ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ
Με τον Dj RAM
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (20:00)
ΣΤΟ BAISERcafe|bar

*Κάτι καινούργιο ετοιμάζει ο Μάκης  Τοπαλίδης, αλλά προς το παρόν δεν σας αποκαλύπτω τίποτα…

Αν και αυτήν την περίοδο τον  Μάκη το μόνο που τον απασχολεί είναι η ανακαίνιση της Ξανθίππης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνει νέα σχέδια…!

….

*Όλα τα περίμενα από την πρώην ηθοποιό και μαζορέτα της Θρακικής  Σκηνής Δέσποινα Παπαδοπούλου εκτός από ένα…

Να ονειρευτεί ότι είναι νεράιδα. Ιδού και  το σχόλιό της στο fb:

«Δεν ξέρω τι λέει η ψυχίατρός μου, αλλά εγώ γουστάρω που είμαι νεράϊδα! (σ.σ. Και η ανάλογη φωτογραφία..)»

-Νεραϊδα εσύ Δέσποινα μια ταπεινή «τσούχτρα»…απλό ξωτικό!

(Κι η  Σταυρούλα Καζάκη μάγισσα που μαγεύει μέχρι και …καρδιές μαχόμενων δημοσιογράφων!)

…..

*Ποιο είναι το αγαπημένο μου ελληνικό συγκρότημα ;;;; αναρωτιέται η δημοφιλής Ελένη Καπώνη. Να της απαντήσω εγώ…

Οι…ΜΕΛΙΣΣΕΣ και το τραγούδι ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ!

(Σ.Σ. Πριν ωστόσο μια 10ετία αν θυμάμαι καλά, ήταν οι ΠΥΞ ΛΑΞ…Αλλά έτσι ήταν πάντα η Ελένη…άλλαζε σαν το μετεωρολογικό δελτίο!)

….

ΚΑΚΙΕΣ

«Πέτρα» έριξε πίσω της γνωστή πρώην τηλεπαρουσιάστρια που δικαίωσε πλήρως αυτά που έγραψα από τον περασμένο…Ιούλιο! Ότι δηλαδή μπορεί στην αρχή να ήρθε για να μείνει και να δουλέψει στη Ξάνθη, η καρδιά της όμως ήταν… «κολλημένη» στην Αθήνα οπότε αφού στην αρχή μέχρι και γραφείο της ετοίμασαν, με την πρώτη ευκαιρία έφυγε κι έριξε πέτρα…πίσω!

Μακάρι πάντως να ευοδωθούν τα όνειρά της και ν’ αράξει εκεί μια και…καλή, γιατί αρκετά μας «κούρασε» όλους αυτή την ιστορία…!

Και τα «παραμύθια» κάποτε –καλά ή κακά- έχουν ένα τέλος!

*Όπως μας ενημέρωσε με δικαιολογημένη υπερηφάνεια ο γιος του Νίκος, ο πατέρας του Γιάννης Φουρλακίδης βραβεύτηκε στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο κατασκευαστών Αλουμίνίου.

Ιδού και το υπερήφανο σχόλιό του:

«Βράβευση του πατέρα μου Ιωάννη Φουρλακίδη στο 14ο Πανελλήνιο συνέδριο κατασκευαστών αλουμινίου στο Ζάππειο Μέγαρο ως ιστορικού κατασκευαστή. Μεγάλη τιμή και χαρά αφού αναγνωρίζετε η πολυετής του προσφορά στον κλάδο του αλουμινίου»

-Και τα δικά μας συγχαρητήρια!…

….

*Για μια ακόμη φορά σας ενημερώνω από τη στήλη ότι θα πραγματοποιηθεί συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης.

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν οι σολίστ Έφη Ζάννη (πιάνο), Εύα Ξανθοπουλίδου (πιάνο), Μαρίνα Παύλου (βιολί) και Χάρης Ξυλάς (σαξόφωνο). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σούλα Τζιγκουνάκη. Είσοδος πέντε ευρώ. Να μη λείψει κανείς.

ΣΦΗΝΕΣ
Τελικά ο γνωστός πολιτικός που υπόσχεται λαγούς και πετραχήλια στην…αλλοδαπή επιχειρηματία, θα το πάρει το κορίτσι, ή απλά την «δουλεύει»… κι όσο πάει μέχρι να τον…απομυζήσει τελείως; (αυτό λένε τουλάχιστον οι κακές γλώσσες…καθότι παλιά μου τέχνη, κόσκινο..)

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ