ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Βραδιά κρασιού σήμερα στο De Novo με τον dj K.Soul

*Με τη συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου και του Σωτήρη Μπαλλά το Σάββατο το βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Μητρόπολης, και τις εκδηλώσεις που οργάνωσαν στα στέκια τους πολλοί Πολιτιστικοί σύλλογοι, έκλεισαν οι γιορτές Π. Πόλης 2019.

….

*Στο φινάλε μάλιστα των εκδηλώσεων, οι υπάλληλοι του  Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης έκοψαν και μια τούρτα με 5 κεράκια προς τιμή του απερχόμενου Προέδρου Πασχάλη Λύρατζη για την πενταετή θητεία του, αφού ήταν οι τελευταίες γιορτές που οργάνωνε και τη σκυτάλη σύντομα θα αναλάβει ο νέος Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης που ήταν πάντως παρών στην όμορφη εκδηλωσούλα…!

….

*Ο ίδιος ο Πασχάλης δεν παρέλειψε πάντως να ευχαριστήσει με συγκίνηση τους υπαλλήλους αλλά και όλο τον κόσμο που τον στήριξε στο έργο του, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη….

Ο οποίος μάλιστα θα έχει στενό συνεργάτη στο νέο Δ.Σ. και τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη που για το σκοπό αυτό θα μπει και ο ίδιος στη νέα διοίκηση..!

Όλα γίνονται για το γενικό καλό βέβαια…

Στην φωτογραφία ο απερχόμενος Πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης, με τον νέο Πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη!

*Φυσικά από το κόψιμο της τούρτας προς τιμή του απερχόμενου Πασχάλη Λύρατζη, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η εξαιρετική διευθύντρια του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Λιάνα Καρολίδη, ντυμένη στα άσπρα και όπως πάντα, ξεχωριστή και πανέμορφη…

ΚΑΚΙΕΣ

Μαθαίνω ότι όπου νάναι καταφτάνουν δυο…πρώην αστέρια της τηλεόρασης και του ραδιόφωνου που εδώ και ένα χρόνο περίπου απουσιάζουν στο Εξωτερικό. Ονόματα δεν λέω προς το παρόν, ωστόσο φήμες φέρουν πρώην αθλητικογράφο και κάμερα μεν που έφυγε στη Γερμανία για να κάνει λαμπρή καριέρα…να επιστρέφει στη Ξάνθη, ενώ θα μας έρθει από την Ολλανδία πρώην τηλεπαρουσιάστρια και άριστη στα τηλεοπτικά…! Και τους δυο τους αποθυμήσαμε πολλοί οπότε και τους περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες..

….

*Σύμπτωση; Πάντως το φινάλε των Γιορτών Π. Πόλης 2019 τίμησαν με την παρουσία τους και ο απερχόμενος Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών δημοτικός σύμβουλος Τάσος Θεοδωρίδης με την σύζυγό του και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και ζωγράφο Ιορδάνη Χατζηευαφραιμίδη.

…..

*Ποιος d.j ξεχώρισε και φέτος στις Γιορτές Π. Πόλης 2019, παίζοντας στο στέκι της ΑΝΟΙΞΗΣ που και φέτος ήταν από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα χάρις και στον εξαιρετικό Πρόεδρο που διαθέτει (Μίμης Μίλκογλου); Μα ο δημοφιλής d.j. Τόρης Παπαδήμας.! Ξεσηκωτικός..

ΣΦΗΝΕΣ

Δεν έκρυψε την συγκίνησή του χθες από τον Life 921 fm ο γνωστός πρωταγωνιστής του θεάτρου Σταύρος Μωραϊτης που πάντρεψε και τον δεύτερο γιο του στην Θεσσαλονίκη την περασμένη  Παρασκευή κι μάλιστα ευχήθηκε παντρέψει και τον τρίτο. Κι όσο για την ευχή του Πάνου Παπαδόπουλου ζωντανά στο ραδιόφωνο…άντε κκαι στο κεφαλάκι σου; Απλά έκανε ότι δεν την άκουσε…!

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ