φουριόζα να μπαίνει το βράδυ της Δευτέρας στις πρόβες! Και μάλιστα άνευ Πάνου Αμβροσιάδη…

…..

*Αποκλειστικό 2. Ο δημοφιλής τραγουδιστής Θόδωρος Παούνης το είπε και το ανακοίνωσε…Αποφάσισε να μείνει μόνιμα με την γυναίκα του στο Τορόντο του Καναδά, αφού του άρεσε πολύ η συγκεκριμένη πόλη και εκτός αυτού, κάνει μια δεύτερη καριέρα στο τραγούδι…

Το ωραίο της εκεί διανομής του; Αντί να φωτογραφηθεί με…Τάρανδο, φωτογραφήθηκε με….αρκούδα, την οποία αφιέρωσε στον κουμπάρο του!

…..

*Αποκλειστικό 3. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου –εννοείται ότι θα είμαι εκεί- ο φοβερός Χρήστος Δάντης θα τραγουδήσει στο τρομερό Baiser.

Σημειώνω ότι ο Χρήστος Δάντης θα τραγουδήσει στις 6 Δεκεμβρίου στη Χρυσούπολη για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

*Ξανθιώτη θα τον κάνουμε τον  Βαλεντίνο τελικά αφού συνεχώς έρχεται στα μέρη μας. Η είδηση; Ο Βαλεντίνο μπορεί να τραγουδάει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, το Σ’αββατο όμως 7 Δεκεμβρίου θα τραγουδάει στο δημοφιλές ελληνάδικο της Δράμας, «Απλά Ελληνικά…» και προσέξτε αναλυτικά όλο το 3ήμερο.

Το Σάββατο λοιπόν θα πάει να τον παραλάβει ο κολλητός του Δημήτρης Γεωργιάδης από το αεροδρόμιο Χρυσούπολης, το βράδυ θα τον πάει στη Δράμα και θα διασκεδάσει και αυτό…ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, την Κυριακή το βράδυ θα παίξει μουσική  στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ και τελικά θα αναχωρήσει για Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας!!!

Δηλαδή ένα ολόκληρο 3ήμερο θα το «φάει»στα μέρη μας!

….

ΚΑΚΙΕΣ
Μαθαίνω ότι πήγε τελικά ο γνωστός  «Ταχυδρόμος» στη Πύλη Αξιού να απολαύσει με την παρέα του τον Αντώνη Ρέμο, μόνο που.. «σπάστηκε» πολύ γιατί εκεί που τον έβαλαν –στη γαλαρία-, κάθε τόσο αναγκάζονταν να σηκωθεί από τη θέση του, για να μπορούν οι…θεριακλήδες του τσιγάρου να βγουν έξω και να καπνίσουν ένα τσιγάρο!
Ας πρόσεχε….! Κι ας κάθονταν πρώτη σειρά πίστα! Ποιος του είπε να καθίσει δίπλα στην…πόρτα για τους καπνίζοντες;


*Άλλο ένα ταξίδι αστραπή της υπέροχης τηλεπαρουσιάστριας του NEXT tv Αναστασίας Πασαλή στο Βερολίνο. Όπως μαθαίνω πήγε για ένα 4ήμερο στο Βερολίνο, έβγαλε υπέροχες φωτογραφίες στο fb κι επιστρέφει σήμερα ριζικά ανανεωμένη!!! !

(σ.σ. Μήπως είναι…ερωτευμένη με Βεριλονέζο και μας το κρύβει;)

ΣΦΗΝΕΣ
Που οι καλοί καιροί που το μέλος του πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση έβγαζε κάθε μέρα κι ένα «καυτό» μήνυμα υπέρ του Καμμένου στο fb. Τώρα βγάζει άλλα πράγματα που καθόλου δεν με εμπνέουν….Για παράδειγμα χθες πρωϊ πρωϊ έβγαλε την κούπα του καφέ της!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ