ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Ο Άρης Πηγών διοργανώνει ένα σούπερ γλέντι την επόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο πάρκινγκ του γηπέδου του στις Πηγές με τον φοβερό Γιώργο Γραβάνη! Μαζί του ο Γιώργος Καραχρήστος (τραγούδι) και ο Κώστας Νικολάου στο κλαρίνο. Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

*Τα αστέρια ξεχωρίζουν αμέσως. Και αυτό φυσικά αφορά και την πρώην Αρχηγό των μαζορετών Σόφη Μπασματζή που συμμετείχε σε εκδρομή στη Σβάρνα Βουλγαρίας μαζί με συναδέλφους της, με τα έξοδα φυσικά να καλύπτει πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης. Υψηλή διάθεση και πάντα αστεράτη η Σοφία…υποκλίνομαι!

….

*Γενέθλια είχε ο διευθυντής του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Χρηστίδης και η Φιφή με το φοβερό χιούμορ, έβγαλε μια υπέροχη πράγματι φωτογραφία με την τούρτα που έκοψαν προς τιμή του οι εργαζόμενοι, κάνοντάς του έκπληξη…

Χρόνια πολλά στον Γιάννη κι από μας!

….

*Για την Αθήνα κι από εκεί για τη Μύκονο αναχώρησε ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης προκειμένου να μαζέψει τα σκάφη που έχει στο νησί, αφού η καλοκαιρινή σαιζόν σχεδόν έφτασε στη λήξη της.

Πάντως μέχρι τέλη του μήνα θα ξανάρθει, αφού η μικρή του κόρη η Μελπομένη, είναι πλέον πρωτιετής φοιτήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.

…..

*Δεν αποκλείεται μέχρι τέλη του μήνα ή αρχές Οκτώβρη να μας ξανάρθει η πρώην συνεργάτης μας Μαρία Ιακωβίδου που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο πλέον στην Ολλανδία όπου εργάζεται πλέον…

Καιρός ήταν, γιατί την αποθυμήσαμε όλοι μας, ώστε να δούμε και διατηρεί σταθερά την δίαιτά της…

….

ΚΑΚΙΕΣ

Τον ζήλεψα πολύ τον αξιότιμο κύριο Σωφρόνιο Ποταλακίδη για το ταξίδι που έκανε με συναδέλφους του από το Δήμο Ξάνθης στην υπέροχη Βάρνα Βουλγαρίας. Πολύ στυλ και εμφανής η υψηλή του διάθεση, που δεν ξέρω ωστόσο αν οφείλεται στην εκλογή του κυρίου Τσέπελη ως νέου Δημάρχου Ξάνθης ή στην πολύ όμορφη παρέα με την οποία φωτογραφίστηκε στο fb. Πολύ ζήλεια όλες μας….Άλλωστε ποιος και ποια δεν θα ήθελε να απολαύσει υπέροχες τζάμπα διακοπές;

(σ.σ. Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια πάντως αφορούν και την εκ Σταυρουπόλεως κυρία Δέσποινα  Χατζογλίδου, ειδική σύμβουλο του πρώην Δημάρχου αλλά και του νέου που οργάνωσε το πρόγραμμα…)

*Και κάτι διαφορετικό. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο Κέντρο Ενημέρωσης της Δαδιάς, διοργανώνεται περπάτημα σε μια μικρή διαδρομή, 5 χλμ, μέσα στο καταπράσινο τοπίο του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου.

Πάρτε μαζί σας φαγητό, νερό και καλή παρέα, φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια και ελάτε στο Δάσος Δαδιάς για να γιορτάσετε μαζί με το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς Λευκίμης Σουφλίου την Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2554032209 & 2554032202

ΣΦΗΝΕΣ
Τι ήταν αυτό το ξαφνικό; Και η πρώην τηλεπαρουσιάστρια και νυν δικηγόρος Έφη Γαλάτη αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση (Next tv), με εβδομαδιαία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου; Με το νέο πρόγραμμα του καναλιού φυσικά;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ