ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας είναι γεγονός!
Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το Wheeling2help on Tour στην Ξάνθη στο ΠΑΣ Αντίκας στις 20.00!
H έκθεση θα πλαισιωθεί με προβολή ντοκιμαντέρ MyQuest του Yiannis Papadakos και συζήτηση.

*Να ευχηθώ –έστω και με μια μέρα καθυστέρηση- τα χρόνια μου πολλά στην διευθύντριά μου Σοφία Γκούρτσα που χθες είχε την γιορτή της….

Και να με συγχωρήσει που δεν  την πήρα στο κινητό, αλλά δεν φταίω εγώ…συνεχώς μιλούσε!

Οπότε και συγχωρεμένος!

….

*Επίσης να ευχηθώ  τα χρόνια μου πολλά και στα παλιά στελέχη της Θρακικής Σκηνής  Σόφη Μπασματζή και Φιφή Χατζηστόικου που επίσης γιόρταζαν αλλά και στην παλιά μας πρωταγωνίστρια στην Ιταλίδα στη Κυψέλη Σοφία Ιωαννίδου…!

Πάντα με υγεία και με υψηλή διάθεση…

…..

*Στη Ξάνθη αναμένεται εντός των ημερών και πάλι ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης, προκειμένου να φέρει και την κόρη του Μελπωμένη που θα φοιτήσει στο πρώτο έτος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.
(Σ.Σ. Να κι ένα καλό νέο δηλαδή, για να τον βλέπουμε πιο συχνά από δω και πέρα…)

…..

*Με το φοβερό και αθάνατο τραγούδι των Queen «The Show must go on» ξεκίνησε μετά από 2 μήνες και πάλι  την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 1 το μεσημέρι την Ανοιχτή γραμμή του ο Πάνος Παπαδόπουλος

Μάλιστα χθες -2η μέρα- έγινε χαμός από  τηλέφωνα στην εκπομπή του, που σημαίνει ότι ..γρήγορα τον «πήραν» χαμπάρι και οι τηλεθεατές του!

(σ.σ. Η φωτογραφία από τη χθεσινή του ανανεωμένη εμφάνιση…αυτά κάνει η καλή γυμναστική και η άριστη διατροφή!…Μπράβο του…)

….

ΚΑΚΙΕΣ
Μου μετέφεραν δημοτικοί υπάλληλοι που δεν είναι της αρεσκείας του νέου Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη ότι εδώ και μέρες, αντιμετωπίζουν μια υβριστική και άνευ προηγουμένου συμπεριφορά που δεν την περίμεναν, με βάση αυτά που ο ίδιος διατυμπάνιζε περί…συνεργατών μήνες πριν. Αιτία; Το ότι δεν «υπακούουν» στις εντολές του, ακόμη κι όταν γνωρίζει ότι αυτά που τους ζητάει δεν συμβαδίζον με την νομιμότητα…
Μάλιστα ήδη μετέφεραν τις καταγγελίες και διαμαρτυρίες τους και στον Πρόεδρο του Σωματείου Δημήτρη Γαλανόπουλου. Αλήθεια ή ψέματα; Θα φανεί σύντομα..

*Τι τρέχει με την Δέσποινα Χατζοπούλου; Αληθεύει ότι το μονόπετρο οδεύει προς…επιστροφή ή πρόκειται και πάλι για κακίες και ζήλιες; Περιμένω με αγωνία την απάντηση, για να ενημερώσω και τους νέους θαυμαστές της…

…..

*Τα καλύτερα λόγια είχε να πει και χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνοιξη Ευθύμης Μίλκογλου, για την εμφάνιση του Τόρη Παπαδήμα που σε ρόλο d.j. ξεσήκωσε κυριολεκτικά τον κόσμο στο στέκι τους στις γιορτές Π. Πόλης.

Ήταν η 3η χρόνια που ο Τόρης έπαιξε μουσική στην ΑΝΟΙΞΗ και κατά γενική ομολογία συντέλεσε πολύ στην ανεβασμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο συγκεκριμένο στέκι του δημοφιλούς συλλόγου.

ΣΦΗΝΕΣ
Τι συνέβη και γνωστή αιθέρια ύπαρξη δήλωσε ότι δεν ξαναπίνει…ουίσκι όταν  της πρότειναν να πάνε κάπου για ποτό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την αιτία; Μήπως το…ουίσκι γίνεται αιτία να…μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της από…πονηρούς πειρασμούς; Ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ