ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το διήμερο φθινοπωρινών εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με την Ημερίδα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, με τη στήριξη του Υπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ.

 


*Αποκλειστικό 2. Στο φοβερό beach bar του αχτύπητου Σπύρου Βάλλα , ηγέτη της Ξάνθης (σ.σ Ένα φεγγάρι πέρασε κι από τον Ολυμπιακό…), βρέθηκε ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος κι όπως έμαθα…πέρασαν πανέμορφα!

Το beach bar λέγεται Ριβιέρα, βρίσκεται στο μεσαίο πόδι και ιδού το σχόλιο Δημήτρη στο fb:

«Ο Dimitris Petropoulos βρίσκεται στην τοποθεσία Riviera Luxury Beach Agios Ioannis.

Με τον καλό μου φίλο και πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Σπύρο Βάλλα στο beach bar που διατηρεί στη Χαλκιδική».

-Δυο αστέρια μαζί…!

………..

ΚΑΚΙΕΣ

Αν αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν στη πιάτσα και ακούω δεξιά κι αριστερά, τριπλάσιο θα είναι το μπάτζετ που θα διαχειριστεί στο Ξανθιώτικο καρναβάλι ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης και μάλιστα τα κονδύλια για ήχο, στολισμό κλπ θα είναι ιδιαίτερα υψηλά! Καθώς ο Φανουράκης ακόμη κι αν δεν βρίσκεται στο νέο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού (σ.σ. Θα είναι ωστόσο ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης…), θεωρείται ωστόσο βέβαιο πως άλλοι θα κάνουν τις…εισηγήσεις!  Ο Πρόεδρος όμως θα υπογράφει…

Για να δούμε λοιπόν σε τι ύψη και επίπεδα θα φτάσει το καρναβάλι 2020 με Δήμαρχο τον Τσέπελη και αντ’ αυτού τον Φανουράκη; Έχω μεγάλη αγωνία..

*Αυτό το ξέρατε; Ότι από τα μανιτάρια ΜΗΤΑΤΟΣ γίνεται και υπέροχα σαπούνια;

Ιδού και η αποκάλυψη από τον Παράσχο Ευστρατίοιυ:

«Ήρθε για να μείνει…. ακόμη ένα προϊόν μοναδικό στην Ελλάδα και την Ευρώπη μόνο από την Φάρμα Μανιταριών Ξάνθης “Μητάτο”.

Φυσικό σαπούνι με μαύρη τρούφα….!!!

-Ποιος είπε ότι τα μανιτάρια μόνο …τρώγονται; Γίνονται και υπέροχα σαπούνια…αρκεί βέβαια να υπάρχει και το κατάλληλο σώμα για να τα απόλαυση!


*Αποκλειστικό 3. Δεν αποκλείεται ο δημοφιλής πρώην ηθοποιός και νυν δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Μίμης  Σκορδόπουλος μετά από χρόνια να επισκεφθεί τη Ξάνθη στο Καρναβάλι 2020 προκειμένου να τιμήσει με την παρουσία του την παράσταση της Θρακικής Σκηνής  Μια παράσταση που θα είναι…κάτι εντελώς το διαφορετικό! Αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να σας δώσω καμιά λεπτομέρεια.

ΣΦΗΝΕΣ
Γιατί η δημοφιλής πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής Χρύσα Τσακίρη στο γάμο της με τον αγαπημένο της Κώστα, δεν προσκάλεσε κανέναν από τους ηθοποιούς του Πικαντίλι, αλλά και τον σκηνοθέτη της; Ξεχνώντας να προσκαλέσει και την Δέσποινα Χατζοπούλου ακόμη;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ