ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ

Μετά απο πολύ καιρό ο Σπύρος Γραμμένος _ Spiros Grammenos επιστρέφει στην Ξάνθη, για μια μοναδική εμφάνιση στο Nostos Live την Παρασκευή 11 Μαΐου!
Μαζί του ο Χρήστος Καλκάνης  (πλήκτρα , κλαρινέτο) . Είσοδος 5euro

*Το καλοκαίρι έρχεται…το Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Ανοίγει το τρομερό My club. Το καλύτερο club τουλάχιστον της Βορείου Ελλάδος…

Ριζικά ανανεωμένο, μαγικό, όμορφο και φυσικά…My!

(σ.σ. Σκούρα γυαλιά, κοντομάνικο και φύγαμε..)

…..

*Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο  Δήμο Αβδήρων με το συνδυασμό Δημοκρίτεια Κίνηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων Κώστα Αντωνιάδη, κατεβαίνει η αστεράτη και φοβερή τηλεπαρουσιάστρια του Next tv Αναστασία Πασαλή.

Ήδη αποχαιρέτισε και τους τηλεθεατές της και θα επανέρθει φυσικά μετά το τέλος των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου στα δελτία ειδήσεων.

Αναστασία καλή επιτυχία….

….

*Επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αβδήρων με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αντωνιάδη κατεβαίνει και η τελειόφοιτος της Σχολής Δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ Ιρις Μουτούς, εκπληκτική και γνωστή και ως τραγουδίστρια.

Ένα πραγματικά μεγάλο αστέρι….!

….

*Τέλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων κατεβαίνει με την Δημοκρίτεια Κίνηση του Δήμου Αβδήρων και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και μπουζουξής Στέλιος Στεφανίδης.

-Υποκλίνομαι…Στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο «σκίζει» ο Κώστας Αντωνιάδης αφού κατεβάζει ως υποψήφιους μεγάλα αστέρια…

…..

*Τέλος σαιζόν χθες για τους ΝΑΔΙΡ στα Φαναράκια, αφού το εκπληκτικό μουσικό συγκρότημα αποχαιρέτισε χθες με συγκίνηση τους φίλους του.

Πάντως δεν αποκλείεται ο Χρήστος Μιχαλακίδης να κάνει μουσικές βραδιές στο υπέροχο καλοκαιρινό της γνωστής ταβέρνας που πραγματικά είναι υπέροχη!

…..

*Τα καλύτερα λόγια ακούω για την δυναμική υποψήφια δημοτική σύμβουλο της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ-Πασχάλης Λύρατζης Βούλα Νικολαίδου που τρέχει όσο κανείς άλλος και είναι ένα…μικρό αντράκι, αφού τα λέει καθαρά και σταράτα σε όλους!

-Έστω κι αν ενοχλεί πολλές φορές με τις αλήθειες της!

ΚΑΚΙΕΣ
Τι συμβαίνει με δημοφιλή πρώην κάμεραμαν που όπως λένε οι πληροφορίες μου πήγε για δουλειά στη Γερμανία και ενώ επρόκειτο να επιστρέψει στη Ξάνθη μέσα στις Γιορτές του Πάσχα, τελικά το ανέβαλε για τις τέλη Μαΐου ώστε να προλάβει να ψηφίσει τουλάχιστον στις δημοτικές εκλογές;
Αληθεύει ότι ηγάπησε στα….ξένα και σκέφτεται πλέον σοβαρά ακόμη και το να παντρευτεί και να μείνει για πάντα στα ξένα;
Ή όλα αυτά είναι κουτσομπολιά και τίποτα άλλο επειδή κάποιες (και κάποιοι) τον ζηλεύουνε;!
(σ.σ. Το κακό είναι ότι δεν μας λέει τα νέα του ούτε στο fb πλέον…Τέτοιος κρυψίνους έχει γίνει!)

ΣΦΗΝΕΣ
Νέο …δημοσιογραφικό ειδύλλιο για γνωστό εκδότη ή κάτι άλλο τρέχει; Πάντως καιρό είχα να τον δω να ξενυχτάει μέχρι αργά σε γνωστό καφέ μπαρ της «παραλίας» και με τόσο ελκυστική παρέα…παρατώντας ακόμη και το μεγάλο του πάθος, δηλαδή τη δουλειά του!

 Η ΤΣΟΥΧΤΡΑ