ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Το Σάββατο, 18 Μαΐου «Το Πέντε» της Δέσποινας Κολασίδου,
στα Ανατολικά του Νέστου
Πέντε μάστιγες. Πέντε εικόνες ζωντανεύουν μπρος στα μάτια ενός μουσικού του δρόμου, με το θάνατο σκαλωμενο πάνω τους ,να κομματιάζει ζωές και να καταπίνει συνειδήσεις. Τα παιδιά των “Αποχρώσεων” βουτούν τα πινέλα τους στο γκρι και στο μαύρο και ζωγραφίζουν με το δικό τους τρόπο πέντε μικρά δράματα.

*Ποιά χρώματα κυριαρχούν στο My club που κάνει επίσημη πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου ρώτησε ο Πάνος Παπαδόπουλος τον Νίκο Πετράκο χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv

-To ΧΡΥΣΟ και το άσπρο ήταν η απάντηση του Νίκου που κάλεσε όλο τον κόσμο ν’ αφήσει τον …καναπέ και το σπίτι και να βγει έξω να διασκεδάσει και να χαρεί το καλοκαίρι!!!

(Κοινώς….Ξεσκουριάστε γιατί χανόμαστε…)

…..

*Τι γίνεται τελικά με τον γνωστό d.j Ιορδάνη Καγιά; Γιατί από ότι μαθαίνω κι άλλος επιχειρηματίας είναι δυσαρεστημένος μαζί του….κι ο λόγος είναι πολύ απλός!

-Τα…κεράσματα στους φίλους του! (σ.σ. Με ξένα κόλλυβα δηλαδή κάνει….μνημόσυνο!)

…..

ΚΑΚΙΕΣ

Αληθεύει ότι παντρεμένη υποψήφια Σύμβουλος (δεν σας λέω αν είναι Περιφερειακή ή δημοτική…) εμφανίζεται σε στέκια νεολαίας μέχρι και αργά μετά τα μεσάνυχτα υπό συνοδεία…μπράβου συνοδού; Με το πρόσχημα ότι της κάνουν δήθεν παντού…καμάκι ενώ η αλήθεια είναι ότι αυτή …καμακώνει πρώτη και καλύτερη και μάλιστα την «πέφτει» κανονικά αν κάποιος της αρέσει;

Όνομα δεν αποκαλύπτω προς το παρόν, αλλά μάλλον το παράκανε η εν λόγω κυρία και της συνιστώ χωρίς να χρειαστεί να επανέρθω….επιτέλους να σοβαρευτεί γιατί έχει και παιδιά!

……

*Ένα αξέχαστο ταξίδι πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα όσοι επέλεξαν το δημοφιλές τουριστικό γραφείο Tonias Travel της Ξάνθης και την υπέροχη 4ημερη εκδρομή που διοργάνωσε στην Κωνσταντινούπολη.

Μεταξύ αυτών μάλιστα και η συνεργάτιδα και διευθύντριά μας Σοφία Γκούρτσα!

…..

*Η εκδρομή περιλάμβανε επίσκεψη στην Αγία Σοφία, βόλτα με το καραβάκι στον Βόσπορο, μονοήμερη επίσκεψη στα Πριγκιπόνησσα άλλα και επισκέψεις σε χριστιανικές εκκλησίες της Πόλης. Ένα πραγματικό γεμάτο 4ημερο που κανείς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Κωνσταντινούπολη και τις ομορφιές της!

…..

*Και το προσωπικό μου σχόλιο. Σούπερ οργάνωση αλλά και εξυπηρέτηση πρόσφερε το Tonias Travel σε όλους τους επιβάτες!

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα για τις εκδρομές σας και δεν θα χάσετε!

Μιχαήλ Καραολή 66

Τηλέφωνο: 2541 022999

….

*Κι ένα προσωπικό ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που μας παρείχε ο Τούρκος ξεναγός κύριος Γιλμάζ

ΣΦΗΝΕΣ
Ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκλεισαν από τώρα πριβέ για την πρεμιέρα του My club προκειμένου το Σάββατο να μοιράσουν τις…κάρτες τους; Μήπως κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι και η Φένια Τσαγκάλα ακόμη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος; Μήπως;

Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ