ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το εφηβικό τμήμα του θεατρικού εργαστήριου «Ανατολικά Του Νέστου» σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης , παρουσιάζει τη Δευτέρα 13 Μαϊου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης το εξαιρετικό κείμενο του Βασίλη Μαυρογεωργίου «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» και δημιούργησε μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη παράσταση, όπου η φαντασία και η δημιουργικότητα των παιδιών έχουν τον πρώτο λόγο.

*«Γούρι» έφεραν στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του  ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη τα δυο αστέρια της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» Δέσποινα Παπαδόπουλου και Σταυρούλα Καζάκη…

Αφού τα χθεσινά γκάλοπ βγάζουν μέσα στην πρώτη 2άδα τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ

….

*Στην Μύκονο βρέθηκε για το 3ήμερο μαζί με τις κολλητές της η πανέμορφη Σήλια Χαριστού εν όψει του γάμου της με τον υπέροχο μηχανικό Κώστα Αλεξόπουλο. Πως το ανακάλυψα; Μα από την φωτογραφία που έβγαλε η ίδια στο fb!

….

*Αποκλειστικό. Τα γενέθλιά του έχει την Δευτέρα 13 Μαΐου ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, δεν έμαθα όμως αν θα τα γιορτάσει με φιλική του παρέα στο De Novo ή θα βρίσκεται εκτός Ξάνθης….

Ανεξάρτητα πάντως που θα βρίσκεται την Δευτέρα ο κύριος Κοντός, εγώ του εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες…!

……

ΚΑΚΙΕΣ

Λέτε να το δούμε; Γνωστό εκδότη να πηγαίνει στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου για να πιει έναν καφέ, μετά από πρόσκληση υποψηφίας δημοτικής συμβούλου του συνδυασμού αλλά και πρώην κολλητής του στη Θρακική Σκηνή από την εποχή των μαζορετών; Πάντως η πρόσκληση υπάρχει, εκείνος υποσχέθηκε ότι θα ανταποκριθεί οπότε….περιμένω πως και πώς να δω αν θα υλοποιηθεί ή όχι!

….

*Αποκλειστικό 2. Νέο αμόρε και μάλιστα με πολλά…προσόντα όπως η ίδια διαφημίζει, για δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια που όπως είπε…αυτήν τη φορά αισθάνεται και συμπληρωμένη, αλλά και ερωτευμένη!

Για να δώ μόνο Δέσποινα αν θα το «βγάλεις» το καλοκαίρι ή όχι…Πολύ…αγωνία το έχω!

…..

*Αγιασμό είχε χθες στο εκλογικό του κέντρο ο Πασχάλης Λύρατζης και έγινε…χαμός στη κυριολεξία αφού, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο! Ιδού και μια φωτογραφία με τους υποψηφίους της  ΝΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ σε στιγμή χαράς και ενθουσιασμού!

…..

*Κι επειδή πράγματι έγινε…πανικός χθες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λύρατζη, ιδού μια ακόμη φωτογραφία που δείχνει τον παλμό και τον ενθουσιασμό των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού!

ΣΦΗΝΕΣ
Τελικά τι γίνεται με το ταξίδι δημοφιλούς τηλεπαρουσιάστριας στη Κρήτη για δουλειά και όχι μόνο, αφού το νησί παραμένει ψηλά στη καρδιά της; Θα  γίνει μετά τις εκλογές ή το ανέλαβε γιατί το κορίτσι αγαπάει και στη Ξάνθη;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ